Rosita -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (19.5.2018 9:12:48)
|
Jutro mame. Desila mi se nezgoda. Umocim gazicu u rastvor voda soda da bebcu cistim jezik. A treba i oko da cistim fizioloskim. I krenem oko sa ovim rastvorom[sm=smiley13.gif]. Brze bolje isperem, sipam fiziološki, on ne plače, nije crven, dobro je. Probam meni onaj rastvor po oku, malo pecka. Zovnem i halo bebu, kažu neće biti ništa, isprali ste. Uh, presekla se. Soda. Je l zna neko, je l mogu komadice vatice da kuvam u vodi pa time oci da cistim? Bankrotirah sa gazama. Nema on infekciju, bar mislim, samo zacepljene kanale, nije oko crveno niti da ne moze da otvori. Trazila uput za ocnog kao nemaju gde da me upute, da idem privatno. Privatno za kukove, ocno, koliko sam samo novca dala za gastroenterologa! Naravno da cemo za dete roditi novac, ali cist bezobrazluk. Mm ce u pon da trazi potvrdu da ne moze drzavno da naplatimo, bar da im "zapreti". Mislim da mu treba masaza suznih kanala, to nam je gastro rekla, ali ocni to mora da mi pokaze , svakako pogleda. Sami smo, podmirujem na smenu jutarnje potrebe. Lep vikend zelim. Ps ljišo, šta je IR?
|
|
|
|