Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (13.7.2018 10:49:17)
|
Ljiso, jurim te ko utvara po RR :d, hehe retko kad dodjem, ili pisem, a sad je ovo poslednji post na Forumu, pa sam usla i moram da ti opet pisem - i moj je iiiiisti takav, iiiisti takav, ali isti - od kad se rodio pitam se "Kakvo je to dete koje nece nista", bukvalno. Lari sta god bi bilo - bar joj das da sisa ili je nosas i ismiri se. Ovaj nista bre nece, a najgori je u kolima, kada ne vredi ni da ga izvadim iz sedista. Eeeeeeee aaaaaaliiiii to je bilooooooooo [sm=jezicek.gif]. Moram napokon da kazem da se menja i da se vidi promena kako raste, bas sam happy i zadovoljna. Dobro ovo za kola i dalje stoji, ali se sada sasvim lepo igra i sam i sa mnom ili Larom ili mm, obicno ne place do iznemoglosti ni za sta i mogu da ga smirim na neki od nacina, u vecini slucajeva lepo stavi do znanja sta hoce, sa nepoznatima je takodje prebrodio strah ... tako da samo polako i ne uporedjuj ih, mene je to dovelo do ludila, kako nas DR kaze "Razlicitosti su lepe i uveseljavaju" i ostanite na tome :D ...
|
|
|
|