Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 19.4.2018 22:47:38
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 samo kad je stiglo lepo vreme, i deca, a i mi bas uzivamo
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 7:31:28
|
|
|
|
Duškić
|
Sto je lepo jutros! Budjenje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 7:46:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Divan ce danas dan da bude. Mene ceka ribanje prozora i teras e od onog blata od pre neki dan sto je padalo. Sofi ode u vrtic. T spava. Neka je danas malo duze. Nema domaceg da radi osim da procita nesto.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 8:21:08
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,moja T se probudila u pola 7,odgledala patrolne sape i dosla na mazenje.Srecko se budio dva puta
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 8:44:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro, doruckujemo i planiramo sta cemo da radimo. Popodne nam dolazi moja mama na vikend i jedva cekamo 😊
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 9:13:08
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Ja spavam, kafa ne pomaže, posao trpi Zabrinula me je vaspitačica jutros, kaže da je M juče teško gutala i da joj je videla bele naslage na jeziku. Ja ništa nisam primetila, lepo je jela i bila super raspoložena celo popodne. Videćemo kako će biti danas. Mama Jo, uživaj sa mamom. Lepo provedite dan, žene!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 9:37:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, mame. Milena, nemoj da brines, bice ona dobro 😘 Moja u vrticu jede sve, lepo spava, divno dete... a kuci me ubija Mozda je pomešaju sa nekim drugim detetom..
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 10:01:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja jedva cekam kad mi mama dolazi, cuva mi decu, uspe i malo da mi pospremu, ispricamo se...ma milina! Sutra sam vec zakazala kod frizera ujutru, a popodne sa drugaricama 😁
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 12:53:55
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste? Mi bile napolju, duva neki vetar. Juce isli u Big, da kupimo L patike i ladno negde ostavim suncane naocare. Danas zvala radnju u kojoj smo bili i kaze mi devojka da su na kasi. Bas sam se obradovala. Ja cu danas da nastavim da sredjujem kuhinju i kad zavrsim ima samo da porucujemo hranu
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 12:57:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Zivolo narucivanje hrane, kad ne moram da kuvam to mi dodje kao praznik ☺ Ja perem drugu masinu vesa 😁 Danas smo svi vredni... Jess, super da si pronasla naocare ☺
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 14:32:28
|
|
|
|
suzi kju
|
Dan mame. Ja evo da napišem koju posto sedim u banci i čekam. Danas duva neki vetar ali javljaju iz dana u dan sve lepse tako da ćemo uživati. Jedino mi je sada problem oko piskenja i kakenja dok smo u parkiću, pa Ajd mi u temi napišite gde su piskila vaša deca dok ste napolju? Inače sam rastrzana svaki dan, na poslu crknem pa trećim na vma kod mame pa po decu pa kuvanje spremanje peglanje, ma mrtva sam umorna. Danas me čeka peglanje. Bas me uhvatio umor neki. A u banci gužva i čekam bez obzira što sam zakazala, čekam i sedim kao na trnju uhhhh. Tako...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 22:09:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Nema nigde nikoga danas...
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 22:27:46
|
|
|
|
jess021
|
Suzi, pisala sam ti u temi skidamo pelenu. Mame, lako noc. Ja sam koma....zzzz
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 22:31:05
|
|
|
|
Milena18
|
Evo ja sam tu... Oporavljam se od današnjeg dana. Prvo smo imali neku frku na poslu, a posle me je sačekalo kenjkavo dete. Užas kakvog je raspoloženja bila danas, nikad je nisam ovakvu videla. Plakala je zbog svega što možete i ne možete da zamislite,čak i zato što ne može da obuje dva para mojih papuča odjednom. Desni su joj strašno otečene danima. Morala sam da joj dam analgetik pred spavanje. Sad sam skuvala kafu i slušam tišinu. Suzi, kako ti je mama?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 20.4.2018 23:03:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro vece i laku nnoc Jedva gledam ..laku noc!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 21.4.2018 6:38:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ja da se prijavim u temu. Heheh... Ustali rano. Ocito smo svi ranoranioci. Sad cu D da spremim za izlet. Hoce da je ja ispratim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 21.4.2018 8:06:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutriic Ljiiso Vidim da ste bar par sati odspavali bravo za malisu Moj ustao u 6.15 a.ja se pravila da.spavam ne bi li malo.produzio. izdrzali smo do pola 7
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 21.4.2018 11:58:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jess, i ja maler, izgubila novac u marketu, dolazim na kasu , nemam da platim Vise srece drugi put Kako ste mi? Mi stigli u goste kod svekijevaca. Juce smo jedva doputovali, bas je bilo stresno u autu, beba plakala, P povracala....super da se zavrsio dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 21.4.2018 12:19:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja ne stizem da se javim. Imam puno posla na sve strane Sinoc sam ranije stavila Sofi da spava posto nista ne spava u vrticu. Vec mi je nesto bila sumnjiva. Zalila se na stomacic. Buncala. Dosla do nas u 4 kad ona gori. Poludeli smo. Toplomer se pokvario i ja sta cu kazem mm nema sta da merimo nego samo sirup da joj damo. Jutros sam je vodila kod dr. Bukvalno sam ju je molila da joj usi pogleda. Sve je cisto grlo, usi i pluca. Kaze dr virus. Verovatno ce da mi dodju mama i tata da je cuvaju. Ne mozemo ovako. Ovja virus kaze traje kratko.Cetiri dana je isla u vrtic i eto. Sad je legla. Moram pored nje jer u poslednje vreme nece sama. T radi domaci.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 21.4.2018 12:30:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I mi se pridružujemo temperaturi, od jutros opet
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 21.4.2018 12:36:16
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan. Jao, pa šta je ovo, opet su dečica bolesna... Neka brzo ozdrave svi. I mojoj M curi nos ponovo, za sada samo to, nadam se da će tako i ostati. Ona je zaspala, ja odoh da oribam kupatilo. Posle će je mm odvesti kod sveki da ja malo odmorim. Ne sećam se kada sam poslednji put bila sama kod kuće, baš mi je potrebno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 21.4.2018 13:23:11
|
|
|
|
Rosita
|
Dan mame. Samo da vas pozdravim. Ja sam malo sredila kucu. Mm igrom slučaja danas ne radi, pa je sa D van. Jutros je držao N na sebi od pola 7 do 8 pa sam odspavala to vreme. Muku mučimo sa ojedenom guzom. Inače smo ok. N sam vodila napolje juče i prekjuče. Odmah mu malo proradio nos. Puno maca leti. Posle da ga podojim i idem sa D u Tempo po pelene. Jedemo pelene . Bolesnima želim brz oporavak! Puno pozdrava.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 21.4.2018 23:05:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav svima... nadam se da uzivate u vikendu! ☺
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 22.4.2018 6:42:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo Mi kod mojih i odmah losije spavam,budila se bar 5 puta nocas. I evo me....budna od 6h
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 22.4.2018 7:34:03
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ivana, Sanjice kako su deca? Anck, i ja budna od 6h, evo pokusavam malu da uspavam inace ce traziti u 10h da ide na spavanje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
ime za decakapisuljicalepse je :strahinja (
37%)
Mihajlo (
63%)
Ukupan broj glasova: 94Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!