Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:05:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: emicaa RR pa gdje tebe da blokiram,ti si mi medju omiljenim ovde A ja sam omiljema. Mislim, to se podrazumeva Hahha ovo sam preskocila..a sta se ti Ivana odmah guras, mogu nekad i ja malo da budem omiljena
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:06:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro, ajdeeeee, mozes! I to samo zato sto ces uskoro na posao pa ces nedostajati
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:09:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hhahahaa nemoj da se iznenadis mozda ostanem da visim ovde u slucaju da popijem otkaz
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:10:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj cuti Anck, nece valjda biti tako...
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:12:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa moze biti svega.... videcemo. Boze nisam komp. palila sto godina , sad mi neobicno navikla da kucam s moba
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:20:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, mozes da ih tuzis onda?
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:23:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ma nece oni meni dati otkaz , mislim da nisu toliko ludiali se bojim da me ne premeste na neko shit mesto pa cu sama pozeleti da odem.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:33:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene? Mi setali,isli malo do Nisa,sinoc smo se vratili.Bas smo se lepo proveli,kupili svasta,Nina uziva u setnji,spava u putu. Sad i ja rasirila ves,vec je toplo,da sredim jos neke stvari od puta.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:34:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O pa gde i Vesi, vidim nema te
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:37:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Anck :* Evo me,morala sam malo u setnju,sada ide spremanje slave
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 13:53:26
|
|
|
|
vocicana
|
Vesi divno da ste lepo prosli u Nisu, sto se meni skita, samo bi isla nekud. Emice razumem te potpuno za uzbudjenje. Kako je to lepo. nck, ja sam i zaboravila, mozda si i pisala, ja ne znam gde radis? Cime se bavis?
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 13:55:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Haha sad ne radim nista ...cekam da me se sete...jedino ja nemam problem sa produzenim porodiljskim.odsustvom smai mi ga produzili . Ne bih ovde da pisem koja firma je u pitanju...
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 13:58:10
|
|
|
|
vocicana
|
Ok. Onako sam pitala, kakvom se delatnoscu bavi firma, zbog toga. Ali svakako je lepo sa njihove strane. Btw od vesa mi se povraca vise. Ama svakog dana, ali svakog, jedno skidaj sledece kaci.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 15:38:00
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana,Anck volim vas obadvije.Svaku na svoj nacin Vesi i vi slavite Djurdjevdan? Joj ja cu poludit u stanu vise,i danas cuvam od zaove djecu tako da ni danas nista od setnje 😩
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 15:48:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, mozes da volis malo vise Anck dok ne počne da radi
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 19:55:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajte na veceru? 😊
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 21:05:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Emice, mozes da volis malo vise Anck dok ne počne da radi Hahahah daa meni je sad potrebna ljubav hahahaha
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 22:03:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
EMi, kakvo je vreme kod vas? Ni ja ne bih mogla da izadjem sa cetvoro dece.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 22:06:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Emice, mozes da volis malo vise Anck dok ne počne da radi Hahahah daa meni je sad potrebna ljubav hahahaha Jeste, jeste.. Jos te ovi sa posla tako dnrdaju, cccccc.. Tuci cemo ih!
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 22:18:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Zene, laku noc. Crkoh 😊
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 22:22:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tako jeeeeee Sad sam.popiiz nece masina za sudove da se zatvori Nista nisam.dirala ispraznila danas i sad napunola.i nece pa nece. Nesto mislim da se negde u vratima nestp zaglavilo nemam pojma. Sad mi ostala puna masina prljavih sudova za ujutru
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 23:06:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana imam dovoljno ljubavi za sve,u stomaku je cuvam.Zato mi je ovoliki stomak Sanjice danas neko cudno bilo.Malo suncano pa onda oblacno,sad vjetar kao lud.Sto se tice setnje,da Anastasija hoce hodati ja bih sa njima isla kao i sa svojima,ali ona par metara i onda sjedne na sred ceste i nece dalje mrdne.Pa ili je nosi,ili ostavi da tako sjedi.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 26.4.2018 7:09:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Kod nas je bilo bas toplo bili su svo troje u sandalama i sorcu a i danas najavljuju Hot!
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 26.4.2018 8:21:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mene danas ceka peglanje dok ne pobelim ...kad vidim gomilu ne pocinje mi se
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 26.4.2018 8:25:31
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,ko danas pravi kafu. Ja svojim moram za vikend kupiti sandale,male su im od prosle godine.Danas vrijeme kao i juce,vec se smjenjuju sunce i oblaci
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?