Dora89 -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (31.3.2018 12:32:37)
|
Znači, ne može da se uđe na sajt... Juče sam baš htela da igram, jer se tako pogodilo da mi je dete ceo dan bilo u gostima. Kad sam uveče videla šta se dešava, prijavila sam odustajanje od igre, više mi ne iskaču ikonice. Veselice, bravo, znam da je moguće, ali da se borim sa programom ili sa armijom ljudi stvarno mi gubi svaku svrhu. Radije ću sama da kupim igračku. A upravo sam o tome pričala, suština nije u nagradi, nego u tome da se igramo, pa neka bolji pobedi, ali pošteno. Raja ne piše nikad na Forumu, ili bar ja nisam videla njene postove, otprilike se pojavljuje samo kad su nagradne igre, ali je pošteno ceo dan igrala, i zaslužila ke svoje nagrade. Drugo je Pomračina, koja, po mom mišljenju, juri sajtove sa nagradnim igrama na kliktanje, jer joj to prolazi, i za mesec dana se neće sećati ni imena sajta na kom je dobila nagradu. Ako je to nekom osim njoj na korist, meni je drago. A ja sam definitivno završila sa igrama ovog tipa. I dalje sam za to da se ukine i Like/Recomend, i da se boduje samo pisanje na Forumu, jer je to lični doprinos, i nekome će koristiti. Ali da postoje one pauze da se neko vreme posle jedne nagrade ne može dobiti druga, pa da što više aktivnih članica dobije nagradu.
|
|
|
|