|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/18 [chat]
23.8.2018 13:43:07   
Ana RR
Mama jo, videćemo. Ako bude pozitivan na neki od virusa onda će barem znati šta je u pitanju. Ovako sada ništa ne zna a svaki kardiolog kod koga je bio je imao drugačije mišljenje. Poslednji put je bio kod neke doktorke u Mišoviću i posle nje uopšte više nije želeo da ide kod lekara. Da sam bila na njegovom mestu ja bih joj svašta rekla a da smo mi država sa normalno regulisanim sistemom onda bih je i tužila.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1051
23.8.2018 14:00:42   
pari
Nazalost ima mnogo nestrucnih lekara plus onih koji apsolutno nemaju nikakav osecaj za ljudskost...koji su nadmeni i drski i bezobzirni. To mi nikad nece biti jasno.
Ana,nadam se da ce sve biti dobro! Makar da zna na cemu je pa da ide dalje...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1052
23.8.2018 14:29:04   
jess021
Zene drage, hvala! Eto tako se nesto sve lepo namestilo, nekako cemo se vec organizovati.
Suzi, pa kako sad to? Bas mi je zao, ali iskreno se nadam da ce sve biti u redu, ljubi puno smizle male.
Ana, svi su muskarci po tom pitanju isti. Mm je dobio terapiju za pritisak, ali cim mu je bilo bolje odmah je batalio. Jedva je otisao kod dr onda kad je imao napad kamena u bubregu. Strasno, koliko su neodgovorni. Od drugarice muz juce zavrsio u Kamenici zbog tahikardije, jedva ga oterala na hitnu.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1053
23.8.2018 18:03:33   
mama Jo
Gde ste zene, kako provodite ovaj dan?
Mi smo evo na putu, jedva cekam da stignemo s'vrata da jedem user posted image
Nisam danas ni rucala nista, dok sam se spakovala, peglala muzu za put, decu sredjivala 😩
Sad sam skontala da sam doruckovala perecu i posle pojela 2 plazmw...

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1054
23.8.2018 20:27:59   
Maslacak15
Drzite se zeneuser posted image . Nije do vas, ja uvek pricam ogromna je razlika izmedju jednog i dva deteta kakva god deca bila. Narocito kod zena koje su perfekcionisti. Znam par primera mama koje je drugo dete bas ubilo u pojam, jer posto nisu mogle vise ni teoretski da postignu sve kao sto su zamislile a navikle su da sve bude cakum pakum. Smanjite ocekivanja od sebe samih. To je najbolji savet koji mogu da dam. Mozda nije lako ali probajte. Zlata vredi kad se obradujete jer ste konacno uspeli da opeglate tri majce i to slavite kao uspeh a ne da se nervirate sto breg neopeglanog vesa vapi da mu se neko posvetiuser posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1055
23.8.2018 20:43:07   
Maslacak15
ja raspala ne gledma gd epostujem. Htedoh u negativu.... Kao sto vidite ne stizem ni da vidim sta radimuser posted image user posted image Trenutno ni meni ne uspeva da budem bas zen, najvise zbog toga sto bi trebalo nesto da pisem za posao i nejasno mi je kad to treba da se desi tokom dana. Mozda nocu ?!?! Posto kad je mala budna nisam u stanju bogzna kakve intelektualne aktivnosti da izvedemuser posted image . Mala je inace pocela da puzi unatraskeuser posted image . I to bas ono razmahala se, okrenes se a ona je otisla negde metar dva. Kasice ok napreduju, jos je to sve sitno ali idejno je ok prihvatila.

Stariji sin krece u skolu, priredba je u subotu. Uzbudjenje raste.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1056
23.8.2018 21:25:37   
Misha i Ljisha
Dobro vece.
Maslacak u pravu si. I ja danju nista ne mogu da uradim cak i kad bih mogla osetim se pod nekom tenzijom. Tako da samo vece dolazi u obzir.
Ana nadam se da ce naci uzrok zdravstvenih problema tm. Mrzim to vodanje po lekarima i onda na kraju nista. Pojeo vuk magarca i kazu STRES ave vam je to od stresa. Fala vam.
Nasli kola koja bi kupili jos da stvorimo pare u rekordnom roku.
Za vikend kuci i rad za sefa. Realno pola zarade mogu da ostavljam sa strane. Cak mozda i dve trecine jer imam porodiljsko fali nam nekih 20 000 din da budemo kao i pre porodjaja a sa tih 20 000 mozemo normalno da funkcionisemo.

Mm je pola u depresiji pola u nekom spidu da sve sredi.
D je divna. Ispekle smo kolace. Odlicni su. Najbolje sto ne ide nista spektakularno u njih a odlicni su.
P danas spavao na rate. Mrzim kad ima samo te njegove mocne dremke ali ga bude gasovi i bas je drekao uvece. Kad pije vode lepo se isprducka pa posle mirno spava. Tako da sam ga popodne nalila vodom bukvalno.user posted image
Ja sam u smisljanju poslovnih planova. Moram smisliti kako sve da realizujem. Sef me dosta toga naucio mozda da probam nesto solo pored njega cisto radi vece zarade. Uzas. Sve se vrti oko novca. Mm stalno ponavlja "ti si Ljiljana pametnija ti nas cupaj"a hoce i decu da gajim. A ne mogu iskrenk pored P nista konstruktivno da radim. Fali mi moja mala kancelarija. Majke mi. Ovde na salasu sam imala svoj deo i svoj mir a tamo kuci sad nemam. Ne znam ni gde bih se namestila da me niko ne uznemirava. Ako nisu deca onda me tamo komsije uznemiravajuuser posted image
Jess super za posao. U pravo vreme.
Odoh da se socijalizujem s mmuser posted image

Direktna veza do poruke: 1057
23.8.2018 21:37:23   
Rosita
Ljišo, svaka tebi čast. Ja mislim da ste vi najsocijalizovaniji par sa malom decomuser posted image
Ja jesam perfekcionista, ali ne deprimira me toliko da li je kuca sredjena, deca me deprimiraju ako iskaču iz koloseka, plus radila sam celo trudničko i hop kuća, monotone aktivnosti, D koji je bio sam 5 g i navikao puno da dobija od mene... Plus trazimo stan, vukljamo N svuda, sreća pa je on dobar dečkić.
Evo nas siskamo i ja jedem čokoladni keks. Lepo i jednom i drugomuser posted image
Laku noć

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1058
23.8.2018 21:50:20   
Misha i Ljisha
Rosita user posted image ja lepo kazem mm da treba da bude srecan a on meni stalno govori da ja treba da budem arecna. Rekla sam mu ko se jos toliko redovno u braku socijalizujeuser posted image
Cekam da udje u kucu i iznenadjenje sam mu pripremilauser posted image zavrsava sve sto ima napolju.

Nego svaka vama cas_t sa bebom trazite stan. Ju ja se u takvu misiju ne bih ni u ludilu upustalauser posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 23.8.2018 21:51:32 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1059
23.8.2018 22:08:32   
Rosita
Znaš kako, manje nemoguća misija je raditi to na porodiljskom nego uz posao prideuser posted image . Šta je N već stanova video, ihaj. Evo večeras smo išli na pola h vožnje. Svratili u luna park.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1060
23.8.2018 22:14:23   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Spremam se za kupanjac, pa da citam knjigu. To me najvise opusta. Mislim da sam ovaj raspust bas dosta citala. Ne samo ja, nego i T. user posted image Biblioterka joj je napisala na kartonu najbolji citac. Ona cita brzinom svetlosti.
Sutra cu na posao. Moram na kratko. Sto se mora nije tesko.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1061
23.8.2018 22:43:47   
Milena18
Dobro veče!
Suzi, baš bez veze što ti se to desilo. I ja imam doživotnu terapiju, mada za drugu boljku. Već godinama je koristim, a i dalje mi se ponekad desi da zaboravim.
Ana, nadam se da će se uskoro otkriti uzrok tegoba koje ima tvoj muž. Kako se ti boriš sa tim?
I ja razmišlam o nekom samostalnom poslu. Firma u kojoj radim će se vrlo brzo privatizovati i ne verujem da ću ostati tamo.
Rosita, srećno sa traženjem stana. Mi smo mislili da podignemo kredit, ali nam se sada zbog mog posla sve promenilo.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1062
23.8.2018 23:26:36   
mama Jo
Milena, srecno u pronalazenju posla, i meni je to stalno u glavi, ali sada trenutno nema sanse da nadjem vremena za to. Sacekacu jos mesec- dva, kad mi starija krene u vrtic, pa cubda se bacim na to da tragam sta bih mogla od kuce raditi. To bih bas volela.
Zelim vam svima lepu noc 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1063
24.8.2018 6:51:00   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Budio mi se P nocas dva puta. Ukakio se. Ne secam se kad je zadnji put kakio u toku noci. Bas ga je mucio stomacic.
Ja se danas polako pakujem. Sutra def se selimo. Ma jedva cekam. Da smo otisli ranije kad sam rekla mm ne bi imao udes. Nego on sto se zuris zbog posla. Lepo je vreme. Da se jos brckamo u bazenu. Tralalal...ma...eto kad muskarci nece da slusaju zene.
Milena Mama jo ja nisam radila dok mi D nije napunila 2 godine. Drzanje casova ne racunam to nikad nisam prekidala. Naravno i to je zarada. Mozda se zato nisam ni zurila jer sam uvek imala dobar broj djaka da uvek "kapne"kad nam zatreba novaca.

Jaooo secam se jednom. Bas neka besparica i saljem jednoj ucenici poruku "ocesbti vec doci na casove kod mene"user posted image srecom svi me djaci obozavaju

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1064
24.8.2018 7:35:09   
mama Jo
Ljisho, i ja bih te obozavala da sam ti ucenica user posted image
Mi smo, inace, kad je bila 1,5 bili u fazonu - moj posao, ili drugo dete, cak sam i isla na neke razgovore u privatne vrtice gde ne bih radila svoj posao i bila bi mi atvarno smesna plata, a uslovi su bili bukvalno robovlasnicki. Tad nam je mnogo vise trebao novac. U medjuvremenu smo ipak odlucili drugo dete, a mm je promenio posao. Sad nam novac uopste nije frka, sad je moje psihicko stanje user posted image salu na stranu, ja bih bas volela da malo nesto radim osim dece, nadam se da razumete 😊

Dobro jutro svima 😊

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1065
24.8.2018 9:08:54   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Ljiso, srecno pakovanje, a i put user posted image
Ja odvela macu u vrtic i malo trckarala. Sad da popijem kafu pa da spremam palacinke. A glava me nesto zezauser posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1066
24.8.2018 9:10:37   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Pripremila sam deci dorucak, pa cu na posao.
Sofija se nesto budila nocas da mi kaze kako se upiskila. Ja je pipnem, ali sve suvo. A cula sam je pre toga da je otisla u kupatilo i da je piskila. Mm otisao da vidi da li je mokar krevet. Sve je suvo. Verovatno je sanjala.
Ljiso, samo ti radi. Mora neko i da zaradjuje u kuci. user posted image
Mama jo, jel ste otisle kod tvojih?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1067
24.8.2018 9:30:30   
Ana RR
Dobro jutro user posted image ja stigla na posao user posted image user posted image

Ljišo, Milena, on je ok ovako. Normalno funkcioniše samo što ga uhvati u toku dana da samo odjednom mora da odrema, sad već neko vreme ga boli noga pa se požali, ali da kucnem, nije se dugo žalio na lupanje srca i bol u grudima. Nije da je on stalno u nekom bzvz stanju, ali ja sam ta koja stalno brine, noću ga proveravam kao da je malo dete i onda sam salno u nekom strahu i grču. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1068
24.8.2018 9:40:24   
Misha i Ljisha
Ana i mm ima sve te simptomeuser posted image moracu da iscitam sta vam dadose da proverite pa da kazem da ide i on da proveri
P spava. D sa dedom u vocnjaku. Dolazi mi moj dr sa zenom danas jos malo da se druzimo dok smo ovde. Pakujem se. I picimo kuci. Mm sam rekla da ode da vidi onaj auto sto mi se svideo

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1069
24.8.2018 9:57:10   
mama Jo
Ana, iz spavace u kuhinju, ili na terasu? user posted image

Sanjice, jesmo, sinoc - jeeeej 😊
Moji malo reronivaraju kucu, i majstor nas je jutros u 7 probudio 😩 tj.bebu i mene, a J moze da spava gde god user posted image
Nabavali su joj baba i deda i kucu, ona jako voli ali se malo plasi, pa je sad ucimo da se oslobodi, i tako, razne zanimacije user posted image

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1070
24.8.2018 11:11:41   
Maslacak15
Dobar dan zene. ja evo neznam sta cu pre pa sam odlucila da dodjem na rruser posted image Budila je i mene moja x puta nocas - mrzim regresije u spavanjuuser posted image Ali evo sad se radujem se posto mislim da se mojim mukama po danu konacno blizi kraj. Propuzala je vojnicki !!!! IStina u rikverc uglavnom ali od juce prelazi velike distance. Pobeze malocas u kuhinju sa strunjace za jogu, presla je bar 3 metra. Imamo spojen veliki dnevni boravak i kuhinju . srece njene..... Slusam je vec dva meseca kako gunjdja i kukumace kad se okrene na stomak frustrirana sto tapka u mestu. Pocela je i da se dize na kolena i sake tako da mi se cini da i ona planira da direkt puzi kao i braca. Za to joj je malo rano, stariji sin je sastavio kockice sa punih 6m, ali zenska je ambiciozna. To mi je vec manje vazno, samo da mi ne vrti mozak kuknjavom.

Dedte broj 1 sutra u skoluuu!!!! Uzbudjena sammuser posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1071
24.8.2018 11:15:45   
Ana RR
Ljišo, slikaću ti izveštaj pa ću ti poslati.

Mama Jo, iz spavaće u kuhinju user posted image duva vetar mnogo pa nisam na terasi user posted image

Maslačak, takve smo ti mi Ane user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1072
24.8.2018 11:45:30   
vonavoj
Maslacak,bas je napredna! 5 meseci i puzi!
Mi se spremamo pa kod prambabe na 83.ci rodjendanuser posted image

Direktna veza do poruke: 1073
24.8.2018 12:06:44   
mama Jo
Da, stvarno svaka cast za napredak maslaxak, sigurno ti je stalno na tvrdoj podlozi, zar ne?

Von, lepo se provedite, bas lepa brojka 83.svaka cast 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1074
24.8.2018 12:07:07   
pari
Ja sam nocas dobro prosla...samo u 3 i u 6 se probudila...M je spavao lepo. Danas jos malo zajedno i sutra pa mm ide na put...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here