Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 13:15:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi kod mojih T jako boli stomak ne znam vise sta cu s njom, videcu da.je vodim u neku dezurnu ambulantu. A ja ujutru na posao..sta cu snjom...glava me boli!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 13:19:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Anck, i moj Marko se već tri dana žali na stomak... to mu je oduvek slaba tačka. Imao je proliv u petak, pa juče. Nadam se da je prolazno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 14:02:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja S je imala problem sa stomakom pre dve nedelje ali se zavrsilo samo sa temperaturom. Zalila se samo na stomacic. Ja omlatih milku. Mislila sam da podelim sa muzem, ali njemu ne treba slatko.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 14:20:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo i moju boli stomak, povracala je dva puta, danas sva sreca nije. Ali je bas iscrpljena, sama trazi da ide da spava, sto se, mislim, nikada nije desilo. Pisale su mame da vlada neki stomacni virus. Jess, najaktivniji clan dobija knjigu, mislim da igra traje do 13.05. 😊
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 17:36:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Anck, i moj Marko se već tri dana žali na stomak... to mu je oduvek slaba tačka. Imao je proliv u petak, pa juče. Nadam se da je prolazno. Juce je boleo ali danas bas jako isli smo na urgentno vadili joj krv, mokracu i radili UZ abdomena nista sve u redu. Al nju i dalje boli.
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 18:06:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Anck, a sta kazu dr? Sta se desava sa poslom?
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 18:10:45
|
|
|
|
Ana RR
|
O bre.. Da li je i ranije imala nekih problema sa stomakom?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 18:55:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa kao mozda je neki virus jer je i Crp uredu. Videcemo A posoa ne pitaj..glava me boli od svega!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 19:02:56
|
|
|
|
jagodp
|
virus je, i jod nas isti slucaj, stomak ali je imala i temperaturu. Proliv i povracanje vec dva dana.
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 19:08:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Virus vlada... verovatno sad da je to... ali super ako ne povraca i nema dijareju...
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 19:59:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Da svi brzo ozdrave! Ja peglala, ubi me rame sad morala sam za utehu da se najedem jagoda sa maple sirupom
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 20:19:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa to me i buni ona ima normalnu stolicu, ne povraca smao je stomak boli. Pa me to plasilo. Svi nalazi super, dala joj kiselu, sodu bikarbonu, probiotik..nemma pojma vise. A ujutru ako bude isto ne ide u skolu pa moram da jurcam do mojih van grada .
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 20:20:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, ti prestani da peglas Uvek te boli rame.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 20:32:51
|
|
|
|
mama Jo
|
eto bar imas kvaliteta izgovor da ne peglas vise, ipak je zdravlje u pitanju 😂 Anck, nadam se sa ce prestati skroz do ujutru.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 21:01:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Anci, ti prestani da peglas Uvek te boli rame. Ma rame boli non stop, ali posle peglanja, brisanja parketa, i tako tih radnji, me baš ubija. Pre par dana je mm morao da mi seče ručak jer ja nisam mogla Ja inače slabo peglam. Ne volim. Ali nešto sam u poslednje vreme zaređala, ne znam šta mi je
< Poruku je uredio Ana RR -- 6.5.2018 21:02:04 >
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 6.5.2018 21:17:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Primetila sam.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 7.5.2018 8:30:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro, pijem kafu, J caj... opet je jutros u 5 povratila vrlo malo... ne znam sta je sa tim povracanjem - povrati ili u 5 ujutru ili u 5 popodne u razmaku od 12 ili 24h.... tacno
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 7.5.2018 9:08:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro, ko je za kaficu? Ja sad skuvala i sela da radim a zapravo listam RR Mama Jo, baš čudno
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 7.5.2018 10:28:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja cu sad drugu da popijem... nesto i mene muci stomak... Znaci ako danas u 5 ne povrati, proslo je 😀
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 7.5.2018 22:42:10
|
|
|
|
vocicana
|
Ima neki virus stomacni, bez onog povrackanja non stop. Proci ce. Ja bi tako pila crno vince, samo da ne radim. Sutra cu sa muzicem.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 8.5.2018 13:02:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,prazna nam kafanica Ajde na tortu,ja sad sela za kompom pa da se zasladim malo.
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 9.5.2018 11:54:09
|
|
|
|
Duškić
|
Dobar dan krcmarice! 🎂🎂🎂🎂 Hajdete na torticu i alkoholcic 🍹🍸🍷 mojoj cerkici danas rodjendan!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 9.5.2018 12:23:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Srećan rođendančić
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 10.5.2018 7:20:55
|
|
|
|
vocicana
|
Moze kafa i neki musli sa puno voca....Izvolite. Kako ste mamite? Sta danas radite? Ja idem da pogledam neke stvarcice posle posla. Smena mi jos nije ni pocel kako valja a ja sam vec otisla negde
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 10.5.2018 13:36:59
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Srećan rođendančić Hvala, Ana !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?