Rosita -> RE: Razgovori mama 04/18 [chat] (25.4.2018 12:03:49)
|
Isto smo napustili kolica po prohodavanju. Interesantno da kao beba nije hteo- o D pričam- a kao malo veća beba, u kišobran kolica, i jeste ipak više hteo. Sve u svemu, malo. Mene baš boleo stomak noćas. I to ne želudac. Nisam znala šta je. Panika me uhvatila. Nisko, desno, mislih da nije slepo crevo, pa gde sad i to. Ali jutros sam imala dijareju pa su verovatno creva. Čim želudac ne radi smetnje i niže, stolica loša, ma sve znam, ali mi krivo što se uspaničim... Mala beba, svašta čovek pomisli. Taj bol me sad prošao. N i ja išli u šetnju. Bio je dobar, budan a nije plakao.Guza možda malo bolja. Teško ide jer štrcka i dalje. Kad ga je pregledala ta dr pogledala ga iza ušiju. I kaže ovo morate čistiti. Tačno onako malo se nakupilo nešto. Kaže to vam je stafilokok i ako se ne čisti od toga po licu krenu bele bubuljice. Kupam i perem dete redovno, al nisam baš to znala. Ako stignem danas ću spremiti njima boraniju, meni pirinač i blitvu. Pozdrav mame. Ivana, von, mama jo, jess, hvala za odgovore o lekovima.
|
|
|
|