Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 9:54:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Milena, bravo za pametnicu Maca nije imala temperaturu, ali je i dalje nervozna, slinavi i malo kasljuca. Dace Bog da se završi na ovome i da ovog puta preskocimo doktora i antibiotike.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 21:31:53
|
|
|
|
vocicana
|
Joj sto volim kada procitam da su svi bolje. Milenice za gackice, dusa moja lepa. Ja od sl nedelje skidam konacno sve pamperse pa da vidim da li ce hteti gaci ili najlon na guzu, da ne idem u off. Nesto je slabije raspoozen za jelo, tacnije sprovodi neki sistem koji samo njeu odgovra, petice su tuuuu, jedva cekam da i to prebrinemo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 21:36:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Moje spavaju. Bas su se izmorile. Bili smo bas dugo napolju. Sad da se tusnem, pa da citam
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 21:38:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj.zavidim vam kad vam deca vec spavaju..moje ustaju u pola 8,ali u vrticu spavaju.i onda je uvece problem..iako smo bile.ceo dan napolju,one se i dalje igraju...ne zele da legnu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 21:41:10
|
|
|
|
vocicana
|
Moj se sin tako dnas zakucao kod babe ja msm da je d 18 h mogao da spava, dakle da ne poverujes. Ljljao e, trcao, vristao, izazivao da ga gnjavis, med je pravi. Nadam se da suprug nece imati vecih problema da ga uspava veceras
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 21:43:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vec? Moji u 20 h kad ne idu na trening, kad idu onda 21h Mada ustaju svi u 6h al poludela bih kad bi mi duze bili budni...i kod mene nema zele ne zele
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.4.2018 21:44:09 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 21:44:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Kako? Kako? Kad ustaju? Onda je logicno..rano ustaju...moje i da legnu na vreme..vrte se kao buve u krevetu.
< Poruku je uredio vonavoj -- 12.4.2018 21:45:44 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 21:47:23
|
|
|
|
vocicana
|
Ustaje oko 8-8:30. Spavanje oko 13:30, do 15 h tada ga budim, akcija non stop, jede se, normalno funkcionise. Kupanje oko 21, posle tga mlekce i malo jos bude sa nama u dnevnoj sobi, odnesem ga u sobu, poljubim ga pokrijem i to je to. Nema sta
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 21:48:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ne znam i kad su ustajale.kasnije oko 7h opet su isle u 20h . Jednostavno mislim da nemaju sta da traze kasnije budni, a i potrebno im je sna vise nego nama. To nam je rutina. Pustam.ih jedino za letnji raspust duze jer se zaigraju napolju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 21:53:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, zelim ti da ti ovaj mali bude spavalica.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 22:02:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Von navika je cudo. Nekad i kad kazu kao ne spava im se , ja ih proverim posle 10 minuta one hrcu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 22:14:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Probala sam sve..i mrak..i tisina..ali.ne vredi.nisu spavalice.. Ni kao bebe nisu bile..moja T je sa 8 meseci spavala jednom dnevno..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 22:24:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Moja verovatno hrce odavno. Isto kao i kod Anck, kad ima trening kasno onda uvece malcice kasnimo ali to je sve uglavnom oko 21h. I ja bih odlepila da mi kasno leze. Em sto radim uvece a i kad da se druzim s muzem??? i ovako se druzimo tokom mog radnog vremena hihihi... Von ja se salim sa mojim tatom kao u onom filmu varljivo leto 68. "Moj problem je vezan" "cvrsta ruka sve resava" tata mi se valja od smeha ali me u principu podrzava. Zaguljena sam za to spavanje pa sta da kazem. Ne nadam se uopste spavalici ali mislim da se ni buduci nespavac ne nada majci kao sto sam ja Kako ste mame? Ja uskoro u ovu temu prelazim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 22:33:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mi smo zaguljeni i za spavanje i za ishranu Za hranu vise ja. Ljiso, uskoro prelazis. Moja T sutra ide na izlet. Sutra je probni prijemni, pa su se doset_ili kad su vec skraceni casovi nek se ide na izlet. Sofi je veceras pocupao decak mladji od nje. Samo je prisao i dohvatio je. Ala sam viknula. On za koji dan puni 3 godine.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.4.2018 22:34:25 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 22:37:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sanjice imamo iste prioritete Gde ste bili kad ju je pocupao? Na igralistu? Joj i moja D ima problem i to sa klasicnim sto ja kazem bulijem u vrticu. On je najveci i najstariji, i bas sam juce prisustvovala kako je najsitnije samo gurnuo iz cista mira, jer boze moj on mora biti prvi u koloni za pranje ruku. Mali se prosuo najstrasnije po podu. Ne kapiram sta ta deca misle. I moju D izgleda maltretira jer mi se stalno zali, ali posto vaspitacice nista ne govore ja sve svodim na salu i kazem nas tata je jaci od njegovog tate sredice ga nas tate (inace stvarno nam se tate poznaju ) a njoj govorim da kulira.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 22:37:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam slab autoritet..a mm nikakav za to spavanje..njemu super,zamolila sam ga da ih okupa i legne..on ih okupao i one rajzuju,a on seo i gleda tv...reko jesu li zaspale,pokrio si ih..kaze nisam...😭
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 22:42:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Opet mislim da je sve stvar navike. Ne mogu reci deca su mi spavalice ali kad svaku noc u isto vreme lezu i organizam navikne i spavace im se ...samo verujem da mnogi nisu istrajni u tome. Kod nas nema ne spavalica mrak spava se? i ta budjenja u pola noci sem ako su bolesni to se ne racuna. Pre neki dan mi je Tarina drugarica rekla da sam stroga jednostavno kod mene mora da se zna red. Bez toga bi bio haossss. A bas mi je i u neku ruku drago da me bar neko smatra strogom jer mislim da im dosta popustam oko nekih stvari
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.4.2018 22:44:12 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 22:45:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Sanjice imamo iste prioritete Gde ste bili kad ju je pocupao? Na igralistu? Mi smo bili u trpezariji, a oni u dnevnoj. Meni su oci kad sam sa decom uprte u njih. Pricam sa drugima i slusam, a ka njima su oci. Samo je prisao i dohvatio je. I ja sam viknula. Pritom Sofija je postala takva dobrica (prosla je faza njakanja) da mrava ne bi zgazila. Pre neko vece su oni bili kod nas. I dohvatio je neki Sofijin balon da nosi kuci. Sofi mu nije dala. I ona kad je probala da mu uzme on je sa onim vrhom sto drzi balon ju je ogrebao ispod oka. Mogao je oko da joj istera. I majka mu nije dala da krene kuci dok se ne izvini. I naravno da se nije izvinio. Nego je moja sofi prisla i zagrlila ga je.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 22:53:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I bre, ovde sve majke kraljice Posto nisam od tih odoh ja u krevet
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 22:56:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana kraljiceeee lepo se ti napajki..odoh i ja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 23:08:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde treba ustati ujutru u sest.. V kad ti zapeva na uvce
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 23:08:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Joj Sanjice tako i ja nekad dreknem, onako bas u strahu. Ja bih se odsekla da sam videla da je tako blizu oka ogrebao a opet mi glupo da dizem frku izmedju dece. Nek se svadjaju. Npr danas ovaj mali kaze mojoj D lazes da sam ja to rekao, a on je rekao onako kako je ona rekla. I Morala sam da mu dobacim iz kuce (sve se odvija ispod prozora pa sam sve cula) "nemoj da govoris D da laze kad govori istinu". E onda je mali poceo da lupa kontru da joj ne da loptu, i da govori kako je Sendi njegov pas. I moja D je rekla ne treba joj njegova lopta ali Sendi je njen pas Ma smesni su ko cirkus. al tacno mi se zeludac okrece kad mi neko tako namerno "masira" dete. Sve se suzdrzavam i kontrolisem neka deca sve rese izmedju sebe al eto nekad se i ja upletem. A sto se tice strogoce, cinjenica da mm samo kaze "zvacu mamu" sve opisuje. Po mojoj mami sam ja babaroga a vec vidim i u vrticu me smatraju za strogom mamom. A ja isto kao i Anck imam utisak da bas dosta dopustam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 23:17:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, ja sam azdaja i da je moje dete napalo nekog. Moje dete bi dobilo turu. I ovaj mali se inati. Npr Sofi crta i on joj otme papir i namerno nece da vrati. Ajde prepisujem fazi trogodisnjaka. Sazrece.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 12.4.2018 23:22:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
joj Sanjice i da ja vidim D jeste dobila bi sigurno sto ti kazes turu, ali ja se ne uplicem kad je zezaju. Pustim je da se sama bori. Bas tako kad mi bude onako jak krivo a cujem joj po glasu da ce zaplakati pruzim onako njoj podrsku iz daljine.ALI se i dalje ne uplicem niti ja govorim drugom detetu nesto.Mada lako meni, moja nije uopste agresivna niti nekog namerno zeza niti bilo sta slicno. Jao sef me zvao i zadao mi posla....Pa ja nikad necu otici na spavanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 13.4.2018 6:29:11
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro devojke. Ja da zaokruzim ovu ocajnu smenu i d palim kuci jos kolik za pola sata. Bas sam umorna vise. Ljiso, pusti sefa.. Da li zna da si ?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?