gagana83 -> RE: Letovanje 2019 (1.8.2019 13:07:46)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jess,sad tek vidim da si pisala..jeste,to je Toroni...i ja sam izgustirala Sitoniju..s tim da mi nismo imali talase nijedan dan,pa je bilo savrseno,i smestani smo bili pored marketa i onog igralista..Prenecu ti utiske o Jerisosu,mnogo vece je set__aliste,mozes decu da pustis i veci je mnogo,a plaza ista kao na Sitoniji.Inace,sta ste rucali,spremali,neko neke ideje?Kakve su cene mesa u Lidlu,moram zbog dece da spremam...i ima nas puno..realno,ako je obrok 5e..nas je 4oro😂😂😂za rucak 20e..a gde je ostalo. Racunam 2-3, pyta cemo tako..a ostalo moram da spremam. Mi nismo jeli u restoranima ove godine uopste. Zapravo jesmo jednom, u povratku, u Nei Poriju. A u kuhinji nisam provodila nikad vise od 15-20 minuta. Ponela sam pirinac u kesici, onaj sto se kuva 10ak minuta, pire iz kesice, suvo meso, onaj sos sa mesom iz teglice, mislim da je Barili, odlican je. Nosila sam i tunjevinu, dzem. Jednom pravila karbonara spagete . Tamo smo kupovali peciva, jaja, kobaje, salatu, neko pohovano meso spremno za przenje... Jeli smo giros. Mnooogo girosa 😁
|
|
|
|