RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 21:37:31)

Ljisa sve stize. I oko dece i oko kuce a i oko muza . Nema zena zmaj [sm=smiley1.gif]
Mozda ljisa nadoknadjuje onih 9 meseci

Rosita -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 21:41:55)

Mame, mame, bas ste vredne[sm=smiley1.gif]
Meni N spava sad 1 dugu i 2 krace dremke otprilike. Sam tako daje naznake i ok, pratim ga. Mislim, sudeci po ovome sad, da ce kad budu dve biti nesto tipa oko 11 i 14, ali meni je i D morao oko 18- 19 malo da dremne, i N ce sigurno jer sa nasim ritmom zivota ne verujem da ce pre 21 na nocno spavanje... D moze da ne spava preko dana, al kad mu kazem da spava on spava najnormalnije.
Ljišo, super za more[sm=bravo.gif] ovi moji nema šanse da bi sami išli. Ili svi ili niko.
Moji jos ne spavaju. U 20.30 došli iz parkića. Tako je to u celom D društvu, sad će na kupanje. Deca izlaze oko 19...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 21:46:37)

IZVORNA PORUKA: jess021

Ljiso, odakle ti snage, skoro svako vece ga milujes[sm=smiley36.gif]
Ja tek sad uspavljujem Milu, uopste joj se ne spava.

[sm=smiley36.gif]bas smo zaredjali posle porodjaja hihi...pa da nadoknadimo nismo pred porodjaj uopste. Spakovani su. Tek ce na red da dodje milovanje[sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 21:53:09)

Jao ja kad se setim...kad sam se porodila sa L... bilo mi je samo da spavam. Ni do kakvog milovanja mi nije bilo. Samo san i nista vise [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 21:53:16)

Dobro vece!
Deca su u krevetu. Sofi cu sutra u vrtic. Sutra cu da ostanem duze na poslu. Imali smo jednu situaciju posle plesa. Imali smo zurku i kad se zavrsila zurka krenemo S i ja po T. Sretne me mama od jedne devojcice i kaze mi da se T i njena cerka vidjaju ovih dana dok ne ode mala kod babe i dede. Dok smo nas dve vodile razgovor mm cuje tu deviojcicu kako nekoliko puta kaze T kako joj glupo stoji ranac koji su dobili na plesu. I pored toga sto ju je T iskulirala ona opet. Ma, nekoliko puta je to ponovila. Inace se druze. To je devojcica od mm kolege. A kad smo stigle na ples T se toliko obradovala kad ju je videla i zagrlila ju je. Nisu bili tu, jer su bili na moru. A ona kao mutava. Samo sto je nije odgurnula. Jedno pola sata smo joj mm i ja objasnjavali da ne sme da dozvoli da je neko povredjuje. Ma, kakvi ona kaze kako ona voli s njom da se druzi... I voli da se sa svima druzi. I tako moje dete je toliko dobro da ce da ide na svoju stetu. [sm=smiley13.gif]
Rekla mi je pre neki dan neka zena kad smo bili u gostima kako je T mnogo dobro dete i jako pazljiva. Bila je sa njima jer ima sina koji je prohodao i za kojim juri.

mirana1 -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 21:53:55)

Bas ste me nasmejale. Ja apstiniram.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 21:54:00)

Ljisa nam je vredna po svim pitanjima[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:00:25)

Kazem ja ljisa zmaj [sm=smiley36.gif]

Joj sanjice ne znam sta bih ti rekla
Jako su deca surova danas. Ne znas kako dete da vaspitas

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:00:48)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ljisa nam je vredna po svim pitanjima[sm=smiley36.gif]

Samo vi mene zezajte [sm=smiley36.gif] evo cekam da provri voda da iskuvam cucle i flasice. Mm gugla apartmane u CG. Masina radi. Sudomasina spremna za paljenje. Inace i veliko dete smo strpali u 8 u krevet. Treba rano da ustane.
Sanjice razumem te skroz. Ne brini se ti za cerku. Kliknice joj. I ja sam bila takva. Donekle sam i sad ali nekako nauci covek da ga ne doticu tako neke stvari. Imala sam krah bas s onom mojom sestrom od tetke. Celo detinjstvo me je kinjila. Nikad lepu rec mi nije uputila. I onda puf nekako sam baoravila zid i vise nikad nisam sa njom nesto posebno ni prozborila.

Ja ujutru imam savetovaliste sa P. Malo mi frka kad dobije vakcinu kako cu ga smiriti da ga stavim u jajem no blizu mi je DZ na 5 minuta voznje pa makar se i drao.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:07:07)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Kazem ja ljisa zmaj [sm=smiley36.gif]

Joj sanjice ne znam sta bih ti rekla
Jako su deca surova danas. Ne znas kako dete da vaspitas

Марај, очигледно их погрешно васпитавамо. И мм и ја смо такви. Мене су тако родитељи васпитали: немој да се замериш, прескочи се и те ствари. И кад ти је тако усађено не можеш другачији да будеш. Мени је само жао што не зна на те ствари да одговори. Нек се дружи са свима као што жели, али да не даје на себе.

mirana1 -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:09:50)

Mislim da vremenom nauce neke stvari, nezgodno je sto mnogi tek nauce na greskama. Ali to je sve normalno.
A uglavnom decu vaspitavamo onako kako smo mi vaspitani.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:11:47)

Ljisha,zmaj!
I ja sam mog podmirila,nisam od septembra..sto kazes,ide medju zene non stop,ima i novu koleginicu[sm=jezicek.gif]
Sanjice,takva je i moja T..ali se menja,sazreva i bori se.
Mene M ceo dan zeza a ja kao kuvana noga..

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:12:13)

Joj skoro sam pricala na tu temu sa sestrom... vaspitavanje... kako?? Njena malena je jako osetljiva, nekoliko dana je bila jako loseg raspolozenja, nervozna... sestra je jeeedva izvukla iz nje da je jedan dan poklonila crtez drugarici koja ga je istog momenta zguzvala i bacila u kantu za smece... malena se potresla jako. Jako su surova danas deca.

Ja, takodje, vaspitavam dete da bude dobro, i bas ovako sto je Sanjica opisala. Najiskrenije, razmisljam da to promenim...

Ana RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:20:45)

Sanjice, imam ja jednog sličnog. Taj samo da ima društvo, nema veze ni kakvo je ni da li ga nešto zezaju. To me jako nervira.

Btw, dobio je antibiotik. Grlo crveno, počeli čepovi da se prave. Da poludiš. Dobio je ospamox, jedva ga je popio. Pritom se pije na 8 sati.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:27:19)

O svasta Ana..a moje piju ospamox na 12h.verovatno jacu dozu..
Izgleda da su nam prva deca takva, drugo dete vec u kuci nauci da se bori i suprotstavlja!

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:30:14)

Auu Ana daj dwtetu da gricka led ili rumenka ili calypso pre nego sto treba da popije lek.veruj mi utrne grlo. Ili bar hladan jogurt.

Moja D je cirkuzant u vrticu,omiljeni lik. Zacikavaju je deca ali ona vec ima taj odbrambenj mehanizam da se sali. I ja kad joj nesto zamerim ona me pita "mama ti se to salis?" [sm=smiley36.gif] bude naravno i ona tuzna ali nekako se odbija to od nje. Bar se nadam.

E takoc. Ja odoh da se tusnem pa u akciju. Svraticu ja jos kod vas [sm=zz_giggle.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:31:57)

E i moj L je pio. Isti simptomi. Sve pocelo od grla pa posle i T. Al je pio na 12h

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:32:06)

Vece mame!
Ljiso ides u neku akciju u ove sate mhhh?

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:35:30)

Ide Ljisa u akciju[sm=smiley36.gif]
Ne mora da znaci da su tako vaspitani... Dosta to zavisi i od samog karaktera deteta.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:36:50)

Von, dala mu je 10ml na 8 sati, kaže apotekarka da je neuobičajeno pa je gledala i u knjigama. Kaže da je verovatno zbog toga što mu se ponavljaju te upale grla.

Ljišo, ukinula sam mu mlečno zbog alergije. Ali mogu neki voćni sladoled.

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:45:54)

Meni su na kraju za grlo pomogle inhalacije sa pantenolom

vonavoj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:49:18)

Ana,bolje onda panklav da mu je dala, nego ga muci sa ospamoxom koji je slabiji..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:50:36)

Cekam mm da se istusira [sm=smiley36.gif] pao dogovor veceras bar dva put. Izes ga pred put. Tamo ce se nagledati golotinje.[sm=jezicek.gif] Al D je sa njim pa se ne sekiram hahaa ona ga cuva bolje nego ja. NE da mu ni mene da poljubi.

Eh Maraj da mi deca tako kasno lezu kad bih stigla sve da poradim da "ispostujem" mm i ja da iskuliram. NIKAD! [sm=smiley36.gif] Bre sredjuj to spavanje, sto pre. Znacice ti. Ja sam sto se toga tice Hitler. Pa jos treba uvece i da radim. Ej pa kad bih stizala nikad. Vecito im uvece nesto treba. Znam bratanci te u 22h je ogladneo pa onda bi ne znam sta onda da pogleda crtani onda ovo onda mu se piski ajd bre dete na spavanje.

Kad bi mm i ja gledali filmove i serije i imali nase momente? Izmirenja i ostalo[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:52:36)

Meni ne odgovara da mi deca legnu tako rano. Ionako se bude pre petlova, ko zna kad bi se tada budili.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (26.6.2018 22:59:25)

Ma navikli bi. Ja se slazem s Ljisom.pa.poludela bih . Ja ne sednem dok oni ne legnu. Onda sve pospremim.za njima i sednem da pogledam.nesto na Tv sa mm...ili tako nesto...[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>