Mariya -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (25.9.2018 8:26:51)
|
Helou mame!! ne pamtim kad sam vam se javila poslednji put, mislim da sam u avgustu. Kod nas je ludnica, ali to je moja svakodnevica sa njima[sm=smiley36.gif] Sa 1.septembrom je krenula škola, navikavamo se. Na spratu moler, gletuje sobe, ima nade da budu gotove do zime, verujte mi da jedva čekam da deca odu gore, mada mi L ostaje i dalje dole da pravi haos[sm=smiley1.gif] Sa septembrom i školom su došli i poljoprivredni radovi za muža, pa ga jedva viđam, od jutra do mraka sam sama sa njima, a došli su i rođendani, u L razredu ima 9dece rođeno u septembru, još drugari iz vrtića i komšiluka, rođaci, svaki vikend po 3,4 rođendana ,plus su i moje Lu i H, njima smo ovaj vikend slavili, u petak rođus za decu, u subotu za porodicu. Sad smo mirni do novembra. Čitam da ste i vi bolesni, mm se izvukao a nas 4 svi bili bolesni, L i ja još slinavimo malo, cure su brzo pregurale. Nisam čitala ništa unazad, samo ovu stranicu, pišite kako ste[sm=smiley1.gif] šta ima novo? Kako su dečica? Emice šta je sa T, otkud tolika T? Kako su prvačići ? IZVORNA PORUKA: Maraj .al nemate pojima kako izgleda ici negde sa hiperaktivnim decakom... Pa da, naša deca su sva mirna kao bubice, samo ćute i sede i slušaju. Ti nemaš pojma kako je ići sa troje dece negde[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|