mama Jo -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (31.3.2018 19:29:33)
|
IZVORNA PORUKA: Bunnyca E pa evo ja cu da odgovorim Raji.B1991.Prvo kazete nisu svi clanovi zaludni da kuckaju ceo dan, Boze moj, mi sto smo ovde nemamo zivot, zivot nam je samo kucanje.Pa onda kazete igrali ste 00-24.Pa sad ja sam oprostite glupa pa ne kontam, niste na netu,imate svoj zivot i ljude, ne ovde nego van Ringeraje, ali eto kada su nagrade onda ste ovde 00-24[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Onda kazete da smo svi mi foliranti, nismo ovde zbog kucanja vec e zbog nagrade, pa sto ne kucamo i kada nisu nagrade.Pa za Vase obavestenje zene su tu mesecima i godinama, kucaju, daju savete, pruzaju podrsku i kada su deca bolesna i kada se desavaju lepe stvari i kada se slave rodjendani,i kada su problemi one su tu. To je Ringeraja.Ringeraja nije, dodjem vidim, i cao zdravo.Ali kako biste Vi to ynali,kada ne ulazite u teme i forume Usput, ne usestvujem na takmicenju i ne , nije mi to najbitnije u zivotu, ali su mi cist obraz i fer pravila bitna u zivotu, da [sm=smiley32.gif] Bunny svaka ti cast!! Ali svaka cast!!
|
|
|
|