vonavoj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (11.6.2018 22:32:14)
|
Ljisha,kao da pricas o mojoj T.mm je sa njom u narucju igrao uzicko kolo, do iznemoglosti..tako je bilamirna..ali nama je i nocu bila zurka.. M jos ne spava cvrsto, svako vece zeza..okupam ga.popije mleko i onda jos 2h ne moze da se uspava i zaspi i peobudi se za mleko..proslo je 3h...sad mi je u narucju..moja deca su vestice..eno i njih dve jos ne spavaju[sm=smiley13.gif] a ja mrtva.. Mm zvali da ide sutra na posao,"mora"..a na odmoru je..reko ok.idi..i onda se iznervirao nesto vezano za posao i nije se psihicki vise vracao kuci..samo je fizicki bio prisutan..uz mobilni.... onda je otisao da pegla, jer mu se nakupilo..i besan sto ima puno stvari.a sve njegove kosumje i majice..a majka mu spavala bukvalno na tim majicama i nije joj palo na pamet da ispegle...stavio slusalice i pravi se da nas ne cuje..ja vikqla.on nista..i namerno nisam htela da odem..a otvorena vrata.vidi da nosim kadu.da on place..i nije se okrenuo..i onda smo ga T i ja okupale..ona ga ispirala bokalom, velika moja devojka...moja pomoc..posle sam se raspala od plakanja..ma nisi vredan nijedne suze, sebicni stvore..naucicu sve sama i mozes da ides.. ne znam sto sam kaznjena ako je on besan na direktora sto ga cima za posao..
|
|
|
|