Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 0:10:08
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja sam tu od "skoro", cim zatrudnim, aktiviram se Svasta sam naucila preko foruma, svasta osvojila, obozavam forum i drage zene, puno virtuelnih prijateljstava koja jos traju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 0:13:09
|
|
|
|
Leptiric123
|
Kod tebe nista novo? ja se poslednjih meseci lomim za drugo dete,nisam jos sigurna,jos imam strahove od prvog porodjaja.. Brdo nekih stvari.A onda vidim Verku,neke moje drugarice i bude me sramota svojih dilema.Ali opet smatram da radjanje deteta nije "eto tek da rodim" treba da pozelis iskrneo i da se radujes,a ja to mozda tek sad ponovo pocinjem...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 0:15:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Kod mene je novo trece dete
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 0:15:46
|
|
|
|
Rosita
|
Leptiric, zdravo! Meni je u secanju tvoj post u gak n.front o dr risticu, znacio mi je svojevremeno. Forum je dinamična stvar, članovi dolaze i odlaze... Neki nedostaju. Ja sam bila neaktivna jedno vreme. Vratim se u trudnoci i porodiljskom, posle tesko stizem i odviknem se, al uvek bar virnem s vremena na vreme. Laku noc
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 0:16:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod Von bogami ima novo - treće dete nedavno stiglo Dobro veče, žene Leptirić, nema te 100 godina
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 0:32:51
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja sam onda nesto pomesala? Koliko ima godina nastarije? Ne ne nisi mogla roditi 3 za 3 godine 😂😂😂 meni si ti u glavi sa crtica jos. Nemam me Ana,al prizvase me i rekoh da svratim...bas malo vremena imam za ovakve stvari,ali lepo vas je videti...trudicu se da s vremena na vreme svratim... Rosita ja i dalje idem kod dr Ristica ali privatno.Veoma ga cenim kao strucnjaka,i dalje je detaljan i sve proverava...bas sam skoro isla na sistematski komplet.Od kad sam zavrsila dojenje na dojci imam neku navodno cistu koju pratim,malecka je,isla sam na onkologiju,u neku privatnu kliniku preko firme kad smo isli,svi su govorili da je to cista...da bi mi on otkrio da je to benigni oblik tumora tj neki fibrioadenom ili slicno...i da nema veze sa cistom da je druga struktura.Tako da i dalje covek ima moje poverenje...
< Poruku je uredio Leptiric123 -- 17.6.2018 0:36:30 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 5:39:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Pomesala si, starija puni 7 godina..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 6:11:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Hahah ovde ludnica od sinoc. Nisam jos iscitala. Leptiric ma hajde drugo uzmes epidural i ne brigas. Nego idem prvo da iscitam pa da pisem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 6:45:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro jos jednom. Moram da se dupliram. Iscitah sve Ja sinoc peglala ves, nisam do kraja ni ispeglala P poceo da se meskolji i da pusta gasove pa sam prekinula i otisla u krevet brze bolje da se naspavam jer sam ocekivala budjenje heheh... Probudio se jednom ruckao i nastavio sad do 6 tako da sam naspavana. Situacija je kod nas mnogo bolja, evo presisao se deran sve u mlazu izbacivao heheh... Danas idemo kod mojih. Da uzmem lubenica i dinja za nedelju dana. Krenula sezona Mama je inace "vratila" onu moju sestru jer je skapirala da brat i ja ne dolazimo kod njih dok je ona tamo. Zao mi je i te sestre ali nemam ja zivaca za nju. Nadam se da ce biti lep dan da budemo sto vise napolju. Leptiric sad sam i ja gospoja sa finim rukama nisam vise salasarka dobro dosla nazad. Sve to sala naravno. I ja se setim veroline naravno. Ma setim se mnogo starih clanica. Idem ovaj moj se vec nesto buni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 7:24:12
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro Ala ste ispisale od sinoc Ja se isto vratim na forum kad zatrudnim. Teze mi je da uskladim posao i obaveze oko kuce i deteta sa aktivnosnju na forumu. Ali sad sam na trudnickom...tako da jos godinu dana sam sigurno ovde. Posle redje, al sam tu Nego meni se kod L sad sliva iz nosa u grlo , pa kaslje bas dosta. Da l da ga puszim da to samo prodje, da mu ne dajem nista? Pije antibiotik jos danas i sutra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 7:34:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ne bih ja to dirala mozda eventualno neke cajeve iz domace radinosti. Ili ga inhaliras fizioloskim. Al ako ne voli ne sili dete
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:09:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Eee, Ljiso, nema te sinoc da branis sexy majstora...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:10:57
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ljisho koga ti to dojis? Nesto sam propustila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:15:33
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Samo da prijavim da sam se naspavala Zelim vam svima lep dan!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:15:46
|
|
|
|
milicicak
|
Maraj, daj mu caj od belog sleza, to pomaze za iskasljavanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:16:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Dobro jutro! Samo da prijavim da sam se naspavala Zelim vam svima lep dan! Zezas da si se naspavala?? O ne, danas ce nevreme biti..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:29:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro drage 😊 Zelim vam svima lep dan 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:41:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, mama Jo, mene nervira vreme
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:42:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja se nisam naspavala, jer je mm jurio leptiricu Tek u 1 sam zaspala. Mozda cu posle podne da dremnem.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:43:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sad otvorih oci.. ni ne znam jos uvek kakvo je vreme, vidim ima nekog sunca ali prohladno deluje....
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:49:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hahah Ivana seksi majstora ne moram da branim Leptiricu ja se usudila za drugo dete Mama jo P I ja bili napolju jos u pola 7. Vreme je ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:58:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro je 😊 meni nesto hladno ,,na noge" Ali to je verovatno do godina 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 8:58:09
|
|
|
|
Leptiric123
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Hahah Ivana seksi majstora ne moram da branim Leptiricu ja se usudila za drugo dete Mama jo P I ja bili napolju jos u pola 7. Vreme je ok. Cestitam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 9:41:54
|
|
|
|
Maraj
|
Jess pa jel su ti to devojcice dobro spavalen Hvala mili. Ja mu svako jutro dajem caj sa kasikom meda. Probacu i beli slez
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 17.6.2018 9:53:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, ima ono sa maslinovim uljem, vodom i medom za izbacivanje slajma ..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?