Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (14.6.2018 14:25:19)
|
Dobar dan. Ja sam u guzvi i ako je zvanicno poceo raspust. Jutros sam vodila T na zurku, a i Sofi je isla sa njom. Uciteljica ju je zvala. Onda smo mm i ja proset_ali. Malo sam ga vodila na pijacu[sm=smiley36.gif] Ali nisam pricala sa ljudima na pijaci. Usput sretnemo od T druga majku koja kaže da dodjem sa T na polaganje prijemnog u muzickoj. Posle zurke ajde u muzicku Usla sa njom. Ona se uprpela. Prvo su se prijatno iznenadili sto je izabrala bas tu pesmu. To niko nije pevao. Onda po završetku pesme profesorka kaže: Ne znam ko te je ovako naucio ali ovo je super. Ja se ukljucim da sam ja radila sa njom i ako nisam muzicki obrazovana, ali sam talentovana. [sm=smiley1.gif]I dusa me boli sto me roditelji nisu muzicki skolovali. Nikad necu moci to da zaboravim. Posle je proveravala njen sluh, taktiranje. Svaki ton je pogodila. I na kraju je zatvorila klavir i rekla nema sta vise ovde da ispitujem. [sm=smiley1.gif] Bilo ih je troje u komisiji. Mm i dalje boli, ali ne onoliko strasno kao sto je bilo ovih dana. Kaliopi, dobrodosla nazad. Ja te se dobro secam.[sm=smiley1.gif] Ljiso, P jel kakio? Svi se pitamo za to. mama jo, nemate vise temperaturu?
|
|
|
|