Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 10:04:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj.potrazi, pisala sam sirup sa lovorovin listom i zalfijom...to sigurno sme..za sve vrste kaslja..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 12:21:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo posli put pod noge, sad cemo u selu malo da kuliramo... 😉
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 12:26:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lepo se provedite
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 12:47:59
|
|
|
|
pari
|
Mama jo, uzivajte! Ja sam vas citala nocas jer sam se budila na svaka 2h. Jeate da mi M sam zaspao ali se zato probudio oko 3 i hteo samo mene, a i beba se tad probudila pa sam dojila bebu kod njega u sobi... Prepodne bili malo napolju. Nadam se da cemo i popodne.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 12:49:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pijem nesic, a rucak se kuva. Deca su legla na poslepodnevnu dremku. Sad cu malo na terasu da iskuliram.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:02:02
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, M je lepo spavala, Lenka uglavnom spava bez problema, a i spava sa svojim tajom Mi bile na igralistu, sad sve po redu. Mana Jo, odmori se Pari, ja ih oduvek tako uspavljujem, dojim M pored L.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:06:42
|
|
|
|
Maslacak15
|
Zdravo mame. Marej to je onda definitijvno virus, tako da antibiotik dzabe pije, al kad je vec poceo zavrsi danas i sutra. Ja sam se naspavala do osam, pa napravila palacinke i isla malo sa F da igrarm fudbal . inace svanulo mi je konacno na ovom prvenstvu kad je dete konacno stasalo. I takve stvari su ocigleddno pomalo nasledne. Poceo je super da se interesuje i smesan je, gledamo sve utakmice zajedno ja i on. A nisam ga ja nista terala, desilo se. Pre dve godine ga na primer jos uvek nije interesovalo. Inace vec 13 godina patim posto je muz poslovicno nezainteresovan, tako da prati sport samo onako uzgred. Tako da sam i ja prilicno zapustila. I sad sa F ponovo uzivam. Jedino sto je dosadan ko vaska, pitao me od jutros bar 73 puta kad pocinje fudbal. jos danas igraju i Srbija i Nemacka... kuku
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 17.6.2018 13:10:44 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:08:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi ćemo popodne napolje. Nadam se da nece biti kise..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:09:55
|
|
|
|
Leptiric123
|
Maslacak zdravo 😘 Lepo je videti te
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:15:54
|
|
|
|
Maslacak15
|
O leptiricu . Ja sam stigla i do treceg kruga, tako da nema zabusavanja hihihi. Premda ti si jos mlada pa moozes da razmisljas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:16:24
|
|
|
|
emicaa
|
Mi cemo kad se David naspava kod sumske kucice da rostiljamo. Maslacak i moja Teodora je takva sad,kad je utakmica ne trepce.Ljubi je majka
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:19:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi se razleteli po kući da je malo dovedemo u red pa da gledamo utakmicu. Doduše, ja imam još dosta za prevođenje ali praviću pauze. Ja se nisam naspavala. Marko me probudio prvo u 4 i 15 da mi kaže da ne može da spava i naravno odmah zaspao a ja sam ostala da blejim još dva sata nakon toga jer ne mogu da zaspim kada mi se prekine san. Tek oko pola 7 sam zaspala da bi me on opet probudio u pola 8 i isto mi rekao da ne može da spava odlepila sam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:20:48
|
|
|
|
Leptiric123
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 O leptiricu . Ja sam stigla i do treceg kruga, tako da nema zabusavanja hihihi. Premda ti si jos mlada pa moozes da razmisljas. Sve se vadim na to "imam jos fore"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:21:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maslacak, i moj je poslovicno nezainteresovan, ali ja virkam. Moji su uvek gledali posebno brat koji je mladji od mene ali ja sam gledala sam njim. Cak sam igrala sa njim fudbal. Naravno ja branim Predomislila sam se za terasu. Odoh u voznju dok deca spavaju.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:22:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mi se razleteli po kući da je malo dovedemo u red pa da gledamo utakmicu. Doduše, ja imam još dosta za prevođenje ali praviću pauze. Ja se nisam naspavala. Marko me probudio prvo u 4 i 15 da mi kaže da ne može da spava i naravno odmah zaspao a ja sam ostala da blejim još dva sata nakon toga jer ne mogu da zaspim kada mi se prekine san. Tek oko pola 7 sam zaspala da bi me on opet probudio u pola 8 i isto mi rekao da ne može da spava odlepila sam. Ja na to ne reagujem. T me ne budi. Ona uzme nesto da radi ili da cita knjigu. A ova mala kako kad. Nekad dodje samo da kaze da se probudila i da je gladna. A nekad je ne cujem.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:27:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma ja imam užasno lak san, sve čujem, svaki šum. A on me budi za svaku glupost... da mi kaže da ide da piški, da mi kaže da ne može da spava, da mu treba maramica... mislim.... a ja posle ne mogu satima da zaspim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:31:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Isto se i nama desava Ana... J me probudi za svaku sitnicu da mi kaze, ili da trazi od mene i onda se ona samo okrene i zaspi, a ja se razbudim i onda sigurno pola sata budem budna... a sad kad se budim i zbog bebe cesto, pa kad krenu ona i beba naizmenicno da me bude... bude bas losih noci sto se tice spavanja, a sinoc je bila jedna od takvih ..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:34:57
|
|
|
|
pari
|
Jess,sad mi je malo lakse...Ja sam utuvila sebi da moram to posebno da radim a ustvari ne moram da se forsiram...mogu tako zajedno oboje da niko ne bude nervozan... Nisam bas opustena uopste
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:36:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Kod nas se u kuci uvek gledao sport na oba televizora. Moja jadna majka je bas bila u problemu ( nju nije zanimalo). I tata sad gleda sve zivo i premijer ligu i kalco i bundesligu, ali i bilijar, pljuvanje u dalj- samo da je sport... F je skroz primljiv. Mnogo je sladak. Ko mala hepo kockica je. Jos nisam dozivela tako radovanje kad portugal daje gol Ali to je mnogo bolje nego kad gledam sa MM pa on zahrce. Ubila bi ga. hahahah posvadjali smo se x puta oko toga
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:38:37
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Ko mala hepo kockica je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:39:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja uspavala dete, sad u miru gledam utakmicu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 13:45:46
|
|
|
|
pari
|
Mm zaspao sa T u rukama A M i ja u kupatilu,on obozava vodu i da se igra u kadi... Ja i fudbal...dva razlicita pojma uzivajte!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 14:40:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pozdrav sa Ergele. Crkla sam. Do ovde sam presla 5.3km. Treba se sad vratiti.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 14:45:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde, Sanjice, minimum 10 km
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 14:46:30
|
|
|
|
pari
|
Bravo Sanjice! Kad cu ja moci bilo kakve vezbe da radim van kuce...eeee...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?