dunja RR -> RE: Letovanje 2019 (2.8.2019 14:13:39)
|
Fil, mi baš često putujemo na na duge trase, za Bosnu smo sa S išli sigurno 10-ak puta, autobusom, u jednom pravcu 8-9 sati. Ali, S je bio prvi put sa 10 meseci, beba će ići sa 5. Putovali smo i kolima na more, i avionom je S leteo do sada 6 puta (prvi put sa njegovih godinu dana i bio je jedina beba u avionu koja nije plakala, a bilo ih je jedno 30, putovali za Tursku), nikada se nije čuo, meni je avion zakon. Mada on se ni u busu ne čuje. Prosto voli da putuje. I vozom je putovao (za NS, za etno selo kod Kosjerića ..), tu je najviše uživao. A autom i bisom na puno kraćih relacija. Pazi, svetski putnici su backpackeri, oni putuju sa avio, najviše busom, vozom, kažem ja da će S biti svetski putnik [sm=smiley36.gif], kako suoer podnosi, a izgleda i beba ide istim stopama. Sve joj je zanimljivo. A negde na pauzi, izašli smo iz busa, a iz još jednog (drugog) busa Niš ekspres izašla jedna mama sa bebom dečakom, mali vrištii, vriši, kažu ceo put je prevrištao. Videla sam da su ga izneli u autosedištu (mi nismo nosili, ja sam S držala u rukama). A jedna baba prišla Milici i kaže, kako si ti doobra, a vidi njega, kako je bezobrazan. Ja joj rekoh, pa beba je to, umoran, vrućina, kako može beba od 4m da bude bezobrazna [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|