|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/18 [chat]
11.7.2018 15:21:47   
Maraj
Moj hvala Bogu spava kod mojih. I super mu je sa njima. Cak i bolje jede kod njih. Deda ga animira

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 951
11.7.2018 15:30:06   
Misha i Ljisha
Pari srecan vam rodjendan.
Jaoo babe i dede... evo tata zvao i kaze mu D “deda ako bude lepo vreme i sutra dodji po mene “ dogovorilo smo se da ce ici u petak pa da ostane do nedelje ako tata u medjuvremenu ne sredi bunar na salasu. Ako sredi idemo svi na dve nedelje user posted image

P nervozira malo pa je malo dobar. Svaki obrok mi je stres bilo sisanje bilo dohrana svejedno njace. Strasno.

Ja evo D dala led da grick da nas tata vidi zadavio bi me user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 952
11.7.2018 21:12:33   
Anck Su Nmaun
Vecee
Ma zivele babe i dede!!

V izasao oko 18h napolje jer je bilo vruce do tada. Posle nije hteo da udje do posle 20h cak, bilo mi zao pa sam ga pustila malo duze.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 953
11.7.2018 21:37:32   
Maraj
Gde ste mame...nema vas danas.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 954
11.7.2018 21:38:38   
Anck Su Nmaun
Ja malo da iskuliram uz seriju odoh u krevet. Ne odmaram posle posla i onda sam u 21h komirana

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 955
11.7.2018 22:14:47   
IvanaSK RR
Pari, srećan ti sinu rodjendan user posted image htela sam nocas da otvorim temu, al ne znam kako mu je ime user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 956
11.7.2018 22:17:41   
Misha i Ljisha
valjalo bih da uradim nesto ozbiljno na racunaru veceraske.Mm me izveo iz takta toliko je bio nervozan, nismo se posvadjali vec je nervozu preneo na mene. Mrzim kad je takav dodje mi sad da uzmem i da ga nalupam dok spava.Majke mi

Spavaju svi ja poukljucivala i popodesavala masine. IDem da vidim sta cu prvo na kompu. Ako odem u krevet dovidjenja sam

Direktna veza do poruke: 957
11.7.2018 22:22:36   
vonavoj
Samo da mahnem!
Pored svih obaveza,jos sam krenula sa hrono dijetom i sad i brinem i pravim hleb,sebi sta cu jesti..i tako..luda zenauser posted image
M je zaspao,nadam se zaistinski, ove dve ne zatvaraju usta u mraku i krevetu,ali ja sam mrtva!

Direktna veza do poruke: 958
11.7.2018 22:27:15   
IvanaSK RR
Vonavoj, bravo sto vodis računa user posted image
Ljiso, dijeta? user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 959
11.7.2018 22:36:11   
Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Vonavoj, bravo sto vodis računa user posted image
Ljiso, dijeta? user posted image

user posted image da da dijeta, recimo da mi je vecera bila po hrono i oko 18h user posted image mada ja se ne micem sad sa kilazom.
user posted image

JA kao da imam manicnu depresiju e tako se osecam. U jednom momentu cvece i drvece i drugom cemer i jad. Katastrofa sam. Evo pre pet minuta uradih nesto vauuu super a sad sam vec u bedaku

e set_ih se u hrono nema voca user posted image jela sam dinju hihhhi...AL TO JE ZDRAVO!!!

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 11.7.2018 22:37:12 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 960
11.7.2018 22:39:35   
vocicana
Ljiso proci ce, svi smo manje ili vise vrv prosle tu fazu. Ja sam bila nemoguca dok mi dete nije napunilo godinu i po, sada sam mirna kao nikada u zivotu.
Dobro vece mame.
Radim pa da gvirnem da vidim sta vi radite. Moram da konstatujem da mi je kosa uzasna, danas sam je oprala, ali mrka kapa sa frizurom, skratila sam je na paz do ramena, ali nikako da savladam vih 10 dlaka, ma nista joj ne mogu.
Bas me nervira to.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 961
11.7.2018 23:12:12   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Deca su opet kasno legla, ali nema veze ziveo raspust. Sofi i ja smo bile na predstavi, na otvorenom. Bas je bila glupa predstava. Ni njoj se nije svidela.
Sad cu da se izvrnem da citam. Moram sutra kad vec mm ne radi(praznik je) da odem kod ginekologa. Davno nisam radila papa test.user posted image Bas sam se uspanicila.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 962
11.7.2018 23:16:22   
IvanaSK RR
Ljiso, ne sisa batke vise?
Ja moram kod zubara, od ponedeljka krecem.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 963
11.7.2018 23:17:00   
vocicana
Sanjce hajde u temu, predlozi mi nesto fino za procitati.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 964
11.7.2018 23:18:32   
Sanjica26 RR

Aaaa Ivana i to moram.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 965
11.7.2018 23:21:06   
IvanaSK RR
Sanjice, jel imas neki kvar? Ja moram kamenac skidati i verovatno cu i slikati sve zube, da se vidi unutra stanje. Tad cu znati sta i kako.

Direktna veza do poruke: 966
11.7.2018 23:25:23   
vocicana
Ja isto krecem sa generalkom kod zubara, imam par ne tako hitnih za rad ali mora da se sredjuje.

Direktna veza do poruke: 967
11.7.2018 23:26:34   
Misha i Ljisha

Pitam batketa user posted image
Ja uredno nudim. Juce je hteo danas otprilike ni da vidi. Prepodne je sisaio danas al popodne ni liznuo. Place i kad pije iz flasice place I vristi kad sisa am svejedno.

Svako hranjenje je stres bilo sisanje bilo dohrana.

Direktna veza do poruke: 968
11.7.2018 23:26:44   
Sanjica26 RR

Sanjice, jel imas neki kvar? Ja moram kamenac skidati i verovatno cu i slikati sve zube, da se vidi unutra stanje. Tad cu znati sta i kako.

Za sada me nista ne boli, ali valja otici na jednu kontrolu.

Direktna veza do poruke: 969
12.7.2018 6:13:23   
vonavoj
Jutro!
Mene moj sin pocastio spavanjem,oko 10 i 15 je zaspao,jeo u pola 3 i u pola 6 se probudio,i nije hteo odmah da jede..ja stavila hleb da se pece i izvadila sudove iz masine. Sad rucka,pa se nadam da cemo se vratiti u krevetuser posted image

Direktna veza do poruke: 970
12.7.2018 6:39:14   
Anck Su Nmaun
Jutrooo
Uh zubar...ja jos nisam bila. Svi na godisnjem

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 971
12.7.2018 6:56:25   
Misha i Ljisha
Dobro jutro

P se eno budi al ne diram dok ne zakmeci user posted image Pijem kaficu. OVo vreme bas zeza.

Direktna veza do poruke: 972
12.7.2018 6:59:19   
Anck Su Nmaun
I V spava cekam svaki cas da ustane.
A danas najavili 33 stepena ...uz kisu user posted image

Direktna veza do poruke: 973
12.7.2018 7:00:50   
Misha i Ljisha
JA bih se danas negde smucala sa decom a ne znam gde user posted image da je blizu i da mi je zgodno malo da se prosvrckamo

Direktna veza do poruke: 974
12.7.2018 7:22:11   
jess021
Jutro!
Ja pijem kafu i cekam mamu da dodje, moram da se javim na biro.
Anck, kakva kisa? user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here