|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/18 [chat]
24.8.2018 12:33:50   
mama Jo
Pari, koliko dugo tm ostaje na putu?

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1076
24.8.2018 12:38:35   
pari
Nedelju dana...tj.od subote uvece do sledece nedelje popodne. Par dana cu biti sama sa T,a ostatak sa oboje. U sustini mi je sve ok osim uspavljivanja...ali snacicu se. Moram naci resenje.
Kako je vama mama jo kod mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1077
24.8.2018 12:41:33   
Sanjica26 RR
Ne brini se mama Jo za strah od kuce. Pisacu u temi o tome.

Gde ste zenske? Ja kao Ana na terasi radim.user posted image Devojcice uzinaju. Bila sam do skole. Mrtva atmosfera. Nece biti takvo stanje kad krene 3. septembaruser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1078
24.8.2018 13:46:03   
Maslacak15
Drzi se pari, nedaj se generacijouser posted image . Da da mama jo ja njih liferujem na pod jako rano. Jedino sad u Srbiji je bila dosta i na rukama, nosao je ko je ko pa mi sad pravi dramu u kolicima user posted image .Ona se bas jako rano okrenula, tacno sa tri meseca i od tada me terorise. zalila sam se. I tacno se vidi da je odmah zadovoljnija kad je otkrila kako da se krece i svinjka unaokolo. mnogo je smesna. Ja mislim da je to najvise genetika, iako naravno mora im se i dati sansa da se razviju. Ona je ko preslikana kao braca joj i po velicini, jaka je ko magarence, i po idejama koje joj padaju na pamet. Moja deca su kontra primer za pricu o velikim i tromim bebama. Ana se kao i Stefan onomad u krilu upire da stoji. Ako je sednes oce da ustane. I garant cim bude naucila kako da sedne sama ima da proba da ustane. Kao i Stefan, odmah. Jedina razlika je sto Ana voli da gleda TV a njih to nije interesovalouser posted image . Gleda i cereka se hahahaa
sve u svemu da ponovim meni je bitno samo da ona ucuti. Sad moram da gledam gde ide itd ali da ne slusam jadikovke frustrirane bebe....
Idem da je spakujem u kolica, spava pa da odem do supermarketa inace nema rucka. A tu mi je svekar. Kakva sam snajka, propastuser posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1079
24.8.2018 14:11:15   
mama Jo
Pari, super nam je ovde, ima drustva pa onda to prija i meni i njima malo za promenu. Ja da sam ostala sama sa njima u stanu (+ je sa nama svekar koji je lrakticno nepokretan) ja bih izludela, nema sanse da bih uspela i da se istusiram stvarno.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1080
24.8.2018 14:11:45   
Maraj
Dan mame
Ja ne stizem da se javim
S mi je ceo dan il na rukama il na sisi
Ne da da je spustim. Odmah krece histerija. Sisa po ceo dan. Taman se nasisa. Podrigne. Pa trazi opet. Ruke mi otpadose. Valjda su joj grcevi. Ne smiruje se. Ne znam sta cu. Pa se nosim mislju da kupim neku lezaljku. Mada verovatno ni nju ne bi htela user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1081
24.8.2018 14:14:09   
Sanjica26 RR
Mama jo, ko sad brine o njemu kad nisi tu?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1082
24.8.2018 14:23:14   
mama Jo
Sad je njegova cerka tj.zaova moja ostala sa njim ovih par dana dok se mm ne vrati. Nije on zahtevan uopste, velika stvar je sto moze sam do kupatila da ode, i to je sve. Treba samo neko da mu odnese jelo u sobu, ali je poslednjih dana bas lose bio, i verujte da je jako nezgodno kad ste sa malom decom zajedno. Prosto, i da sam ja ostala ona bi morala dolaziti stalno, sta da se ne daj boze nesto desi, kao sto mu je pre neki dan pozlilo i mkrali smo hiznu da zovemo, sva sreca pa je mm taman dosao sa posla. Sta ja da radim sa decom tada? Vrlo nam je sad specificna situacija stvarno.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1083
24.8.2018 14:55:14   
Maraj
Mame imam pitanjce a ne znam gde bi ga postavila...
Jel se vama desavalo kod bas malih beba da im se mleko vraca u nos.
Kod S sam primetila mozda negde 20.dan od kad se rodila da joj nekad nos "krklja". Dakle ne stalno. Mekad je onako cujem da dise. I to je tacno mleko koje sisa
Pa ne znam jel treba da joj cistim nos. Ja joj za sad cistim. Sipam fizioloski pa izvucem usisivacem
I bas se vidi sa je mleko. Inace S i bljucne nekad nakon podoja pa verujem da joj mozda i tako mleko dodje do nosa
Jel.da cistim.i dalje. Kod pedijatra idemo tek krajem septembra

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1084
24.8.2018 15:02:05   
Rosita
Maraj, isto nam se desavalo, cistila sam, nisam izvlacila, samo ga okretala na stomak posle stavljanja fizioloskog... to je samo u nekom trenutku prestalo, mislim najdalje do drugog meseca. Sa D se ni ne secam je li toga bilo. Od mleka, da.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1085
24.8.2018 15:04:00   
mama Jo
Nama se nije desavalo da joj je mleko u nosicu, ali je bljuckala podosta u jeenom periodu. Kad sam dr rekla da bljucka samo me je pitala da li joj se cuje i u nosicu...

,,Carpe diem"

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1086
24.8.2018 15:07:09   
vonavoj
Da li ima neko iskustvo sa smart saticima za decu? Imamo li temu?
Inace,i M kad bljucne izadje kroz nos.evo i jutros..pa krklja.

< Poruku je uredio vonavoj -- 24.8.2018 15:08:18 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1087
24.8.2018 15:07:25   
Maraj
Rosi meni je L mozda 2 put bljucnuo kada je bio beba. S par puta dnevno. I nekad joj se bas cuje nosic. Sad dosta manje nego pre npr 2 neselje . Mislim da se najvise napuni nos nocu jer je dojim lezeci. Podigla sam joj i uzglavlje al se i dalje nosic puni mlekom. Da l moze da ode na usi user posted image to me plasi pa joj zato cistim nos fizioloskim i noskom

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1088
24.8.2018 15:10:57   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Da li ima neko iskustvo sa smart saticima za decu? Imamo li temu?
Inace,i M kad bljucne izadje kroz nos.evo i jutros..pa krklja.

Jao jel se to reklamira na tv? Marko mi traži user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1089
24.8.2018 15:12:01   
IvanaSK RR
Da, to se reklamira. Ovde smo nešto pisale..
Klik

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1090
24.8.2018 15:13:07   
Sanjica26 RR
Samo sto sam htela da stavim link.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1091
24.8.2018 15:16:52   
Rosita
IZVORNA PORUKA: Maraj

Rosi meni je L mozda 2 put bljucnuo kada je bio beba. S par puta dnevno. I nekad joj se bas cuje nosic. Sad dosta manje nego pre npr 2 neselje . Mislim da se najvise napuni nos nocu jer je dojim lezeci. Podigla sam joj i uzglavlje al se i dalje nosic puni mlekom. Da l moze da ode na usi user posted image to me plasi pa joj zato cistim nos fizioloskim i noskom

Ne verujem. Nije to neka kolicina, to malo set_a gore, dole. N je bas krkljao. Kad je malko porastao samo je prestalo. Ne skodi da cistis naravno. Ne brigaj!

PS jedna pedijatrica kojoj sam ga vodila privatno rekla je da to hoce kod vecih beba... cak nam dala ab za nos. Gastro pedijatar rekla ma kakvi, sta ce mu to.

< Poruku je uredio Rosita -- 24.8.2018 15:17:57 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1092
24.8.2018 15:35:58   
Maraj
Hvala rosi na pojasnjenjuuser posted image

Von mm je pre par meseci gledao taj sat na e bay-u. Nije nesto mnogo kostao. Naravno kinezi ga prave i prodaju.

< Poruku je uredio Maraj -- 24.8.2018 15:38:14 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1093
24.8.2018 15:44:56   
mama Jo
Ja sam.juce cula.za taj tel....
Nisam jos formirala misljenje o tome.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1094
24.8.2018 16:56:17   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Ja sam.juce cula.za taj tel....
Nisam jos formirala misljenje o tome.

To je sat user posted image
Pisale smo u temi na linku. Sin je imao, sa Ali expresa, oko 10e.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1095
24.8.2018 16:58:29   
Misha i Ljisha
Moja D isto hoceuser posted image cccc reklame

Maslacak i ja jedvva cekam da prevazidjemo fazu frustrirane bebe. Al moj se bas posteno iznervira kad nesto ne moze. Prosto mi je neverovatno da se tolko dernja.
Danas je dobio dve kasicice kaseuser posted image jako je smesan.
Bili gosti. A sad ako P dozvoli pakovanje ako ne veceras

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1096
24.8.2018 17:13:17   
mama Jo
Jaoj da, sat, znam da je sat, a napisah tel... user posted image
Bas cu sad da pogledam tacno kakav je 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1097
24.8.2018 17:17:11   
Sanjica26 RR
Samo pisite u odgovarajucoj temi. user posted image

Mene nesto zeza stomak. Imam jos nekoliko tabletica i onda nastupa ciklus. Deca se igraju. Sad sam i mm probudila. Mora da ide na svoje radne zadatke.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1098
24.8.2018 19:35:20   
Misha i Ljisha
Dobro vece.
Mama jo jako si mi simpaticna. Jako fina i iskreno tacno se vidi da si kod tvojihuser posted image pih al sad ti nije upala nagradna igra hehe...
Isao mm da vidi kola koja su mi se svidela kaze precenili su ga. Kao ajd jos da gledamo. Ajd. Al mislim vec 1000 puta prva stvar sto pomislimo treba da se uradi. Mi mozgamo mozgamo i onda tako opet isto.
Ja P drzim nikako da podrigne pa da ga spustim.
D je jos napolju. Najzalije mi je zbog nje. Ona jako voli da je ovde i po ceo dan je napolju.
Nego ovi sto troluju izgleda ne znaju da se nije prijatno saliti sa zenama u srednjim godinamauser posted image . Oprostite sve mlade mame haha...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1099
24.8.2018 19:46:51   
mama Jo
Ljisho, mislim da nisam bas najbolje razumela. Mislis zato sto puno pisem? ☹

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako birati sigurne igračke za bebe?
Dobra igračka odgovara uzrastu deteta, napravljena je od kvalitetnog, netoksičnog materijala, nema delove koji otpadaju ...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here