|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/18 [chat]
12.7.2018 15:38:09   
Anck Su Nmaun
Sas videh....
Kad si na programu?

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.7.2018 15:39:38 >

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1001
12.7.2018 16:03:17   
Misha i Ljisha
Maraj dremni malo. Opusti se. Ovo su ti "poslednji dani opustanja"user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1002
12.7.2018 16:06:26   
IvanaSK RR
Maraj, drzi se. Ne znam sto su te danas ostavili... Mogli su i sutra.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1003
12.7.2018 18:46:49   
Rosita
Maraj, hoce biti spinal ili total?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1004
12.7.2018 19:53:17   
Maraj
Rosi total ko i prosli put. Ne mogu ja spinal zbog injekcija za razredjivanje krvi kije primam. Trebalo bi u subotu da mi rade...
Inace kreten koji me danas taki nezno pregledao da me i dalje stomak boli je specijalizant. Pa uzas. Raspadam se ovde celo posle podne
S kim god sam id zena pricala sve kukaju na njega. Sve nas je poateno "sredio"

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1005
12.7.2018 21:22:10   
vonavoj
Maraj.da ides na prirodan porodjaj dobro bi bilo da tw tako pregleda,da krene,a ne na cr..bezveze sto te boli..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1006
12.7.2018 21:25:00   
Maraj
Von raspadam se posteno celo posle podne koliko me boli. Zato lezim. A dusek je sa folijom. Mozes misliti koliko sam se ulepila i potparila. Ne samo ja...sve zene...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1007
12.7.2018 21:26:38   
IvanaSK RR
A trebas preziveti jos i sutra. Pih, bre, kakvi su.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1008
12.7.2018 22:38:45   
vonavoj
Maraj.pozali se na viziti da te boli..jos da ti krene i prirodan porodjaj..

Direktna veza do poruke: 1009
12.7.2018 22:48:47   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame.
Maraj jos sutra
user posted image
Jao ja leZim covece LEZIMuser posted image p we komesa nesto garant ce brzo. Muci ga stenje. Mm I ja malo gledali LOTR i pitamo se kad cemo sledeci put u zivotu da napravimo omnibus filmova trilogija. Za jedno 10 godina MOZDAuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1010
12.7.2018 23:55:10   
Sanjica26 RR
Danas sam se posteno navozala. Za sebe vozila biciklu. Taman stigla kuci stize mi poruka od drugarice. Pise mi da nece da joj radi pumpica. Trk biciklom do tamo. Jadna vec su joj vrele grudi. Namestila sam joj pumpicu u cekaonici. Cekaonica mala kao wc. Ne radi uticnica, okrenem se kad vidim racunar. Izvucem kabal i ukljucim pumpicu. Vazno da radi.
Posle kaze mm da vodim T na plivanje. Ne oseca se dobro. Dosle kuci i posle kod Vike. I sad legoh. Naravno sve sam morala da sredim po kuci.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1011
13.7.2018 7:28:23   
Misha i Ljisha
Dobro jutro, ja slogirana. P se nije budio u 4 ali ja jesam user posted image bolje da sam tad ustala bolje bih se osecala. Ovako u pola 7 evo jos ne mogu k sebi da dodjem, pijem kaficu dok D cuva batu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1012
13.7.2018 7:32:01   
pari
I ja sam šlogirana...T stenjala od 5 tako da sam samo malo dremala pored nje i držala joj stomak. M ustao u 7 i kraj ležanju. A noćas u 3 seprobudio i tražio da legnem sa njim...

Maraj,kako si? Prošao stomak?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 1013
13.7.2018 7:40:29   
Rosita
Ivana, jedno pitanjce. N mi upadljivo, ali upadljivo vise i neutesnije place posle vakcine. Koliko je to kod mace trajalouser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1014
13.7.2018 8:35:50   
vonavoj
Jutro,slogirana i ja! Joj sta je san,u kontinuitetu bar 6h..
I mene od 5 zeza,kakio ..
Kad sam ustala,on je zaspao..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1015
13.7.2018 8:42:19   
Maraj
Jutro mame
Mi budne od 5. Merili nam tada T
Inace uzasno sam spavala. Gotovo nikako. Sad cu jos malo na ctg. Trebalo bi da je sutra dan D. Cekam danas najverovatnije konzilijum

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1016
13.7.2018 9:39:38   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ivana, jedno pitanjce. N mi upadljivo, ali upadljivo vise i neutesnije place posle vakcine. Koliko je to kod mace trajalouser posted image

Par dana. Mislim da sam pisala u temi tamo. Taman dok se naviknes na plac proci ceuser posted image Kad ste primili vakcinu?

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1017
13.7.2018 10:28:33   
Dora89
Hajde, Maraj, malo da te razvedrimo. Znači, 14. jul, Rak u horoskopu, numerološki 5? user posted image

Direktna veza do poruke: 1018
13.7.2018 10:38:15   
Misha i Ljisha
Hahah da rak. Ajao tebiuser posted image osecajna placljiva porodicna. Da ne upotrebim neku drugu rec hahah...

Ovaj mok se drao. Besni tvrdoglavi ovan koji nece ni kako on hoce. Ala je besam ljudi moji. Znaci NISTA ali nista mu nije. Suv sit i veseo i onda odjednkm njaaaaaaaaaa....do iznemoglosti. Ajd da je prdnuo rekla bih boli ga stomak. Nudim sisu dere se jos vise. Daj dudu. Nosaj nunaj pevaj. I na kraju sipam vode u flasicu i dere se zatborenih ociju njace i pije zagrcnjava se i tako u krug i onda je sam sebe izmorio i evo ga spava.

Ja sam pod haos stresom. Pa kakvo je ovo moje dete????? Vristi. Dolazi mi pod prozor razni pa me jos pitaju sta mu je sad. NISTA mu nije aman nista. SPAVA mu se. A nece ni da se nuna nece u kolica nece da legne mirom s mnom. I uvek isti scenario. Ja znam kad pn apava i krenem.da ga uspavljujem pre nego sto krene sa drekom ali ne vredi u 90 posto slucajeva se dere kao blesav i tek onda na kraju zaspi. Ja sam pod stresom od ovolikog plakanja.

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 1019
13.7.2018 10:49:17   
Zemunka85
Ljiso, jurim te ko utvara po RR :d, hehe retko kad dodjem, ili pisem, a sad je ovo poslednji post na Forumu, pa sam usla i moram da ti opet pisem - i moj je iiiiisti takav, iiiisti takav, ali isti - od kad se rodio pitam se "Kakvo je to dete koje nece nista", bukvalno. Lari sta god bi bilo - bar joj das da sisa ili je nosas i ismiri se. Ovaj nista bre nece, a najgori je u kolima, kada ne vredi ni da ga izvadim iz sedista.
Eeeeeeee aaaaaaliiiii to je bilooooooooo user posted image . Moram napokon da kazem da se menja i da se vidi promena kako raste, bas sam happy i zadovoljna.
Dobro ovo za kola i dalje stoji, ali se sada sasvim lepo igra i sam i sa mnom ili Larom ili mm, obicno ne place do iznemoglosti ni za sta i mogu da ga smirim na neki od nacina, u vecini slucajeva lepo stavi do znanja sta hoce, sa nepoznatima je takodje prebrodio strah ... tako da samo polako i ne uporedjuj ih, mene je to dovelo do ludila, kako nas DR kaze "Razlicitosti su lepe i uveseljavaju" i ostanite na tome :D ...

Direktna veza do poruke: 1020
13.7.2018 10:56:58   
Misha i Ljisha
JAooo zemunka HVALA TI sto me juris po forumu user posted image znaci mi stvarno mi znaci. Znas kad dr nece da ga vakcinise i tako pomislim jao Boze mozda je i dobro koliko bi mi se tek onda drao da ga vakcinisu. Eto kod Rosi 3 dana vandredna situaija a kod nas bi bilo od meseca do meseca garant user posted image

Ja pokusavam stvarno da budem vedra i nasmejana, ali ubi me i menstruacija i to dojenje, ma place i na flasicu kad pije, izgura flasicu iz usta i njace ili jos gore place dok mu flasica u ustima a curi kap po kap pa se zagrcnjava, pod stresom sam haos. D je bas to kao i tvoja Lara, "Cenila" sto je nosim i nunam i pevam i smirila bi se. Nanosala sam je se haos ali nije plakala, ne ovolik i ne ovako. On je besan. Ali stvarno. Ja ga savrseno raspolozenog i nasmejanog spustam u kolica i dodirnuo ih nije krece sa drekom najstrasnijom do zacenjivanja jer Boze moj htedoh da ga spustim. user posted image
o kolima ne smem ni da pricam. Jednom mi se toliko zacenio stadoh usput srecom bili smo blizu kuce dve ulice dalje, uzeh ga iz sedista i vozila sam s njim u rukama. COvece ODE DOZVOLA momentalno. MA u zatvor bih zavrsila. Strasno. Ne ide mi se nigde zbog njegovog dranja, to je uvek neko kalkulisanje i ocenjivanje hoce li biti dobar. Gosti mi beze iz kuce.user posted image a ja sam nemocna

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1021
13.7.2018 10:57:24   
Maraj
Ma ko jos razmislja o horoskopskom znaku. Ja ponajmanje user posted image samo da ovo prodje i da se zavrsi dobro. Od jutros me vontraju. Na kraju na konzilijumu mi kazu da nece sutra da me poradjaju. Ja odlepila. Jurila sam moju dr. Ona kaze da sutra.... ma haos. Pa sad jurila glavnu da joj kazem da nisam odradila internistu.
A da ne pricam o mojoj terapiji. Ponela sam od kuce i metil dopu i fragmin i lronison. Pijem po mojoj semi...ovde sve treba da juris nekog da tibda terapiju. A ja gledam da danas sto ranije primim fragmin, ako mi sutra rade cr... tako da dadoh sama sebi u 10h

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1022
13.7.2018 11:01:11   
IvanaSK RR
O bre Maraj, u Gradskoj su mi sami donosili redovno terapiju, sami dolazili da mi i pritisak mere, cak su mi bili i dosadniuser posted image
Ljiso, Zemunka, mislim da nema reci kojim bi vas utešili :)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1023
13.7.2018 11:04:15   
Zemunka85
Ljiso sveeeee znam, sve! Moj je od pene na ustima koliko pizdi na pregledima dobio uput za psihologa. Ali on se do pregleda toooliko promeni da ga licno ja svojevoljno nisam htela odvesti jer nije vise takav. Pre neki dan smo bili kod DR nase, bio je bolestan i ona sama kaze "Ovaj plac na pregledu je normalan plac, plac bebe koja se plasi DR, nepoznatih, koja je bolesna, boli je nesto i sl ... ono prosli put nije bio normalan plac" to je ono bacanje, modrenje, mena na ustima ... nenormalno nesto. I onda se promenio u par dana, majke mi. Ne da bas nepoznatima da ga nose, ali pruza ruke da ih pipne, daje da oni njega, smeje im se, prica ...polako docice to na svoje.
Da ti ej to prvo dete, i da ne znas za drugacije, ne bi ti bilo cudno :D.

Maraj, srecno!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1024
13.7.2018 11:06:00   
Maraj
Ivana od jutros mi niko ni pritisak merio nije. Ja popila metil dopu. I to moju. Ma haos

Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here