Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (1.7.2018 21:12:05)
|
Dobro vece. Bili mi brat i sestra od strica. Obozavam kad mi oni dodju, mladi su i ludi [sm=smiley36.gif] imaju 21 i 23 godine. Blesavi su skroz na skroz. Pomogli mi bas puno oko P. Narucili picu najeli se, napili, sredili smo kucu. Ma strava. Evo uzivam. Idem da se istusiram i popalim masine i to je to. NAdjoh i koju seriju cu da gledam [sm=smiley36.gif] P je mucio jako stomak, i skapiram covece juce i danas sam jela lubenicu [sm=zz_banghead.gif] jela sam dinje prosle nedelj i pre neki dan ali dinja mu ne smeta ali ocito mu lubenica smeta. Nema sta drugo da bude. Prevristao mi je juce i danas dan. Nije mogao da sisa od grceva. Dadoh mu dohranu da odmori stomak malo i onda smo sisali posle. Haos. Moji se zabavljaju na moru. Pari i ja bih siznula da sam na tvom mestu ide na odmor i da se banja i bleji i onda dodje kuci i zaspi. Juuu...pa ne znam sta bih mu uradila a pri tom da mi dete tako muci stomak. Brate mili mozes ti da uspavas T i da ga on stavi na stomak i tako da lezi sa bebom i gleda tv. Brat je redovno sa oba bratanca lezao oni na njemu a on citao knjige. I to je sasvim dovoljna pomoc, a da ne pricam ako ne stizes nesto da poradis moze on. Ma...nemaju nekad osecaja stvarno. Moj brat je izrod. On kupa decu, on decu voda na sve aktivnosti sprema dorucak i veceru, sprema kucu, riba kupatilo kaci zavese i pere prozore pri tom radi i plus radi kuci na njivi i u dvoristu. I mm je moj ok, trudi se a opet ni priblizno nije kao moj brat. Pa znam cak nekad mm da zamerim ali realno kad pogledam druge mm je superiska. Uzme P pa ga voza u kolicima, nosa ga uspavljuje, ako treba napravi dohranu,Duci da veceru spremi je za spavanje ma sve sve. Znam da je ovo u pohvale ali eo morah ovde. Znate mene ja sve u sastavu i u dahu. IDem da se tusnem pa cu da virkam sta pisete
|
|
|
|