|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
28.6.2018 11:35:15   
Maraj
Ja se divim roditeljima koji se hvale da njihove bebe prespavaju noc. Sve se pitam, da l me lazu. A ja vecito kukam na moje dete

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2701
28.6.2018 11:36:00   
pari
Bas tako mama jo...
I sto je najgore istresam se non stop na mm..ali nemam na koga drugog...
Trenutno me nervira jer se sprema za tim bilding,bazen,spa...a ja ostajem ovde petak,subotu i nedelju sa njima...i umesto da mi kaze da ce u nedelju doci sto ore kuci,on je u fazonu da ce posle rucka krenuti...a zna da mi nije lako...Osecam se grozno jer sam ljubomorna na njegov vikend...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2702
28.6.2018 11:37:35   
emicaa

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ja se divim roditeljima koji se hvale da njihove bebe prespavaju noc. Sve se pitam, da l me lazu. A ja vecito kukam na moje dete

Ja sam i dalje ubjedjena da oni lazu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2703
28.6.2018 11:38:29   
IvanaSK RR
Pari, nemoj da se osecas grozno, sve je to normalno. Pozovi drugaricu ili neku dragu osobu da ti dodje. Mozda i da prespava kod tebe. Naoružaj se osmehom i dobrim raspolozenjem. Bez nervoze koliko god mozes, znas da bebe sve osecaju.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2704
28.6.2018 11:41:19   
Maraj
Pari sve znam... i ja sam takva bila kada se L rodio.
Emice ispada da samo ja kukam na mog L a svi hvale svoju decu. user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2705
28.6.2018 11:44:45   
IvanaSK RR

Emice ispada da samo ja kukam na mog L a svi hvale svoju decu. user posted image

Jel ti vidis koliko ja kudim moju???

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2706
28.6.2018 11:48:00   
pari
Ivana, pokusacu...ja zelim da budem dobra mama i zena...samo kad bih se malo odmorila user posted image
Evo moja T spavala 20 min i to je to...hoce opet da sisa...
Meni M nekad bude bas super a nekad je u fazonu da ne moze sam da se obuce, svuce, uradi nesto...Juce je plakao u pekari jer je hteo neke mafine a ja nisam htela da mu kupim...to nikad nije radio...
Tako da svi oni imaju momente i faze...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2707
28.6.2018 11:48:46   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: pari

Trenutno me nervira jer se sprema za tim bilding,bazen,spa...a ja ostajem ovde petak,subotu i nedelju sa njima...i umesto da mi kaze da ce u nedelju doci sto ore kuci,on je u fazonu da ce posle rucka krenuti...a zna da mi nije lako...Osecam se grozno jer sam ljubomorna na njegov vikend...

Uh uh moj vecito neki tim bilding i cuda. Sve znam znam kako se osecas.
A drugaricu ni jednu nemam ovde, mislim pravu drugaricu. Ne racunam poznanice, komsinice i sl.
Pa tako da svoje izlete nemam reeetko kad. Gde god vucem priveske moje.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2708
28.6.2018 12:02:51   
Ana RR
Joj mnogo znači kada dete ima normalan san. Mi smo imali sreću sa tim. Uveče je u 8 sati već bio u carstvu snova. Budio se oko 12 da jede i vrlo brzo je počeo da spava celu noć. Baš znači. I sada je u krevet naaaajkasnije do pola 10. Inače bih zaista šiznula, unervozim se ako negde zaginemo pa kasno legne. Sve mi se poremeti onda.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2709
28.6.2018 12:04:27   
jess021

To sam i ja vec jednom napisala.
Bile kod dr. Sve ok. Nema nikakvu srcanu manu ili nesto sl. Objasnjavao mi je zasto se cuje sum, ali najbitnije fa se vremenom vise nece cuti, cak ne treba ni kontrola. Bas sam srecna. A i L je bila super sa babom.

Pari, ima li nacin da tm lepo kazes da bi bilo dobro da u nedelju dodje sto pre? To sto ces cutati i kao biti raspolozena da bi bila dobra zena, uopste nije nacin i najgore je za tebe.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2710
28.6.2018 12:09:07   
pari
Super jess za srculence!
I hvala na savetu...u pravu si za mm i da ne treba cutati.
Hvala na podrsci drage mame...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2711
28.6.2018 12:13:34   
Maraj

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Jel ti vidis koliko ja kudim moju???

E ma ne mislim na nase kukanje ovde na rr user posted image
Ovako mislim na poznanike. Svi hvale svoju decu kako spavaju...ispade samo ja kukam na L

Jess super user posted image ja sam skoro saznala da imam sum na srcu. Objacnjenje dr je bilo da je to posledica nelecene bakterijske infekcije grla koja se spustila na srce

Direktna veza do poruke: 2712
28.6.2018 12:16:51   
vonavoj
Pari.i ja se lose osecam, nisam izasla iz kuce od nedelje,non stop jedno isto..nunaj,hrani,peri.sklanjaj..
A mm dodje kasno,ide posle sastanka u kafanu (takav mu posao), i kad mi kaze ne moze pre da dodje..to ti je to..nece da zure kuci.nije im u krvi,nisu ludi da zure u ludaru,realno...
Deca su u Sm.Palanci,kukaju,hoce kuci.lose vreme,sede unutra,nemaju igracaka kao kod kuce,a ni majku da ih animira.
A mm ne moze ni da ode po njih pre subote, ludnica.
Moje drugarice/kume se razbezale, sto na more,sto im deca bolesna,sto rade..i tako nemam ni sa kim ni da popijem kafu..sestra mi svratila na pola sata..
Inace,vec sam vadila male stvari iz ormana,za tren je porastao.
Mozda nagovorim mm da odemo do Big fashiona veceras,ako dodje do 18. Hladno mi za set_nju,za M,duva vetar.
Maraj i moje su vestice,nespavalice,pre 23 ne spavaju..kriva ili ne,tako mi je..i takve su.

< Poruku je uredio vonavoj -- 28.6.2018 12:18:19 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2713
28.6.2018 12:17:48   
jess021
Pari, ako ti neces sama misliti na sebe, nece ni drugi. A i da bi bila dobra prema deci i muzu, moras biti zadovoljna, ali onako iskreno.
Dakle, stavi sebe nekad na prvo mesto, nece svet propasti.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2714
28.6.2018 12:20:24   
Maraj
Von jel prerastao 62.sada? Ja ko da nemam dete...zaboravila sam... agledam sta da kupim tj koju velicinu sad za gospodjicu.
Ja nasekla dinju. Nikakva je....a ona ananas dinja. Obicno budu slatke...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2715
28.6.2018 12:22:02   
pari
Jess slazem se, moracu!
Von, drzi se...tebi bas nije lako sa njih troje i sa muzem koji je prilicno odsutan...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2716
28.6.2018 12:23:33   
IvanaSK RR
Pari, ti jesi dobra žena i majka. I tacka.
Pronadji nesto u toku dana sto ces odraditi za sebe, mozda ti pomogne da budes bolje raspolozena. Par stranica knjige, malo se nasminkati, odgledati malo neku seriju, film...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2717
28.6.2018 12:34:16   
vonavoj
Maraj, zavisi kako koja marka..on je imao 4300 i 54..tako da su ona prva odela 56 odmah otpala..62 mu je knap..68 nosi..mada se to dobro skupi, sto na 60,sto u susilici..
A bre velicine Hm, 62 pantalonice sve mu do kolena..cudne velicine.. bodici 68 c&a isto knap..

Direktna veza do poruke: 2718
28.6.2018 12:42:59   
pari
U pravu si Ivana! Sad sam se istusirala i namazala omiljeni body butter i vec mi je bolje user posted image
Sitnice sitnice...tako mi stoji i u potpisu...sitnice cine zivot...
U sustini imam prilicno godina, svasta nesto sam radila,putovala...tako da nije da mi nesto fali nego sam malo usamljena...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2719
28.6.2018 12:44:55   
vonavoj
O da,pari..usamljena..prava rec!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2720
28.6.2018 12:46:45   
Anck Su Nmaun
Eh vecina mama je usamljena kad dodju bebe, zvuci mozda bzvz al jeste tako.
Ja sam jedva docekala da radim i da malo odrastu da mozemo da skitamo i da se druzimo.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2721
28.6.2018 12:54:32   
pari
Da,valjda je to tako...Ja sam pocela da uzivam sa M posle njegove 2 godine...tad smo mogli svuda...
Ali dobro,to je tako...sve ima svoje lepe i manje lepe stvari...
Ljubav prema deci je neverovatna i beskrajna...to je lepo...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2722
28.6.2018 13:03:21   
Maslacak15
zene ja mislim da je to o cemu pricate stvar fizilogije. Zene prolaze posle porodjaja kroz hormonski crash i kao posledica toga mnoge su osetljive post partum. To je individualna stvar ali je cesto bar u nekoj meri.
Ja imam u tom smislu srece, prilicno sam ok....stigla mi danas konacno resenja za deciji dodatak i za odgajanje dreteta ( tih godinu dana) ovde inace nema nikakvih bonusa za trece dete tj A ima 6 evra vise mesescno od decaka i to je touser posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2723
28.6.2018 13:04:44   
vonavoj
I meni stiglo resenje za roditeljski..i pise 24 meseca. A ne 10 godina, kao sto su pricaliuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2724
28.6.2018 13:05:17   
IvanaSK RR
Da, da, sitnice cine život.
I meni je period posle druge godine laksi, mnogo. Proci ce i ta usamljenost, sve prolazi...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

tablete
dana800

dali postoji mogucnost da se trudnoca u ranom stadiju prekine tabletama primolut nor 5

da (35%)

ne (65%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here