Mariya -> RE: Razgovori mama 04/18 [chat] (25.4.2018 23:59:22)
|
Dobro veče mame! Nedeljama nisam svraćala i sad imam šta da vidim, porodile se i ljiša i rosita, čestitam vam drage, nek' su vam živi i zdravi dečaci!!! Kod nas nothing special, opet su mi deca bolesna, ja naravno sa njima, srećom,zasad bez temperature, dave se u slinama. Ali da se ne žalim, bili smo zdravi više od mesec dana, čak smo bili zdravi dovoljno da L primi mmr. Obavili smo sistematski sa Lu i samo da uzmem uverenje o prebivalištu i da je upišem u školu. Mi uživamo u ovom divnom vremenu, po ceo dan smo napolju, dok se ne smrači. Ja sređujem dvorište, baštice, sadim cveće, ima da bude ko bombona. Ovaj praznik nerada ćemo slaviti sa društvom kod nas pa je to još jedan od razloga što sređujem dvorište, mislim se i da napravim bašticu sa povrćem. Čim je došlo lepo vreme odmah se bolje osećam, imam volje za sve kad ustanem i vidim sunce[sm=smiley36.gif] Setih se, rosita, mene je posle porođaja, a i sad me, 14 meseci kasnije veoma često boli stomak na mestu malo niže gde je slepo crevo a malo dalje nego jajnik i ginekolog mi kaže da me to bole ligamenti koji su držali stomak u trudnoći [sm=zmeden.gif] i ja sam u početku paničila ali sad već znam da nije slepo crevo. A baš zna da boli. Nisam čitala mnogo unazad, kako ste mi vi?
|
|
|
|