Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 11:05:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Citala sam kako da ga presvlacim. Juce sam bas pisala da mi je to bas problem. Buckam ga tokom presvlacenja i onda bljucka. A kazem problem je sto je non stop malcice ukakan. Patronazna opet kaze sve je to normalno i ono sto je mama jo juce rekla. Da ga ne presvlacim kad samo tako prducne. O Boze vecito neka komplikacija sa decom. NE znam kako da mu pomognem. U principu juce i prekjuce uopste nije puno plakao, nije se ni puno grcio, u smislu da su ga grcici mucili da pruza i savija noge i td. Ali kad treba da kaki vriska dok ne obavi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 11:44:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, nema potrebe za presvlacenjem, skupe su pelene Ljiso, moja bljuckacica je dobijala u nekim mesecima i kilogram.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 11:45:58
|
|
|
|
MimaKos
|
Moj se ucrveni ceo ako ga odmah ne presvucem, cak ga i nocu budim da bih ga presvukla kad se upiski, sto ne savetuju..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 11:46:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahah Cao Ivana kako nam je drugarka?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 13:27:39
|
|
|
|
Rosita
|
Mame, maslačak posebno, molim vas vidite temu koprokultura
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 13:47:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho i moja U je prvi mesec bljuckala katastrofa, i odmah posle podoja i posle sat vremena se desi da bljucne... prvi mesec dobila vise od kg... I sad se desi da bljucne ali neuporedivo manje.. Nego, Ljisho, dajes li mu jos nesto osim sike? Mislim vodu, caj? Sta su ti rekli
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 14:56:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Žene prelazimo u maj mesec KLIk
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?