Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 21:15:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
HIhii SaraV sanjaj nego navijamoo Veeeseliceeee Veeeeeseliceee Veeeeeseliceeeeeeee
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 21:16:37
|
|
|
|
dddaca
|
Pravila su stvarno super. Mnogo bolje nego sto je pre bilo.
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:11:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Anck,mama jo ti unisti reputaciju Ja samo kuckam,ne igram danas
< Poruku je uredio veselica RR -- 27.3.2018 22:12:15 >
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:13:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Anck,mama jo ti unisti reputaciju Ja samo kuckam,ne igram danas Soooooo? Nisam u toku
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:15:05
|
|
|
|
veselicaa
|
Pobedila te u prosloj,evo sada Sarav misli da moze i ona
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:15:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovde je ludilo 😉 Cak ni ja ovo ne mogu da ispratim 😂
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:16:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Mama jo tek krecu da klikcu,jel si videla listu
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:17:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Pobedila te u prosloj,evo sada Sarav misli da moze i ona Kad je mene MamAjo pobedila
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:17:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Mama jo tek krecu da klikcu,jel si videla listu cEK VIDI SA DNA KAKO VIRE...NE ZNAM VREDI LI I IGRATI Jaao sory za caps
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.3.2018 22:18:18 >
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:19:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahah pa za knjige,ona je bila N 1 Anck svi stigli haha
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:22:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ih pa to su bila svih pet mesta ista cemu borba onda A ... sve dobro poznati nickovi
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:25:11
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: veselica RR Mama jo tek krecu da klikcu,jel si videla listu cEK VIDI SA DNA KAKO VIRE...NE ZNAM VREDI LI I IGRATI Jaao sory za caps Ne znam iskreno 😉 Zuma me prestize za dva sata I klikcem i pisem i lajkujem i komentarisem, ali dzaba kad oni krenu sa programom za skupljanje ikonica nista nam ne vredi. Samo cu izgubiti zivce. Ali fenomenalne su igracke, dobila sam jesnu dnevnu prosli put, stvarno su jako kvalitetne i lepe. Bas bih volela da uzmem nesto
< Poruku je uredio mama Jo -- 27.3.2018 22:32:19 >
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 22:58:44
|
|
|
|
dddaca
|
Evo, da vam bude lakse, ja imam celih 76 poena. I to sa sve ovom porukom
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 23:06:36
|
|
|
|
marketing RR
|
Nikakvi programi za prikupljenje ikonica (da uzmemo teoretski da se time neko služi) ne prolaze, jer je postavljen captcha, koji se pojavljuje, svako malo (nakon određenog broja bodova), tako da tu programi ne pomažu . Samo ručno hvatanje ikonica IZVORNA PORUKA: mama Jo I klikcem i pisem i lajkujem i komentarisem, ali dzaba kad oni krenu sa programom za skupljanje ikonica nista nam ne vredi. Samo cu izgubiti zivce. Ali fenomenalne su igracke, dobila sam jesnu dnevnu prosli put, stvarno su jako kvalitetne i lepe. Bas bih volela da uzmem nesto
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 23:17:16
|
|
|
|
Sarav
|
E ja dve teme otvorila da čitam i samo iskaču ovi kontrolni prozorčići, tako da sad programi nemaju šanse
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 23:29:33
|
|
|
|
AnaTamara
|
Hahahahaha, za 20 min 800 bodova vise :)
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 27.3.2018 23:42:57
|
|
|
|
dddaca
|
Realno, ne treba ni racunati mnogo na ikonice. Tesko da ce one bitnije promeniti rezultat. Zato pisite drage moje. I lajkujte ako vam je ostalo jos nesto za lajkovanje
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 28.3.2018 10:35:19
|
|
|
|
Jekica86
|
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 28.3.2018 11:25:29
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Ljuta borba vidim. Nadam se da cu uspeti bar nesto da osvojim.. Mada cu tesko ugrabiti vremena. Srecno svima!
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 28.3.2018 11:53:08
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Nikakvi programi za prikupljenje ikonica (da uzmemo teoretski da se time neko služi) ne prolaze, jer je postavljen captcha, koji se pojavljuje, svako malo (nakon određenog broja bodova), tako da tu programi ne pomažu . Samo ručno hvatanje ikonica IZVORNA PORUKA: mama Jo I klikcem i pisem i lajkujem i komentarisem, ali dzaba kad oni krenu sa programom za skupljanje ikonica nista nam ne vredi. Samo cu izgubiti zivce. Ali fenomenalne su igracke, dobila sam jesnu dnevnu prosli put, stvarno su jako kvalitetne i lepe. Bas bih volela da uzmem nesto Jeste, tek posle sam povezala da to ima veze sa tim!! Izvinjavam se 😀 I bravo za to
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 28.3.2018 22:04:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
STA JE BRE OVO GDE SU SVI NESTALI?
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 28.3.2018 22:10:51
|
|
|
|
mama Jo
|
😁 svi odustali?
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 28.3.2018 22:17:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
hahah izgleda
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 28.3.2018 22:34:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Jel si sigurna
|
|
|
|
RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne... 28.3.2018 22:36:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Vise ni za sebe nista ne garantujem 😂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?