Rosita -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (20.5.2018 14:00:00)
|
Maslacak, naravno, ja nekako ovo sve dozivljavam kao mesto za caskanje i kukanje [sm=smiley36.gif], za radovanje i slicno pa dam sebi oduska, inace sam vrlo samokriticna osoba a i profesionalno i te kako osvescena sto se tice tih kategorija objektivno- subjektivno, pogleda na stvari i posledica koje proishode, vaspitanja dece i td... Poenta nekih mojim prica je u stvari- znam sta i kako (oo, i te kako znam), ali ne znaci da je lako. Moj D je recimo vec na granici da mislim da je hiperaktivan (pod hiperaktivnoscu ne podrazumevam izrazitu aktivnost, vec toliku koja moze da mu ometa neka napredovanja) i kako takav, a dugo jedinac, zahteva puno truda da ne bi bio dete kome samo vices neee i kudis ga, nego pravis situacije da bude hvaljen i da mu gradis samopouzdanje jer to je preduslov da se oseca dobro, pa samim tim i lepo ponasa. Meni je sad dosta tesko da to sve izbalansiram, ali ide mi sve bolje. moram da kazem da je on izuzetno bistar i razuman, samo je ziva vatra[sm=smiley36.gif] JA evo grickam smokve i pijem caj, maleni ce uskoro da se budi, veliki gleda Petsona i Findusa.
|
|
|
|