IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 08/18 [chat] (29.8.2018 16:00:21)
|
Ma Jess, sredjivala sam pre nekih tri, četiri nedelje. Al kad ona krene da izvlaci stvari iz fioka njenih to bude haos. A te delove moram kad je ona u vrticu. Prosli put kad sam sredjivala popela se u krevetac i skocila iz njega. Maraj, kako rana? Ana, ja bih radila odmah da mogu [sm=smiley36.gif] e da, moj dragi muz ima jedno pedeset pari gaca (ako ne i vise). Tetka je nekada imala radnju i sve te gace mu ostavili kad su zatvorili. Imaju tri boje na sebi razlicito rasporedjene. I on meni malo malo pa da mu donesem gace. I onda "e ne te, te su mi se rastegle, ovo, ono.." ja poludim jedan dan, otvorim fioku i kazem "izbacuj". Spakujem ja to u kesu i kazem da baci kad bude isao napolje. Proslo je mesec, dva i ja otvaram jedan deo neke vitrine gde su mi bile neke slike, Stefan ih cepao pa sakrila i zakljucala. I unutra kesa sa gacama! Boze dragi. Krstila sam se i levom i desnom. On je u fazonu da ima i na poslu mnogo gaca, nikad ne zna da li ce krenuti na teren i koliko ce ostati, pa ponese sa sobom gaca za pet dnevno da menja. Mislim da ni deca toliko cesto ne menjaju gace.
|
|
|
|