Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 8:19:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, kako umalo dozivela infarkt?? Jel ti je bilo lose? Moje jos spavaju. Ne dozvoljavam da se ustaje iz kreveta tako rano. Nek leze i nek se igraju, a nek me ne diraju
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 8:20:44
|
|
|
|
Maraj
|
Moj L se probudio mokar i ustao oko 7. Tako da nisam imala svoje momente uz kafu od jutros...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 8:22:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam spavals,on usao i poceo se spremati da legne.Ja sam se valjda u toj sekundi probudila kad je on krenuo prema meni i upladila se.Kaze jedva sam se smirila koliko sam se prepala
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 8:24:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Emice, ti si verovatno i sanjala nesto
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 8:26:48
|
|
|
|
emicaa
|
Pita ova moja budala sad "jesil mislila da sam lopov ili j***c "
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 8:27:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj sto mrzim kad se tako pogubim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 8:28:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Pita ova moja budala sad "jesil mislila da sam lopov ili j***c " Ahahhaahahhahaahahhaa, reci ovo drugo, za svaki slučaj
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 8:29:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi, meni se to redovno desava da se tako prepadnem kad mm legne posle mene. Zato sto bas cvrsto spavam i ko zna sta sanjam i on se pojavi. Ne secam se ni ja, nego mi on isprica.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 8:53:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice.jel.bilo nesto od j**** ili se ni toga ne secas Sta nam je sinoc, svi koma.. Zene.ala je hladno..pre mesec dana kad sam se porodila dan/noc je bio pakao, ni mrvu da zahladni,a sad..ledeno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 8:58:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, meni je uzas od jutros, jedva se pomeram. Stvarno mislim da je od vremena.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 9:02:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Emi jel bar bilo nekog sexa Ja nemam osećaj da idemo na more sl.vikend. Pa ovo je kao da se spremam za zimovanje. Užas. Moji jutros išli u lab, Marko vadio krv i to iz vene. Kukavica, kako me nervira. Sinoć mi je došlo da ga zadavim, nisam smela pre 11 da mu dam panklav pa smo ga budili, izludeo me. Besni, udara rukama i nogama, jutros isto tako kada sam ga budila za lab. Sad je u kazni, uopšte me ne zanima šta će raditi sam, ja moram da radim. Ajde ko je za kafu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 9:08:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jadnicak Uh kakvo vreme joa mi ae ves od juce nije osusio. Kuca mi je haos svuda vesa!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 9:09:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, zao mi ga je jer je bolestan, al u pravu si za kaznu. Dovoljno je veliki da neke stvari treba da razume.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 9:28:48
|
|
|
|
Maraj
|
Joj emice ala me nasmeja Ja napravila palentu L i meni. Isla da izvadim ves iz masine....poludela sam na mm naravvno. Odoh da pisem tamo u temi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 9:33:18
|
|
|
|
emicaa
|
Nista nije bilo,samo sam nastavila spavati Ovde je svaki dan toplo,za vikend ce biti 29 stepeni ako se ne promjeni,
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 9:43:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,veliki su,mora kazna..to je sve za njegovo dobro, da mu bude bolje..ja tako posle stalno govorim,vidis,a nisi htela da pijes. Skuvala sam kafu i cekam prdavca da se probudi,a tako mi se ide napolje..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 9:46:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, napolju je ok, nije mnogo hladno, al pritisak ubija. Ja dosla po knjizicu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 10:03:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess, razumem, tako i mi, ali najcesce idemo svi zajedno pa ja udjem kod dr a mm cuva drugu negde ispred. Joj, kad su tako prehladjeni pa jos plus i nervozni dobijem rogove... Samo cekam kada ce nam zubic, nervoza na kvadrat.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 10:41:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Anfazovala sam i cure , ne bih ovo raspremila za 5 dana. Al eno na kraju svadja naravno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 10:56:38
|
|
|
|
pari
|
Puno ste pisale... Meni noc bila onako...sva sam slogirana...budila se u pola 1, pola 2, 3 i 5. Od 5 je stenjala jadna i meskoljila se...stomak je mucio...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 11:20:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, vi se bas mucite
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 11:23:39
|
|
|
|
Maraj
|
Pari i mene uskoro to ceka... Ja treba kosu da perem. L ode s dedom napolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 11:25:23
|
|
|
|
pari
|
Mala je...sta da radimo...proci ce... Sad spava...videcemo koliko dugo... Najgore je sto uvece zaspi tek oko 11,a izmedju 7 i 11 malo kenjka,malo drema,sisa...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 11:27:26
|
|
|
|
Maraj
|
Ni ja nisam L uspevala da uspavam oko 7/8 kad je bio beba. Ludela sam. A tako mi je trebalo sna...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 11:32:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj cini mi se da je ta prva godina zivota sa bebom veoma specificna... naravno da ce proci, samo treba naci neki nacin da se napune baterije, treba to sve izdrzati a ostati normalan...
|
Anketa
Epiduralna anestezijaMilica7Da li ste za prirodan porođaj sa ili bez epiduralne anastezije?Sa epiduralom (
69%)
Bez epidurala (
31%)
Ukupan broj glasova: 36Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!