Mariya -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (5.6.2018 13:49:38)
|
Helou mame! Ja u čekaonici, pa vam obično tad pišem. I moja Lu slini,kašlje, ludnica koliko slina ima. Mislila sam da joj dam Defrinol, možda joj pomogne da razredi o osuši te silne sline. L je ozdravio od rozeole, pa valjda neće ovo dobiti. H je ok zasad. I ona ima neke faze, sad se plaši da ćemo otići i ostaviti je samu[sm=zmeden.gif] Tako da, Maraj, faze sa samo smenjuju, nikad ne prolaze [sm=smiley13.gif] Milena, M ti je šou [sm=smiley36.gif] Jess pitala si za sestru i L ruku. Sestra je sad dobro, u januaru je primila poslednju terapiju, odradila kontrole, zasad je sve u redu, ona se oseća dobro, vratila se na posao i skoro da je kao i pre. A L ruka je vrlo dobro. Služi se sa njom, podiže je, koristi za skoro sve, nosi predmete u njoj, pentra se, nema više ni onaj iskrivljen položaj, jedino što se primeti da je slabija, ali to će vremenom ojačati kaže dr. Ono što je imao asimetrične lopatice se sredilo, rame mu je još niže ali kaže da će se i to srediti. Nemamo više fizikalnu terapiju, vežbanje kod kuće i kontrole kod nje u bolnici. A sandale sam za L uzela ciciban u planici u Bigu, kad smo bili na kontroli, bile su na sniženju 50% pa su sve između 2-3 hiljade dinara. Ili što kaže Anck, pogledaj u deichmannu, može se naleteti na sniženju.
|
|
|
|