Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 20:41:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Mene glava ne prestaje,moram opet lek..samo da me neko izmasira. Ovaj mali nista nije spavao danas,urla samo. Ove dve isto,samo daj,daj..jedino sto sam uspela da operem zavese i mm naredila sa pere prozore A i nervozna sam,i ova dijeta,jede mi se slatko..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 21:15:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, na kojoj ai dijeti?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 21:30:01
|
|
|
|
pari
|
Mi proslavili M rodjendan ..lepo je bilo...ostala sam skoro 2h... Jedino sto sam mrtva...jako me bolo glava i grlo kad gutam...tamo u igraonici trcala tamo vamo plus T nije popodne maltene uopste spavala pa sam je nosala...a evo i sad...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 21:36:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Hrono dijeta! Pari.ni moj nista nijje spavao..a glava me ubi..ramena.. grlo me ne boli..jedino to,ostalo,svaki deo tela.. A moja pametna zaova mi kaze,promeni mu dohranu ako jede na 2h..pa ne bi napredovao 1.4kg da mu ne valja dohrana.. joj,sto volim pametne..jkaze uzmi milimul.to i ne postoji,njena starija ima 16godina..
< Poruku je uredio vonavoj -- 15.7.2018 21:38:07 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 21:48:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. JA cekam mm otisao do apoteke nemamo vise coliprev a bocica nije providna i lose procenih koliko je ostalo . Njega gasovi danas muce malo vise ceo dan ga nosam mama me je pitala kako izdrzavam a da je citirim: Od cega si? Selimo se na salas u utorak i ostacemo dve nedelje nadam se. Punimo i bazen veliki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 21:58:10
|
|
|
|
Rosita
|
Vece mame. Spakovala sam starijeg da ide kod babe i dede. Imala sam da nadjem dosta razloga protiv, lose vreme pre svega, ali resih da necu da robujem svojim briznostima. Sad da mu citam i spavanjac. Puno pozdrava
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 22:24:21
|
|
|
|
Milena18
|
Veče! Pari, super što je rođendan prošao lepo. Maraj, kako se ti osećaš? Kada bi trebalo da izađete? Meni dolazio brat za vikend, sve vreme smo bili napolju sa M. Baš nam je fino bilo. Ljišo, uživajte na salašu. Možda će i P prijati promena, pa će manje plakati i bolje sikiti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 23:50:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Milena ja se iskreno jako bojim promene. D nikako nije volela nikakve izmene. Ja tako valjda naucim decu pa nisu bas fleksibilni odnosno on zna vec rutini. Kupanje u 7 i 15 onda oblacenje i sisanje i krevetac. E sad druga kuca drugaciji razmestaj nema kreveca spavace sa mnom. Malo mi je frka iskreno. No racunam na prirodu i zelenilo i bazen. Pa da cemo uzivati. On je vec obavio svoje budjenje da se oslobodi gasova. Nadam se da smo mirni do jutra. Moram sutra peglati. Rosi ide kod babe i dede alo nista drugo baba i deda ce ga garant dobro oblaciti. Nece se razboleti Eno D nije htela da se vrati kuci s nama danas. Ostala tamo i ceka nas. Umori se fest u krevetu je u pola 9 svako vece. Cak bolje i jede. Odoh na spavanje. Krenula da gledam neko bezveze film nisam mogla ni da ga dovrsim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 6:36:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo Ljiso jao ni ja nisam volela promene kad su bili bebe. Mnogo mi komplikovano bas zbog toga sto pricas ali naviknemo se svi brzo. V je jedno vreme plakao kad bi bili kod mojih al samo uvece za spavanje, budio se kenjkao. Pa sam izbegavala jedno vreme da nocimo kod mojih .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 6:54:28
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Samo da vam mahnemo Sofija i ja Sofiju su mi doneli u 5 i sad se druzimo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 7:14:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj divno. Samo se mazuljajte. P standardno probudio se u pola 7. Evo jos ga muce gasovi, al ne njace.Ja kuliram dok ne zatrazi da ga uzmem. Vauu gledam ga ispustio je zvecku na sebe i uzeo je ponovo vauuuu... Anck razumemo se. Svi smo mi robovi navika. Ocito od malih nogu. Jos malo pa cu zvati moje da vidim jel D ustala. Jaoo idem da zabavljam P on je evo izdrzao minut sam da se zabavlja,vec se buni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 8:02:06
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,nije me bilo par dana.Kako ste jesam li propustila nesto. Mene je juce vjetar posteno produvao,evo steglo me u grlu. Poceli smo se spremati za skolicu,narucili torbu i kupili kutiju za uzinu.Narucili smo i kisno odjelo.U subotu idemo kupiti patike za fizicko,gumene cizme i cipele za sumu.Kad se vratimo sa odmora necemo imati vremena mnogo
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 8:10:05
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Maraj, ljubi Sofi. Mi smo za vikend imali neke rodjendane, tako da je bas bilo lepi. Emice, jel Dora sama birala?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 8:13:48
|
|
|
|
emicaa
|
Jess naravno izabrala je neku roze.Meni se naravno druga vise svidjela ali ona ce je nositi,ona neka bira
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 8:21:28
|
|
|
|
Dora89
|
Čestitam, Maraj!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 8:27:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,uzivajte! Emice,i mi se polako spremamo za skolicu. Ustala sam da sa titkanjem u glavi i ramenu..mrzim to. A i juce me bolelo.. Mali zezao oko 5 jutros,ali kao da nije gladan,nikad ne popije sve,samo prosto zeza.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 8:32:53
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro! Meni nocas T spavala 5h u cugu sto je super pa sam uspela da se odmorim...Tacno 3 dana nije kakila...malo se vec brinen jer je do sad imala stolicu par puta na dan svaki dan... Narucila sam sad online namirnice da ne moramo da se cimamo... Bili smo na uz kukova,sve je u redu. Maraj,kako si ti? Kako uspevas sa bebom?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 8:47:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,osetila je da si umorna! I moj je ucvrstio oko 22 do 2...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 8:50:12
|
|
|
|
pari
|
A i ona je bila umorna jer popodne maltene nije spavala...Ali tacno je da mi mnogo znaci kad spoji 4-5h sto je retko...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 10:10:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Maraj,uzivajte! Emice,i mi se polako spremamo za skolicu. Ustala sam da sa titkanjem u glavi i ramenu..mrzim to. A i juce me bolelo.. Mali zezao oko 5 jutros,ali kao da nije gladan,nikad ne popije sve,samo prosto zeza. Von probaj da ga nunas samo. P nije gladan nocu. Eventualno ako se ptobudi u 4-5 e tad jr vec gladan sve ostalo ako se probudi nije. Mislim ne budi se cesto ali ako se probudi ne dam mu da jede. I budi se obicno u pola 7 ujutru. A u 10 spava prvi dugu turu. Tj evo sad. Bili do prodavnice. Naravno da sam ga nosila u povratku. Mislim da me narod vec sazaljeva ja cu sad da peglam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 10:15:23
|
|
|
|
pari
|
I ja bas razmisljam ovih dana koliko oni treba da jedu nocu. Ja svaki put joj dam da sisa a mozda ona to nece...mozda sano hoce da se uspava opet...kako znati
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 10:51:34
|
|
|
|
vonavoj
|
U 2 jeste gladan,sugurno..tad lepo jede i nastavi. Ali u 5 se vec razbudi i slabo jede..on bi frajer da ustane tad..mozda da ga pustim da bude budan.pa u 6 da jede i da nastavimo da spavamo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 12:36:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ves popeglan kupatilo oribano ja JELA P spava sad je nasao a u 12 je jos trebao da jede probudice se gladan kao vuk pa ce da se dernja. Von,Pari moj P spava super od pocetka i onda kad se probudi u vreme u kad se inace ne budi ja sumnjam da je gladan. Pogotovo sto se on uvek budi stenjuci i pusta gasove, znaci tad ne bi mogao ni da sisa, a ne ide mu ni jelo na flasicu ako ga muce gasovi. Dernja se. Tako da ga uzmem i stavim na sebe, sacekam da se isprdecka i stavim ga nazad u krevet. I to je to. Al on stvarno ne pravi veliku frku nocu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 17:02:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa di ste mame? Nema vas. Ja da se dupliram dok drzim P. Hehe... Lep dan pa ste se razbezale. Nagradne igre gotove. Cccc... Mm spava i P u mom narucju. A odvalila sam i ja danas sa njim sat vremena. Veceras se spKujem i idemo ujutru P i ja na salas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 16.7.2018 17:06:32
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam tu,upravo zavrsila veceru i napravila sebi kafu.Jutros smo setali,sad nema od toga previse je vruce. Inace Davida je juce pecnula struja dok smo setali.Pipnuo je ogradu u kojoj ima struje.Oduzeo mi je 10 godina zivota ali nije mu nista bilo.Malo plakao i gotovo.5 minuta kasnije je pecnula i muza,tad sam se pukla smijati
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?