Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 14.7.2018 13:26:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pari meni je rekao cuveni dr Nikolic nakon 4 dana davati mikroklizme. I da je to deci patnja. Tj ako vidis da se pati. Moj se pati. Moja D se recimo patila tek peti sesti dan a kakila je na 8 do 10 dan. Znaci ako joj bude smetalo i stenje nervozna i td nakon 4 dana dati mikroklizmu ako treba i dve ukoliko se od jedne ne ukaki. Rekao nama moze i 3 (ima 3 u pakovanju) ali 2 nam rade posao. P zaglavio spava 3 sata
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 14.7.2018 13:38:43
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pari moja malecka od 5 te nedelje ima ritam da Kaki svaki treci cetvrti Dan. Onda se iskaki dva Dana uzastopce pa pravi pauzu. Nikad nisam nista dala. Nema zatvor i ne vidim da se muci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 14.7.2018 15:41:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Dan zene.mi smo od jutros u sestoj brzini,u pola 10 smo izasli iz kuce,dosli u pola 2. Isli smo na obuku,T zeli da nauci da vozi rolere,a otvorio nam se sport park,busido,pa ima tamo..ona je imala cas,J se igrala,svasta ima,a M je spavkao u kolicima..mi pili kafu i tako .posle nece kuci..puno zanimljivih stvari. Bas sam srecna sto ce nauciti da vozi rolere,ja ne znam,pa ne znam ni kako da joj objasnim. Glava ppcinje da me boli,a popodne imamo goste,babine a tako bi legla da spavam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 14.7.2018 21:29:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro veceee Mi proveli lepo popodne vozali se biciklima, bili na sladoled pa na igraliste. Bas su se izigrali pri povratku svratili na veceru na cevape. V malo kasnije danas u krevet al izem ga raspust je
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 14.7.2018 22:04:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,jel kod vas skok u razvoju? Moj ceo dan urla i jede na 2h po 120ml..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 14.7.2018 22:23:05
|
|
|
|
vonavoj
|
U pola 8 je popio 120,sad 150..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 14.7.2018 22:44:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja odoh u krevet. Bas sam fuj...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 14.7.2018 23:09:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Sta se desilo pa si fuj? Ja i dalje nunam, nece da spava..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 14.7.2018 23:18:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Kod mene svi spavaju. Sofi je zaspala u nasem krevetu sa mm-om. Necu da je diram. Zao mi je. Zali se celo posle podne na glavu da je boli, na vrhu i kad je okrene. Praticu sutra. Nije se udarila. To i ona tvrdi. Na krstenju je bilo predivno. Ja sam jos pod utiskom i srecna sto sam takvim divnim ljudima i njihovom detetu najpre kuma. Sad odoh u Sofijin krevet, a sutra vodimo moje kumce na prvo pricesce. Necu da kacim na forum slike.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.7.2018 23:19:43 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 14.7.2018 23:48:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Von moguce da je skok sa 6 nedelja. Moj P se budio jer ga mucio stomacic. Stavila sam ga kod sebe u krevet. Sutra pravac salas. Ubi me menstuacija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 3:15:12
|
|
|
|
pari
|
Von, i mwni se to cini...nervozna je i sisa ceo dan...plus 2 dana nje kakila... Mene grlo pocelo da boli
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 8:06:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Pari, prskaj Apis golu i pij serbet. I mene zeza mens i to bas. Vonavoj, auto nam je kod majstora opet sinoc. Treci put za četiri dana
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 8:33:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Joj,ivana,bem ti auto. A drma te i pms sigurno. Mi smo imali zanimljivu noc,a sad spava,kad ja ustanem..u 5 je kakio,posteno.. Mm je rekao da ce ga on cuvati nocas.aha.malo sutra,uspavao ga u kolicima u dnevnoj,ja vise nisam mogla da ga nunam,proslo pola 12..dao mu da jede u pola 3,jedva ga cuo,jer je urlao..i u 5,opet place,reko spremi mleko...a namerno lezim..i doneo i kaze ne vidim belu macku,daj mu ti..eeee.stvarno,a ja vidim?! Svaku noc tako..eto.i sad ostavi dete ocu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 8:41:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, dobila sam preksinoć, pola sata posle guranja auta po ulici i bas me boli ovaj mesec. Izgleda da nas drnda gorivo koje smo sipali... Sto se tice oceva, sta reci
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 8:54:09
|
|
|
|
vonavoj
|
Guranje ti pokrenulo.. Gde ste sipali?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 9:01:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E nemam pojma, muz rece, al ja zaboravih zeza pumpa, a nas majstor je nosi kod nekog drugog da to sredjuje... Mozda ni taj dobro ne radi... Nemam pojma. Al sam se smorila vise
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 10:17:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Mm spava vec drugi put od jutros rec ne bih rekla da je on usoavao dete i da zajedno spavaju. Rec. A evo i P drugi put od jutros spava. Drzim ga. Moj ustane nocu i lnda me pita "smem da se odjavim" ali realno P se sinoc oko 22 komesao zbog gasova. Prebacila ga kod mene i spavao do pola 7 jutros. Znaci sinoc od pola 8 do pola 7 ujutru. Sta ces vise???? Ali neeee njemu se spava i on je covek legao. I da ljubomorna sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 10:30:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo il daan Ja sam vec unorna! Bem ti vikend
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 10:51:28
|
|
|
|
vonavoj
|
I da,ljubomorna sam..ode i vrati se bez obaveze.. Ljisho.nije se budio da sisa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 11:20:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
von P il povuce koji put ilnijednom hocu reci probudi se jednom a nekad sisa jednu sisu nekad ne sisa. On nocu ekstra spava
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 15.7.2018 11:33:59 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 11:55:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Von, dobila sam preksinoć, pola sata posle guranja auta po ulici i bas me boli ovaj mesec. Izgleda da nas drnda gorivo koje smo sipali... Sto se tice oceva, sta reci A jaooo muke, jel bio kod majstora? Mene trese PMS bas sam bezvoljna!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 15:57:30
|
|
|
|
Maraj
|
Caos mame. Mene prebacili na odeljenje. Doneli su mi Sofiju pukvalno na 30 sek. Sutra ce je garant ostaviti. Vidim da je novina u Frontu da ostavljaju bebe sa mamama. Sa L nije tako bilo. Dovedu ga, bude par sati al ga vrate u boks
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 16:08:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Maraj, sad ces ti jos malo kucici. Ovde kisa pada. Deca spavaju. Ja gledam neke planove za skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 17:30:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, napisah gore. Treci put za četiri dana kod majstora Ispraznice sutra gorivo pa cemo videti tada...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 15.7.2018 20:16:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Veceee Moji bili danas malo na bazenu pa bili do mojih. Ja sam od jutros naelektrisana a i uzasno se nesto osecam ..caljda pms.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?