Mariya -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (1.6.2018 11:47:44)
|
Heej mame! Već jun! A ja vam se javim jednom mesečno, čisto da znate da postojim [sm=smiley36.gif] Čekam kod dr, ubih se od dosade, ne gine mi čekanje do 2 jer sam predposlednja. Dečica su onako, L je imao 4 dana T do 39,7, juče se osuo, imao je onu trodnevnu groznicu, rozeolu valjda. Lu je slinava ali ništa strašno, danas nešto počela da kašlje. H je super, da je ne ureknem. Ali i ona stalno plače, kmezi, kmeči, njari se, izluđuje me. Ne sme da ostane sama u sobi, čim čuje da se otvaraju neka vrata trči da vidi da li smo je ostavili a sve to uz dreku, ja mislim da je u drugoj ulici čuju[sm=hudicek1.gif] Mi smo sa 6 g.krenuli kod logopeda zbog R, ona nam je našla još grešaka,naravno, ali isto je rekla za to grleno, francusko R, i da deca treba da budu svesna i obraćaju pažnju na to šta izgovaraju, i tek tada kad mogu da ispravljaju sami sebe vredi raditi sa njima, a to se dešava oko 6.godine. Jess, kako su devojčice? Maraj, baš mi je drago što će biti curica, videćeš, divno je imati devojčicu[sm=smiley1.gif] Moj L me izludi koliko je nestašan, samo ide i gleda kako štetu da pravi, sve trpa u usta, čupa zavese, grize decu, blesavi se, ma iznenadim se šta sve uradi, devojčice nisu bile takve[sm=jezicek.gif] Emice, kako stojite sa oporavkom pregledima nakon tbc, stvarno slabo svraćam pa nisam ispratila? Ivana, kolika je maca? L ima već 83 cm i 11 kg[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|