Ana RR -> RE: Razgovori mama 08/18 [chat] (29.8.2018 15:39:51)
|
Maraj, ja ne bih čekala, već odavno bih bila kod lekara. Bolje sprečiti nego posle kukati, daleko bilo. Ja još uvek imam Markove bebeće stvari, i krevetac i kolica i as i hranilicu... a da li će biti drugog deteta još ne znamo [sm=smiley36.gif] mi imamo još dve spavaće sobe na spratu, koje trenutno ne koristimo kao takve već veliku koristi mm kao radnu + sada su tu i Markove igračke, a u manjoj (koja treba da da bude Markova) su plakari sa stvarima. Planiramo da prebacujemo gore spavaće ali ne znam da li ćemo odmah raditi i sobu za Marka, on još uvek ne želi da spava sam [sm=smiley29.gif] trenutnu spavaću bi onda pretvorili u radnu sobu za mene, što mi zaista treba. Ali treba praviti plakare, staviti klimu gore.. nisam pametna da li to raditi sada ili sl.godine. A zapravo htedoh reći da i pored toga što imamo prostor gore, što imamo garažu sa policama za odlaganje - opet nekad zafali prostor. Ja bih 85% stvari bacila jer su nepotrebne ali mm me samo popreko gleda kada to spomenem [sm=smiley36.gif] zabranio mi je da sređujem njegov ormar jer mu uvek pobacam stare majice [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|