MimaKos -> RE: Letovanje 2019 (6.9.2019 3:35:50)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mima, a zašto baš Hanioti? samo zbog blizine, jer je 500 km od mene a tako blizu bolju opciju nemam :) a ima jako lepih plaza u blizini. Sarti mi nikako nije bio opcija jer su talasi nenormalni sada u sept. i bukvalno nije za kupanje.. sve ostalo sto mi se dopalo bi bio duplo duzi put, a meni iskreno treba odmor, more i suncobran, bez da se cimam oko puta :) Plus je to sto sto je all inclusive sto znaci da ne moram da im razmisljam o hrani (moji navikli na hotelsku klopu i ne bune se, godinama unazad tako idemo). Sto se samog mesta tice, ja ionako nisam neko ko se mnogo svrcka po mestu, plaza, hotel i eventualno set__nja nocu. Samo mi je vazno da nismo ko prosle godine u Platariji u skroz izolovanom resortu. Dosadno bude deci da ih drzis u mestu, mi nismo znali sta da im radimo od vecere do spavanja, a bilo je i druge dece.. bude im zabavno dan, dva i posle se smore.. Filanderonka hvala ti puno, jesi me utesila jer je sve zivo bilo rasprodato pa ja na prepad odohni uplatih dok je mm bio na poslu, pa me panika uhvatila od recenzija :) gledala sam da su p neke plaze stvarno bozanstvene ali malo udaljenije, ako imas preporuku, pisi nazive.
|
|
|
|