mama Jo -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (24.9.2018 14:35:43)
|
Pozdrav drage. Bas je zahladnelo, meni isto smeta vetar jer ne mogu dugo da budem napolju - odmah me glava pocne boleti. A hladno vreme mi je i ok, samo sam nespremno docekala, nisam rotirala letnje-zimsko od garderobe, pa me to tek sad ceka... Da sto pre ozdrave sva decica [sm=smiley31.gif] I moja bebana slunavi, ali je pocela prvi dan kad smo stigli na more, pa je to vise reakcija na promenu klime, od kada smo se vratili svakim danom je sve manje... Inace, kod nas se sve nekako stabilizovalo, prisao je i taj prvi sok. Nekako kroz razgovor sa svima, rodjacima i prijateljima koji su ovih dana i dolazili i zvali, svi smo realno shvatili da je i bolje ovako, pisala sam vec nekoliko puta da je deda u poslednjih mesec dana dosta lose bio, odnosno nekako nije islo u dobrom pravcu... sve bi bilo bas veliko mucenje i za njega i za nas oko njega... pomirili smo se sa tim da je tako moramo biti. Imao je on jako lep zivotni vek - 77 godina, samo eto da nije bilo te opake bolesti koja ga je poslednje 3,5 gidine strefila. Sad ostaje samo sta Jani da kazemo jer ce sigurno pitati gde je deda, i kada ce doci? Mi smo sad kod mojih, dok mm ne pozavrsava neke stvari, ali sutra/prekosutra odosmo kuci pa bas ne znam kako da joj objasnimo. Imate li neki predlog?
|
|
|
|