Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 17:17:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, jeste od carskog. I meni je dugo tako bilo. Mama Jo, idemo na Kopaonik. U utorak se vracamo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 17:22:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mama jo zaboravila si da Ivana ne voli da se hvali Ivana, lepo se provedite. Zasluzili ste
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 17:24:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha, pa pjsala sam ja u nekoj od tema vec da je to Ivana SK R(r)omna, ne voli da se hvali Sjajno, da se nadisete svezeg vazduha i nauzivate 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 17:29:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihihi, Sanjice samo ti zezaj Ma nismo znali da li cemo ici uopšte. Od muza prijatelj tamo ima apartmane, a mi smo mu uzimali one vaucere i prosle godine i ove pa imamo besplatan smestaj.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 17:35:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma super Ivana. Malo da napunite baterije pred skolu.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.8.2018 17:39:09 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 18:04:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice najviše idem zbog mace. Prijace joj vazduh.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 18:17:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajno Ivana, prijace svima svakako, Maca neka taman malo ojaca imunitet.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 18:19:02
|
|
|
|
Rosita
|
Cao mame. Super za Kop, ivana! Mi smo juče proveli dan u Košutnjaku. Vodih N da ga dr posluša. Sve ok. U petak da dođe na vakcinu. Pita dr jesmo li počeli nemlečno. Ne, rekoh, kaže pa možete polako... Mislila sam sa njim uobičajeno da krenem od pirinča. Sa D sam od voća. Ni dan danas ne jede ko svet. Al N kaki svaki 3.otprilike dan i to uz vežbe . Videću , nemam pojma kad bih počela. Ništa mu ne fali ni ovako. Možda lagano, baš lagano. Ja bih volela da on u oktobru ima večeru.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 18:22:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Rosita, tako je i nas dr savetovao sa nemlecnom, bas sam lagano krenula, i i dalje tako... jos nismo ni sme meso uveli, ni mlecno ni jaje, a u nasem uzrastu vec su svi imali sve to uvedeno gotovo. Ja polako.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 18:27:06
|
|
|
|
Rosita
|
Mama jo, koja je tema da mi pišeš kako si počela, ishrana bebe....? Ajd da nađem.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 18:35:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eno i ja sam ti pisala. E, al spakovah stvari za macu kao da ide na dve nedelje
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 19:18:14
|
|
|
|
mama Jo
|
,,leti ponesi, zimi kako hoces" sto bi rek'o narod
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 21:08:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame.p se danas iskupio za juce Odavno je u carstvu. D samo sto nije. Ja se danas cula sa sefom treba da ga zovem sad sam mu poslala poruku. Idem da se tusnem pa da ga zvrcnem. Valjda me nece zvati bas dok se tusiram. Ja uspela da udjem u suknju jednu koju pre mesec dana nisam mogla da zakopcam Juhuuu lepo kaze mm ova dijeta je za svadbe brzinska. Ali moram priznati rigirozna ali mi nije strasnk muka. Jeste da brljavim imamo sljiva pa u toku dana uzmem po koju aljivu a ne bih smela no dobro nije strasno. I juce uzeh 3 keksa da probam neki novi sto je kupio mm.no bas se ogranicavam. Cak se razmisljam da od sutra probam sa punom dozom terapije. Obicno mi treba dve nedelje na pocetnpj dozi i onda jos jedna nedelja za punu dozu no ok sam pa cu se usuditi. Ivana super za kopaonik. Von na mom telu ne mogu da vidim stikere nazalost ne znam zasto. Super mesec dana razlike i zo je to. Isto su nam napredovala deca
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 21:37:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, kako ne mozes da vidis tickere? Sta ti se pojavljuje? Sacekaj jos koji dan, nemoj da se zaleces sa punom terapijom..
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 22:07:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ivana kad hocu da vidim tiker odvede me na profil clanica. I onda sam i odustala da gledam. Lako cu ja izbaciti podnevnu terapiju ako mi bude bas jako lose. Meni zbog batketa bas truba al ne prija mu moje mleko def jos sa terapijom. Muke. Sef jos ne zove. Rekoh mu da cu biti budna do 6 popodne po njegovom vremenu. Ko me vukao za jezik??? to je kof nas ponkc. Tacno cu se upucati ako budem cekala ponoc a ne nazove me
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 22:12:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa tako i meni odmah prebaci na profil ali ja odmah stisnem strelicu nazad i onda pokaze ticker9
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 22:17:43
|
|
|
|
Maslacak15
|
Zdravo mame. Mi ceo dan opet mlatili svugde. Bili na bazenu na kosutnjaku, jel decaci otako su naucili da plivaju stalno bi da plivaju pa kad ih majka nije odvela na more moze i Kosutnjak . Malecka i ja smo kulirale u ladovini, nju nisam kupala, ipak mi je mala za hlor i slicne stvari ali ok podnosi moje nenormalne dnevne rezime i jurcanje tamo vamo. I da je pohvalim, posto mi nije dala u Skadarliji ko covek da se ispricam sa Dunjom pre neki dan jer je bila sva na iglama i nervozna, juce sam se usudila da odemo svi porodicno na rucak u Kolarcu i super se ponasala . Tako ran trening i mic po mic, posle sede po kafanama ko upisani . Inace njoj se ovde poslednjih dana ucestala stolica, kakila je pre toga memsec dana bukvalno na sedam dana i ja mislim da ima veze sto sam uvela vodu a ona za divno cudo oce vodu. Decaci su bas prezirali vodu kao bebe, ona voli. Danas sam u autu zaboravila flasicu pa sam joj na bazenu davala da pije iz cepa flase Rosa, kao najlepsi sladoled da sam joj kupila. Smesna je.....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 22:26:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo devojcice 😊 Eto i tvoja malena i Ljishin P su danas bili dobri, neka tako bude od danas A Maslacak, kad ne kaki 7 dana, to mad vam se desavalo, da li se iskaki sama ili joj dajes neku pomoc? Nama se samo jednom desilo da nije kakila 5 dana, i kada sam to spomenula dr rekla mi je obavezno da joj dam mikroklizmu. Inace, i moja beba poslednjih mesec dana pije vode bas dosta., bas voli.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 22:29:41
|
|
|
|
Maslacak15
|
dva puta sam joj dala glicerolski cepic posle tacno nedelju dana, drugih tri puta me je preduhitrila kakenjem samostalnim dan pre. Inace to nikad nije izgledalo kao zatvor ni sa ni bez cepica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 22:39:51
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ivana bices mi 20 minuta od mene, mogle smo da se vidimo ali mi u petak odosmo u Banju do ponedeljka.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 22:48:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Ivana bices mi 20 minuta od mene, mogle smo da se vidimo ali mi u petak odosmo u Banju do ponedeljka. Stvarno? Cujemo se svakako. Ljiso, tako kao sto je napisala mama Jo, tako i ja gledam tickere.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 22:53:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
zvace me sef za 10 min aaaa a ponadala sam se da je zauzet ahhaa ja kao tinejdzer hocu ali ako ne mora odmah ahha..uzasna sam srecom imam 3 giga interneta preko tel E vidis nisam to ni skapirala jer sam ja uglavnom na kompu na rr a od kako sam na salasu nemam wifi vec preko tel
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 23:00:36
|
|
|
|
Maslacak15
|
Maraj sad vidim sta si pisala.... Cuvaj se zeno to je ono sto ti ja pricam. Stvarno nije da solim i prosipam pamet sporta radi . Ja vidis nisam nikad imala bolove posle mesec dana ali sam zato bila prve dve-tri nedelje maksimalno disciplinovana (samo sam kasiku dizala i bebu, a i ovo drugo sam pazila da ne ustajem i sedam sa njom u narucju na primer). Moras da pustis da sve zaraste i organizam se oporavi i onda ces lako podici tempo i dodati gas. Polako, daj sebi vremena i ne forsiraj. Puno te pozdravljam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 23:05:13
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Pa da. Ne znsm kojim putem idete preko Brusa ili pored Raske. Mi smo bas ispod Kopanika 15 km.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 14.8.2018 23:05:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece zenske! Sta se radi na estradi? Ja sam na terasi. Cekam mm da mi se pridruzi. Pirka vetric. Bas je divno napolju. Maslacak, uzivas jos u Bg-u.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?