lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 06/18 [chat] (9.6.2018 12:19:38)
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Jao, lesli, sad sam videla sta si me pitala. Nisam se ohladila, mm mi je zagrejao corbu za veceru, sto puta sam se preznojila [sm=smiley36.gif] Jao, smesko, i ti nasla gde ces da se zaustavljas, jadan covek, mora da si ga isprepadala [sm=smiley36.gif] Jutros sam zorom otisla da vadim krv, jedva sam docekala da stignem do pekre posle, bila sam gladna kao vuk. Jos mi sestra na pultu pita da li sam trudnica (imaju popust) i na moj odgovir da jesam sva iznenadjena kaze da se uopste ne vidi. Odoh u temu da se malo hvalim, moje dete je jutros peglalo da se ja ne mucim Nisam ja na to hladjenje mislila [sm=jezicek.gif] Bravo za mini bubu [sm=bravo.gif] Mogu misliti koliko je bila ponosna! Smesko, stomak je divan od jutros! Bilo je samo par i to ne toliko intezivnih stezanja. Videcemo do kraja dana, ali verovatno ce biti ok. Kad odluci da divlja to uglavnom krene maltene od ranog jutra. Kad bi bio ovakav svaki dan pevala bih (sumnjam da bi mm bio odusevljen [sm=smiley36.gif]) Super za sestru. Cestitam! Maraj, sta bi sa onim da ti oni ostave terapiju za nekoliko dana? Ajde da je bilo sta drugo, ali heparin bas ne bi trebalo mnogo kasnije primati...tako da mi je bas kretenski sto kasne.
|
|
|
|