Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 12:33:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, koliko dugo tm ostaje na putu?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 12:38:35
|
|
|
|
pari
|
Nedelju dana...tj.od subote uvece do sledece nedelje popodne. Par dana cu biti sama sa T,a ostatak sa oboje. U sustini mi je sve ok osim uspavljivanja...ali snacicu se. Moram naci resenje. Kako je vama mama jo kod mame?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 12:41:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne brini se mama Jo za strah od kuce. Pisacu u temi o tome. Gde ste zenske? Ja kao Ana na terasi radim. Devojcice uzinaju. Bila sam do skole. Mrtva atmosfera. Nece biti takvo stanje kad krene 3. septembar
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 13:46:03
|
|
|
|
Maslacak15
|
Drzi se pari, nedaj se generacijo . Da da mama jo ja njih liferujem na pod jako rano. Jedino sad u Srbiji je bila dosta i na rukama, nosao je ko je ko pa mi sad pravi dramu u kolicima .Ona se bas jako rano okrenula, tacno sa tri meseca i od tada me terorise. zalila sam se. I tacno se vidi da je odmah zadovoljnija kad je otkrila kako da se krece i svinjka unaokolo. mnogo je smesna. Ja mislim da je to najvise genetika, iako naravno mora im se i dati sansa da se razviju. Ona je ko preslikana kao braca joj i po velicini, jaka je ko magarence, i po idejama koje joj padaju na pamet. Moja deca su kontra primer za pricu o velikim i tromim bebama. Ana se kao i Stefan onomad u krilu upire da stoji. Ako je sednes oce da ustane. I garant cim bude naucila kako da sedne sama ima da proba da ustane. Kao i Stefan, odmah. Jedina razlika je sto Ana voli da gleda TV a njih to nije interesovalo . Gleda i cereka se hahahaa sve u svemu da ponovim meni je bitno samo da ona ucuti. Sad moram da gledam gde ide itd ali da ne slusam jadikovke frustrirane bebe.... Idem da je spakujem u kolica, spava pa da odem do supermarketa inace nema rucka. A tu mi je svekar. Kakva sam snajka, propast
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 14:11:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, super nam je ovde, ima drustva pa onda to prija i meni i njima malo za promenu. Ja da sam ostala sama sa njima u stanu (+ je sa nama svekar koji je lrakticno nepokretan) ja bih izludela, nema sanse da bih uspela i da se istusiram stvarno.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 14:11:45
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame Ja ne stizem da se javim S mi je ceo dan il na rukama il na sisi Ne da da je spustim. Odmah krece histerija. Sisa po ceo dan. Taman se nasisa. Podrigne. Pa trazi opet. Ruke mi otpadose. Valjda su joj grcevi. Ne smiruje se. Ne znam sta cu. Pa se nosim mislju da kupim neku lezaljku. Mada verovatno ni nju ne bi htela
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 14:14:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mama jo, ko sad brine o njemu kad nisi tu?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 14:23:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Sad je njegova cerka tj.zaova moja ostala sa njim ovih par dana dok se mm ne vrati. Nije on zahtevan uopste, velika stvar je sto moze sam do kupatila da ode, i to je sve. Treba samo neko da mu odnese jelo u sobu, ali je poslednjih dana bas lose bio, i verujte da je jako nezgodno kad ste sa malom decom zajedno. Prosto, i da sam ja ostala ona bi morala dolaziti stalno, sta da se ne daj boze nesto desi, kao sto mu je pre neki dan pozlilo i mkrali smo hiznu da zovemo, sva sreca pa je mm taman dosao sa posla. Sta ja da radim sa decom tada? Vrlo nam je sad specificna situacija stvarno.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 14:55:14
|
|
|
|
Maraj
|
Mame imam pitanjce a ne znam gde bi ga postavila... Jel se vama desavalo kod bas malih beba da im se mleko vraca u nos. Kod S sam primetila mozda negde 20.dan od kad se rodila da joj nekad nos "krklja". Dakle ne stalno. Mekad je onako cujem da dise. I to je tacno mleko koje sisa Pa ne znam jel treba da joj cistim nos. Ja joj za sad cistim. Sipam fizioloski pa izvucem usisivacem I bas se vidi sa je mleko. Inace S i bljucne nekad nakon podoja pa verujem da joj mozda i tako mleko dodje do nosa Jel.da cistim.i dalje. Kod pedijatra idemo tek krajem septembra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 15:02:05
|
|
|
|
Rosita
|
Maraj, isto nam se desavalo, cistila sam, nisam izvlacila, samo ga okretala na stomak posle stavljanja fizioloskog... to je samo u nekom trenutku prestalo, mislim najdalje do drugog meseca. Sa D se ni ne secam je li toga bilo. Od mleka, da.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 15:04:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Nama se nije desavalo da joj je mleko u nosicu, ali je bljuckala podosta u jeenom periodu. Kad sam dr rekla da bljucka samo me je pitala da li joj se cuje i u nosicu...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 15:07:09
|
|
|
|
vonavoj
|
Da li ima neko iskustvo sa smart saticima za decu? Imamo li temu? Inace,i M kad bljucne izadje kroz nos.evo i jutros..pa krklja.
< Poruku je uredio vonavoj -- 24.8.2018 15:08:18 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 15:07:25
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi meni je L mozda 2 put bljucnuo kada je bio beba. S par puta dnevno. I nekad joj se bas cuje nosic. Sad dosta manje nego pre npr 2 neselje . Mislim da se najvise napuni nos nocu jer je dojim lezeci. Podigla sam joj i uzglavlje al se i dalje nosic puni mlekom. Da l moze da ode na usi to me plasi pa joj zato cistim nos fizioloskim i noskom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 15:10:57
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Da li ima neko iskustvo sa smart saticima za decu? Imamo li temu? Inace,i M kad bljucne izadje kroz nos.evo i jutros..pa krklja. Jao jel se to reklamira na tv? Marko mi traži
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 15:12:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, to se reklamira. Ovde smo nešto pisale.. Klik
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 15:13:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo sto sam htela da stavim link.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 15:16:52
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Rosi meni je L mozda 2 put bljucnuo kada je bio beba. S par puta dnevno. I nekad joj se bas cuje nosic. Sad dosta manje nego pre npr 2 neselje . Mislim da se najvise napuni nos nocu jer je dojim lezeci. Podigla sam joj i uzglavlje al se i dalje nosic puni mlekom. Da l moze da ode na usi to me plasi pa joj zato cistim nos fizioloskim i noskom Ne verujem. Nije to neka kolicina, to malo set_a gore, dole. N je bas krkljao. Kad je malko porastao samo je prestalo. Ne skodi da cistis naravno. Ne brigaj! PS jedna pedijatrica kojoj sam ga vodila privatno rekla je da to hoce kod vecih beba... cak nam dala ab za nos. Gastro pedijatar rekla ma kakvi, sta ce mu to.
< Poruku je uredio Rosita -- 24.8.2018 15:17:57 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 15:35:58
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala rosi na pojasnjenju Von mm je pre par meseci gledao taj sat na e bay-u. Nije nesto mnogo kostao. Naravno kinezi ga prave i prodaju.
< Poruku je uredio Maraj -- 24.8.2018 15:38:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 15:44:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam.juce cula.za taj tel.... Nisam jos formirala misljenje o tome.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 16:56:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ja sam.juce cula.za taj tel.... Nisam jos formirala misljenje o tome. To je sat Pisale smo u temi na linku. Sin je imao, sa Ali expresa, oko 10e.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 16:58:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Moja D isto hoce cccc reklame Maslacak i ja jedvva cekam da prevazidjemo fazu frustrirane bebe. Al moj se bas posteno iznervira kad nesto ne moze. Prosto mi je neverovatno da se tolko dernja. Danas je dobio dve kasicice kase jako je smesan. Bili gosti. A sad ako P dozvoli pakovanje ako ne veceras
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 17:13:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj da, sat, znam da je sat, a napisah tel... Bas cu sad da pogledam tacno kakav je 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 17:17:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo pisite u odgovarajucoj temi. Mene nesto zeza stomak. Imam jos nekoliko tabletica i onda nastupa ciklus. Deca se igraju. Sad sam i mm probudila. Mora da ide na svoje radne zadatke.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 19:35:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Mama jo jako si mi simpaticna. Jako fina i iskreno tacno se vidi da si kod tvojih pih al sad ti nije upala nagradna igra hehe... Isao mm da vidi kola koja su mi se svidela kaze precenili su ga. Kao ajd jos da gledamo. Ajd. Al mislim vec 1000 puta prva stvar sto pomislimo treba da se uradi. Mi mozgamo mozgamo i onda tako opet isto. Ja P drzim nikako da podrigne pa da ga spustim. D je jos napolju. Najzalije mi je zbog nje. Ona jako voli da je ovde i po ceo dan je napolju. Nego ovi sto troluju izgleda ne znaju da se nije prijatno saliti sa zenama u srednjim godinama . Oprostite sve mlade mame haha...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 24.8.2018 19:46:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, mislim da nisam bas najbolje razumela. Mislis zato sto puno pisem? ☹
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako birati sigurne igračke za bebe?Dobra igračka odgovara uzrastu deteta, napravljena je od kvalitetnog, netoksičnog materijala, nema delove koji otpadaju ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?