Everly23 -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (21.2.2021 7:52:22)
|
Stitna je dobra, hormoni isto, jajovodi prohodni, radjena i histeroskopija sve je bilo kazu u redu, u pravu si definitivno naci nekog dobrog endokrinologa i promeniti dr za sledecu VTO IZVORNA PORUKA: lesli IZVORNA PORUKA: Everly23 Hej Lesli, Pa veruj mi niko te nista ni ne pita a dr Crnogorac je poznata po tome, nekad ubaci i 4 embriona. Ja sam u sve usla kao tele bez ikakvog predznanja na preporuku drugarice koja je uspela iz prve. Radila je kao i ja tri insiminacije bezuspesne da bi nas pustili na VTO preko fonda. Radila sam histeroskopiju pre te prve vto. Sve je lepo islo dobili smo 14 jajnih celija od toga 9 balasti, tri su ubacili a 4 su kazu bile dovoljno dobre za zamrzavanje. Radila sam i insulinsku kao blago je povisena pa mi je dala glukopage od 75o da pijem i to je to. Sta god da je pitam kaze sve je to super bice sve odlicno. Sve je kao na traci bukv si par minuta sa njom samo se smeska i kao samo pozitiva Lujza Hej fazon.. misli pozitivno, meditiraj i tako neke budalastine. Nadji nekog dobrog endokrinologa koji se bavi sterilitetom da te pretrese skroz.Ne znam kakva je IR i da li ti je 750mg dovoljno.Da li je proveravana stitna, trombofilije (mada one cesce kasnije prave probleme), imunoloski faktori steriliteta? 4 embriona? 😬Ta zena nije bas sva svoja. 🙄Ovde je bila jedna clanica, radila je nekoliko VTO u NS.Mislim da je radila u obe poznatije klinike. Prve vto su valjda bile uspesne, ali je imala biohemijsku, blighetd... Poslednji put je radila na drugoj klinici (i sad sam ubedjena da je to Genezis). Vratili su joj 3 blaste. Primile se sve 3. U 17/18. nedelji je izgubila jednu bebu zbog pucanja vodenjaka i bili su ubedjeni da ce ta povuci i ostale dve. Medjutim preostale dve su uspele da ostanu u materici jos 10tak nedelja i rodila je blizance. Prevremeno, ali su bili stabilno. I sada se nadamo da vec uzivaju kod kuce. A moglo je i da se ne zavrsi tako...Zato mi nije jasno cemu vracanje 3 embriona i to 3 blaste? 😲
|
|
|
|