Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 8:22:27
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,preskacem kafu ali bih mogla dorucak Jess hvala
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 8:29:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Anck, sta bi sa poslom? Jel pocinjes sutra? Nista mi jos nisu javili
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 12:28:20
|
|
|
|
mama Jo
|
O, svasta... znaci sutra te ceka iznenadjenje... Ja danas ne kuvam, narucicemo 😊
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 18:11:22
|
|
|
|
emicaa
|
gdje ste,gdje ste. Ja na balkonu,upijam sunce i pijem kaficu.Napravila za muza i sebe ali njega jos nema sa posla.Dok stigne ja cu odkafenisati.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 19:45:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sutra cekam da mi jave ua sastanak pa cemo videti sta dalje... Mene opet celo pece , svaki dan nabacim bojice bicu kao da sma na njivi radila Ja nervozna ovih dana u PMS al cudom nisam razdrazljiva.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 21:10:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Anck, neka budu lepe vesti. Bog'me preko dana kad upece sunce bas bude vrelo 😊 Sta se radi i pije ove veceri? Ja da sredim J za spavanje pa da perem sudove 😏
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 21:21:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moji u krevetu ..spavaju. a mene stomak cima stize M
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.4.2018 21:24:12 >
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 21:22:01
|
|
|
|
lesica
|
Dobro veče, drage devojčice! Šta se radi? Čini mi se da se non stop skita kojekuda ovih dana Ja konačno sea malo, pa ću uskoro u horizontalu. Anck, držim fige da dobro prođe sve sa poslom.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 21:25:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala Les Ja ocekujem sutra Sve i nista... pa.sta bude.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 21:28:02
|
|
|
|
lesica
|
Anck, samo bez stresa. Bukvalno možeš to što si navela da očekuješ, ali sa druge strane, niti će svet stati , niti to sme na tebe da preterano utiče. Ali, svejedno, ja držim fige da ispadne što je moguće bolje.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 21:34:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma naravno ..krivo mi je zbog starog posla al jbg sta da se radi. A za dalje... spremila sam se psihicki sta god da bude. Jedino me nervoza drzi od juce.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 22:24:51
|
|
|
|
emicaa
|
srecno sutra Anck Mi nismo setali od nedelje,moramo ujutru malo jer po podne opet cuvamo djecu od zaove.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 22:27:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Emice ipak me nisi blokirala haa
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 22:46:35
|
|
|
|
emicaa
|
pa gdje tebe da blokiram,ti si mi medju omiljenim ovde
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 24.4.2018 23:05:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ja se odjavljujem za danas... Kuckamo se ujutru ☺
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 8:13:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa sta je od jutros? Da se dopisujem sama sa sobom? 😂 Hajde kuvam kafu, spremam dorucak, kuvam caj... i odpevacu vam nesto samo dolazite 😂
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 8:16:44
|
|
|
|
emicaa
|
izvolite 😊
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 8:17:41
|
|
|
|
vocicana
|
ao moze i neki kolacic, nudim sa kokosom, divan mekan, mirisan. Hajdete devojke.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 8:18:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze, obozavam kokos a bas ga dugo nisam jela 😍 Jeste li dobro svi ovog jutra?
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 8:20:34
|
|
|
|
emicaa
|
Voci ja preskacem kolac,ne volim kokos.Volim miris ali ne i ukus 😁 Za 7 dana letimo kod moja,vec sad me hvata uzbudjenje
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 8:39:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo Popila kafu i rasirila ves. Vec upeklo kod mene na terasi dobro se nisam onesvestila, ne prija mi nista kad dobijem
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 8:56:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste vec je toplo... Ja uspavljujem bebu pa krecemo u akciju 😊
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:01:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Ja obožavam kokos, i u kozmetici i u kolacima I ja upravo rasirila ves. Sad slaganje onog sto je suv.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:02:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR pa gdje tebe da blokiram,ti si mi medju omiljenim ovde A ja sam omiljema. Mislim, to se podrazumeva
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 25.4.2018 9:03:44
|
|
|
|
mama Jo
|
ves standardno kod avih, ja imam jedan da pokupim i za divno cudo mislim da danas necu paliti masinu 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?