vojvodjanka87 -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (12.6.2019 20:34:23)
|
IZVORNA PORUKA: Despacito Pitanje za Vojvodjanku posto sam i ja iz ns..neko je vec pitao za vreme koje protekne od skupljenih papira pa do postupka ivf, nije naglasio samo za koji grad i kliniku to vazi? Mene interesuje koje je to vreme koje protekne od 1 do 2 komisije, i da li 2 komisiju zakazujes ti (gde) ili umesto tebe to cini rfzo? Pitam jer histeroskopiju treba da odradim, a receno mi danas da ce me pozvati u periodu 15-60 dana. A poznato je da taj izvestaj treba poneti na 2 komisiju, pa da ne bude da imam zakazanu 2 komisiju a nemam sve papire...kariotip cekam a trombofiliju imam zakazanu za pocetak jula...sve se ceka od 1-3 meseca pa se nadam da cu do klinike biti kompletna. Saznala sam da u Betaniji vto rade Bjelica, Trninic, Milatovic za one kojima je ovaj podatak znacajan.poz Ja sam sad imala aspiraciju u aprilu tacno je 20.4. A znala sam vec 24.da ce odlozili transfer zbog hipera, tako da sam 24.4 zvala prvostepenu socijalno da zakazem i zakazali mi za 9.5...Idtog dana sam zvala i Betaniju da zakazem drugostepenu i zakazali su mi za 6.6...naravno slagala sam da sam prosla prvostepenu, kad su pitali kad ste prosli prvu komisiju rekla sam juce 😁 iako sam je tek zakazala.... Dr Trninic ne radi vise u betaniji samo Milatovic i Bjelica.... I vidim neki dan na komisiji mi je bila neka nova dr ali ne znam da li ona radi vec vto... Uglavnom dosla sam do zakljucka, da ti zakazes drugu komisiju ali da mozes ranije otici na nju jer oni ne gledaju kad je ko zakazan...
|
|
|
|