Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (1.7.2018 10:59:54)
|
Moj P ne voli guzvu. Ja ga ne bih vodila [sm=smiley36.gif]eto sad sam ja kontras hehehe... Ali stvarno organizovala bih sve sto mogu preko telefona, igraonicu, dostave i sl, i pustila bih dete sa tatom. Meni nije frka od bolesti i ostalog, ali kolko vidim Pari mucite se skoro kao i mi, ja se ne bih usudila da vodim P ni sad a malcice smo bolji no sto smo bili. Ili izmuzi se ostavi mleko svoje ako neko ima da je cuva ali bez mame, ne znam stvarno kako se tako male bebe smiruju jer nije uvek ni glad. Nije to samo sisa. P spava. Nakon sledeceg podoja koji je u 12 krecemo do mojih. Sad cu sve da spakujem, Spremim se i onda krecemo. Maraj naravno da cu da tempiram da bude podmiren i da gledam da mu se prispava da bi spavao u putu. Inace ja odgledala seriju [sm=bravo.gif] hehehe... Jaooo mucili su nas gasovi najstrasnije jutros. Kad smo vec kod gasova. D je pustila vetar juce pred mm tetkom i mm kaze njoj kako je nekulturno a ona mu kaze "pa sta? imam gasove kao bata" [sm=jezicek.gif] valjala sam se kad mi je mm ispricao. Deca, sta reci. Blenta moja mala. Kupaju se danas lepo vreme.
|
|
|
|