Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 2.5.2018 23:03:28
|
|
|
|
MimaKos
|
Ooo, moze i meni neko barem kaficu... :)
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 2.5.2018 23:06:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Pa da... 😊 Laku noc u kafanici... Ko prvi ustane neka kuva kafu... ja cu jos i cedjenu narandzu, tost, jaja na oko ili tortilja, i sve to u krevet 😊 Ja u 6h sutra skola.posao...vtic i tako to...
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 2.5.2018 23:08:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Moji redovno budni pre 6... danima unazad.. a ja ne mogu da zaspim rano.. divota :)
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 7:05:48
|
|
|
|
Duškić
|
Jutro. Kuva li neko kaficu ili Jaaa,
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 7:11:22
|
|
|
|
lesica
|
Kuvaj, kuvaj Ja bih, ali sam u prevozu, klackam se na posao. Dobro jutro, radni narode.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 7:41:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Ja popila kafu razvezla decu i tako...
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 8:13:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Nista od mojih zelja? 😂
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 8:44:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Mama Jo, evo stize sve
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 9:07:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro, ja još u pidžami, počela da radim. Čekam mm da dođe iz vrtića pa da kuvam kafu. Danas mi tata dolazi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 9:19:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivana, znala sam da mogu na tebe da se oslonim 😊😊 Ana, garant si svasta spremila tati za dobrodoslicu 😊
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 10:04:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, nisam ništa spremala, idemo na aerodrom po njega pa ćemo kod mojih na ručak. Mama sprema.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 10:15:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja odoh na kafu ..mozda neki poslic u najavi... Bas sam loseg raspolozenja danima.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 3.5.2018 10:16:15 >
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 10:38:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, srecno! Anci, tataaa❤️
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 10:45:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, lep provod sa tatom.
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 10:47:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala inače, 5 aviona je promenio, užas.
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 12:34:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana, moj tata je od pre par meseci u blizini Sankt Petersburga. Pre toga je putovao odavde avionom do Moskve, onda sledeći let oko pet sati, vozom 12 sati i autobusom jos 6 sati (mislim da nisam pomesala vreme voza i busa, al otprilike tako).
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 12:38:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Užas. Previše je to. Tata kada je odlazio je prvo putovao busem do Mađarske pa onda ukupno 6 aviona do Greenland-a. Ja sam jedva preživela 3 aviona jedan za drugim a ovo bi me dokrajčilo..
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 12:55:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Anck, drzimo fige! Ana, uzivajte 😍
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 13:01:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma bice .... al hvala cure. Nije to to al za prvo vreme je ok. Ovde duva kao nenormalno
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 15:36:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Polako, srecmo Anck i da brzo nadjes nesto pravo u cemu ces uzivati... to zelim i sebi iskreno 😁 Sta radite mame?
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 20:43:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Nikog u kafanici... Ja sredjivala letnju i zimsku garderobu, otpala sam... i imam jos sutra. Sad cu da popijem neki sokic...
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 21:35:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja ceo dan u nekim obavezama. Napokon deca legla naljutila sam se jer niau htele u krevet. Al T zaglavila na trening Uhhhh kako mi treba da se izduvam..mnogo stresa u poslednje vreme
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 21:40:32
|
|
|
|
Queen Lady
|
Evo i mene, samo da se javim...
|
|
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 22:01:19
|
|
|
|
lesica
|
Ahoj! Dajte neki težak alkohol. pa da se patosiram! I današnji dan je došao kraju, konačno! A vi, kako ste?
|
|
RE: Majska kRRčma 5/18 [chat] 3.5.2018 22:02:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze, i ja sam za teski alkohol... Anck, verovatno i ti, malo da te oslobodi stresa...? Mozda po tekilu da zategnemo
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?