Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 13:31:42
|
|
|
|
Maraj
|
Mama jo ona je bukvalno do juce samo spavala, sisala i smejala se. Sad ...drugo dete. Spava i jauce, place. Mozda su i grcevi. Dajem joj infacol. Buni me ovaj nos. Krkljala je ona i ranije. Ponekad. Valjda joj mleko ode u nos. Al nocas i jutros dosta bucnije joj se cuje nos i sad je sa sadrzajem. Cistila sam i izlaze i onako bistri slinci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 13:42:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, nesto joj je onda zasmetalo, mozda je malo preslo od bate. Bebe bi trebalo to brzo da preguraju, dojis je tako da mislim da nece biti nista vise od toga...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 14:00:10
|
|
|
|
Dragce86
|
Maraj, mora da se malo prehladila, ispirajte cesce fizioloskim u ampulicama i izvlacite onim noskom, da budu prohodni disajni putevi i ne napravi problem sa upalom usiju...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 14:34:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Kako ste mame ovog popodneva? Moje spavaju, ja uspela da zavrsim sve sto sam htela pa malo sela. Prosto mi cudno.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 14:47:06
|
|
|
|
Maraj
|
Dragce to i radim Nekad kine i izadju joj providne slinice. Pa ih izvucem jos noskom. Cistila sam joj od jutros par puta fizioloskim. Bice nadam se ok. Evo sad se iskakila i zaspala. Od jutros em.je mucio stomak em nos krklja...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 15:00:18
|
|
|
|
mama Jo
|
za Sofiju da je sto pre prodje... Je l' ti bar L bolje danas?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 15:04:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To moze samo da znaci da joj je L preneo s obzirom da je bolestna. Mi smo zavrsili rucak. Sad cu decu napolje. Mm ode da zavrsava oko registracije.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 15:35:18
|
|
|
|
Maraj
|
Pa.jeste. L je bolje. Sazrelo mu sad u nosu. Pa sta mislite jel trebam da je vodim kod dr? Juce smo bili. Dr je pregledala i primila hepB vakcinu. Ona je ovakva od jutros. Nema T. Samo nosic joj krklja i ima sadrzaj kad kine. Providan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 15:46:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Iskreno, ja mislim da nije bas strasno za dr, mozda da sacekas do sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 15:59:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sacekaj Maraj do sutra. A ako ti veceras zvuci lose ti je vodi kod dr. Nemoj da se sekiras. To je tako kod nekih bebica kad imaju stariju bracu i sestre kod kuce.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 16:31:03
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala drage Nema meni dana mira...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 16:37:04
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Maraj samo redovno cisti nosic. I izvlaci ako ima sekreta. Ako primetis da kasljuca ,ili neku promenu, ako ne jede npr. Zovite onu vasu dr da dodje da je pregleda.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 17:18:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
joj Maraj bas mi bude strasno kad su tako mali bolesni. Znas sve sta treba, prati je pa ako slucajno dobije temp vodi je, bas je mala. I svi kazu bebe ispod 3 meseca ukoliko imaju temp obavezno voditi kod dr P drema ja radim, D se smara. Neka je izjurcala se danas nek i ona odmara. Cekam mm da dodje kuci pa da radim na miru. Sa sefom u 8 treba da se cujem. Kaze moram ja da se koncentrisem dobro na deo posla jer ne moze ipak on sve sam i kaze u gubitku je, odnosno ne zaradjuje koliko bi hteo Nego videh ono u temi KM nas neko zafrkava?
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 15.8.2018 17:19:07 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 17:32:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, uvek naglase ako je dete mladje od 3 meseca u slucaju temp.odvesti, Maraj nadam se da S nije dobila, pisala si pre par sati da nema. Ljisho, to u KM i ja sam pomislila da neko zafrkava, nisam sigurna. Vidis da je i u temi Da li je velicina bitna neko malo zafrkavao danas
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 18:44:13
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Meni D nije imao temp, pa smo nagrabusili. Isuvise su mali kod njih se brze slonxi spuste.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 19:09:29
|
|
|
|
Maraj
|
Za sad mirno spava. Videcu kada se probudi Ne dise ona stalno onako cujno. Tako je bilo i kada je patronazna dolazila, da joj se visoko cuju kao slinci. Patronazna kaze da joj je to mleko koje sisa, da najverovatnije ode gore u nos. A sada joj se isto tako cuje samo malo zvucnije i jos kad kine ima providnih slina. Videću. Nadam se da ce ovako proci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 19:38:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Malena je ona, mozda je to jos uvek i ono ciscenje...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 19:54:18
|
|
|
|
Maraj
|
Pa samo me bune ovi slinci koji su se danas pojavili. Ne znam koliko su oni "normalni" kod malih beba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 20:13:04
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
E pa samo joj cisti nosic redovno. Meni je D od nosa i virusa dobio gusenje. Evo meni on od tada ni jednom nije bio bolestan. Ali cim krene nosic ja ukljucujem inhalacije.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 20:45:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Masnice, secam se da si pricala to. Dobro je i da nema temperaturu. Gde ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 21:00:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo mene na terasi. Zavrsavam knjigu. Mm je izveo malo decu da ja malo uzivam u tisinu. Danas su skroz posasavile, a ceo dan smo zajedno.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 21:07:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi otvorili poslednju flašu grčkog vina, šmrc. Mm naseckao dimljeni sir, pršutu i masline. Još da ovo čudovištance strpam u krevet i onda je to zaista uživanje hihihi.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 21:11:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Bog'me uzivate. Bravo Mi nemamo nikakvog alkohola, pih. Bas sam rekla mm da malo povede racuna da uvek ima nekog vina Samo neke rakije, a to mi bas i nije nesto.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 22:05:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Ja samo na brzaka pa da se radi. Jao bas me uhvatila frka al onako posteno. Moram da se skoncentrisem a bas sam rasejana. Uf...iskreno sad me nervira net i samo zbog posla jedva cekam da se vratim kuci. Ana super za uzivanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 15.8.2018 22:12:36
|
|
|
|
pari
|
Ja sam mrtva...kad ostanem sama sa njima popodne, bas se umorim...i onda ovo uspavljivanje jednog pa drugog traje po sat i po, nekad i vise...A ja bih samo da spavam... Laku noc drage mame...nadam se da cemo spavati
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?