|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
8.6.2018 13:25:08   
pari
Sad citam da se ne preporucuje mazanje beba do 6 meseci...tek posle...
A ovako samo kapice,suncobrani i lagana odeca i setnje samo ujutru i uvece...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 476
8.6.2018 13:27:22   
Ana RR
Pai, baš sam to htela da ti napišem... moje dete je rođeno u julu, nisam ga mazala, šetali smo ujutru i predveče, preko dana u dvorištu u hladovini..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 477
8.6.2018 13:39:20   
jess021
Pari, nemoj mazati ni sa cim tako malu bebu.
Evo M budna i kmeci, sad je u fazi da bi sikila po ceo dan, a mesecima je sikila samo jednom za uspavljivanje. Samo me unervozi.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 478
8.6.2018 13:50:39   
IvanaSK RR
Da, da, Pari, pre podne i uveče setnjica.
E sad, ja sam macu par puta namazala chicco kremom (ona je 0+) kad je imala mesec, dva...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 479
8.6.2018 14:00:38   
Rosita
Zaboravila sam da prokomentarišem ono debela, masna dojilja.
Ljišo, ti oko godinu dana imaš priliku da dojiš svoje dete, a posle ceo život da središ liniju, jedi zdravije ali ne opterecuj se, polako :*
Jess, da brzo ozdrave.

< Poruku je uredio Rosita -- 8.6.2018 14:01:23 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 480
8.6.2018 14:01:28   
Sanjica26 RR
Dobar dan opet. Dosla sam iz skole. Sinoc mi je toliko bilo zlo da sam na kraju popila lek protiv glavobolje. Plus vrtoglavica. Vrlo rano mi je popustila glavobolja od leka. Evo opet pocinje.

Mm planira da vodi decu na bazene. Icicu i ja sa njima.

Jess, decica brzo da ozdraveuser posted image

A sto se tice spavanja ja i sad ne spavam. Niko me ne budi. I nisu ove dve bile neke ranobudnice. Uvek su lepo spavale. Sto kaze Ana sto puta se budim (piski mi se, vrucina)..

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.6.2018 14:10:33 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 481
8.6.2018 14:29:07   
IvanaSK RR
Meni je u kuci milina, cak mi i nogama hladnjikavouser posted image
Razmišljam malo da odspavam.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 482
8.6.2018 14:47:17   
Ana RR
Kod mene je pakao. U prizemlju je divno, ali naš sprat je vreo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 483
8.6.2018 15:14:19   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Rosita

Zaboravila sam da prokomentarišem ono debela, masna dojilja.
Ljišo, ti oko godinu dana imaš priliku da dojiš svoje dete, a posle ceo život da središ liniju, jedi zdravije ali ne opterecuj se, polako :*
Jess, da brzo ozdrave.

Rosita da ovo dojenje ide ne bih se zapitala ni momenta. Ovo je mucenje. On danas ceo dan vristi vristi na sisiuser posted image
Ja se nefeljama premisljam da prekinem ovu agoniju

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 484
8.6.2018 15:17:20   
IvanaSK RR
Ljiso, ako vam je oboma agonija dohrana postoji.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 485
8.6.2018 15:28:14   
Sanjica26 RR
Ljiso, kad je takva situacija a ti daj u toku dana dohranu. Nije strasno.

Na kraju nisam otisla. Ispruzicu se. U inat necu da cistim. Svaki put kad oni izadju ja se razletim. Posle cu na noc knjige.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 486
8.6.2018 15:34:21   
Misha i Ljisha
Ja ne shvatam u cemu je problem. Zar ga ti gasovi toliko muce??? Prdi dok sisa. Pre nego sto prdne vristi. Zacenio mi se jednom na sisi. Prestao da disr i poplaveo. Rezi. Grize. Pusti uhvati pusti uhvati povuce dva put pa u krug. Onda vristi izmedju podoja. Preko dana ne moze na miru da odspava od gasova. Bljucka tj povraca. Ja ne znam ljudi moji kako on uopste napreduje. Danas los dan ocito.
Evo ovog momenta mi dodje da presecem i ne dojim vise. Njemy sisa skoro nista ni ne znaci. Nit se opusti na sisi nit zaspi na sisi. Jede kako jede.
Ja nisam pojela nista sto nadima vec nedeljama. Luk nijedan o pasulju i kupusu da ne pricam. Od salata jedem samo paradajz i papriku. Ni krastavac ne jedem. Jedem supice, corbe od tikvica i meso. Palentu jogurt. Ma nista sto bi mu smetalo.
Ja vise ne znam sta da radim

Direktna veza do poruke: 487
8.6.2018 15:37:54   
Sanjica26 RR
Ljiso, mozda kad krene da sisa krene nalet mleka a on ne zna da se izbori. Ne znam. Verovatno lupam. Jel vidis kad sisa da li ide mleko? Mozda da promenis polozaj. Aj pisi New Mom.

Direktna veza do poruke: 488
8.6.2018 15:40:00   
Misha i Ljisha
Sto je zakljucana tema kako pomoci starijem detetu... Ja htedoh sanjice da ti napisem da ne titram bas puno. Secas se pre neki dan uzeh varjacuuser posted image

Ne znam mame. Evo lepo nisam pametna. A o dohrani ne znam nista. Osim da se daje na 3h i kako se pravi. Stalnk mislim o beneficijama dojenja. Majcino mleko 300 sastojaka a dohrana 30

Sanjice ujutru mu je velik nalet i onda za jutarnji podoj koristim silikonske bradavice. S njima se bolje snalazi. Guta on sisa curi mleko na sve strane haos. Evo sad spava na meni ako ga spustim probudice se

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 8.6.2018 15:42:16 >

Direktna veza do poruke: 489
8.6.2018 15:42:12   
Maraj
Ljiso ja ni kafu nisam pila kad sam pocela L da dojim.... posle vidim kolika sam budala...
Ocito su mu creva nesto osetljivija. Probaj sa dohranom al ne verujem da ce mu nesto lakse biti. Tek ce ga dohrana zatvoriti
Ja jedva ubedila L da spava. Na kraju sam pocela da vicem da bi otisao u krevet. I naravno kako je legao i umirio se odmah je zaspao. Ja isto kao neato preklopila. Al meni dovoljno 20 min u toku dana

Direktna veza do poruke: 490
8.6.2018 15:45:35   
Sanjica26 RR
Ljiso, hi hi otkljucana je. Ja sam slucajno zakljucala dok sam pisala post.

Ne pomeraj se da ga ne probudisuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 491
8.6.2018 15:45:41   
IvanaSK RR
Sanjica zakljucala slucajno. Mislim, verovatno namerno da joj ti ne bi pisalauser posted image
Ljiso, probaj jedan obrok podoj jedan dohrana. Ako vidis da nema poboljšanja vrati se na podoje.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 492
8.6.2018 15:47:11   
Maraj
Sanjica samo gleda koju ce nam temu zakljucati user posted image

Direktna veza do poruke: 493
8.6.2018 15:48:01   
Sanjica26 RR
Probaj Ljiso. Mada, ja sam tako radila sa T i nisam se lepo proslavila. I dalje ju je mucio stomak. Mnogo dugo ju je mucio. Nisam za to mesanje. Ja sam za to ili da se skroz predje na dohranu ili da se ostane na mleky. Ali ti uradi kako mislis.

Direktna veza do poruke: 494
8.6.2018 15:49:49   
IvanaSK RR
Nikad ne znas sta ce da "upali" kod njih.. Probaj sve varijante pa vidi sta vam je NAJLAKŠE i najbolje...

Direktna veza do poruke: 495
8.6.2018 15:51:46   
Sanjica26 RR
IZVORNA PORUKA: Maraj

Sanjica samo gleda koju ce nam temu zakljucati user posted image

Necete da gledate taj film. Jednom sam zakljucala. Sad samo preusmeravam.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.6.2018 15:53:28 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 496
8.6.2018 16:09:04   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Probaj Ljiso. Mada, ja sam tako radila sa T i nisam se lepo proslavila. I dalje ju je mucio stomak. Mnogo dugo ju je mucio. Nisam za to mesanje. Ja sam za to ili da se skroz predje na dohranu ili da se ostane na mleky. Ali ti uradi kako mislis.

i ja sam ovog misljenja ili ili. Ili dohrana ili sisanje. Ali stvarno vise ne znam sta da radim.

Direktna veza do poruke: 497
8.6.2018 16:12:09   
sonyasha

Ljišo, draga, prosto ima takve dece, moj Vojin je bio takav, prekuka dete tri meseca puna, i bacao se na siki i nikada slovima nikada nije zaspao sikeći u prva tri meseca!!! Onda kao da je neko pritisnuo prekidač i bili smo nagrađeni na strpljenju, sikio je još deset meseci i super napredovao, uživali smo oboje! Moje objašnjenje je bilo naknadno da su sve to bili grčevi, koliko mu je godilo moje mleko toliko ga je urnisalo u startu! Ali eto koliko sve to i ima i nema veze, uopšte sada nema osetljiv stomak, može kamenje da klopa i svari ga momentalno user posted image
Držim vam fige da izdržite i da se brzo situacija popraviuser posted image

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ja ne shvatam u cemu je problem. Zar ga ti gasovi toliko muce??? Prdi dok sisa. Pre nego sto prdne vristi. Zacenio mi se jednom na sisi. Prestao da disr i poplaveo. Rezi. Grize. Pusti uhvati pusti uhvati povuce dva put pa u krug. Onda vristi izmedju podoja. Preko dana ne moze na miru da odspava od gasova. Bljucka tj povraca. Ja ne znam ljudi moji kako on uopste napreduje. Danas los dan ocito.
Evo ovog momenta mi dodje da presecem i ne dojim vise. Njemy sisa skoro nista ni ne znaci. Nit se opusti na sisi nit zaspi na sisi. Jede kako jede.
Ja nisam pojela nista sto nadima vec nedeljama. Luk nijedan o pasulju i kupusu da ne pricam. Od salata jedem samo paradajz i papriku. Ni krastavac ne jedem. Jedem supice, corbe od tikvica i meso. Palentu jogurt. Ma nista sto bi mu smetalo.
Ja vise ne znam sta da radim

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 498
8.6.2018 16:14:56   
sonyasha
Ja verujem da bi dohranu lakše vario, sigurna sam, ali sam razmišljala da valjda priroda zna šta radi.. i jedva pretekosmo u dojenju ali smo uspeliuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 499
8.6.2018 16:18:35   
IvanaSK RR
Opet masimo temuuser posted image
Ljiso, nema sta da znas vise o dohrani, dovoljno je to. Ja sam od onih sto ne vidi ni velike beneficije dojenja. Evo razapnite me, slobodno.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here