Beca.t -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (26.5.2019 7:20:35)
|
Ko god je prosao trnovit put do bebe, razume ih. Nije lako, u stvari, mnogo je tesko i deluje da se radi o zivotu i smrti ali ono sto je najbolje za njih je da brzo prebole i krenu u nov poduhvat. Bice sigurno bas kada bude i trebalo da bude. Mi smo 4 puta isli na VTO za prvu bebu. I VTO u Visegradakoj o trosku drzave, prosla sam katastrofalno, hiper i bolnica, vodio me dr Radunovic ali sam ga videla samo jednom a sve vreme dr Stojnic koja je vrlo neiskusno i naivno usla u terapije sa mnom. Jedva sam se izvukla. II VTO privatno kod Ivanovic, manje terapije, sve bilo ok ali neuspesno. Inace problem je do supruga ali uvek smo imali i jc i embrione. III FET kod Ivanovica, biohemijska trudnoca. IV o trosku drzave, u Visegradskoj kod dr Tulica, on je bio sjajan i embriolog Vesna, vraćeno 3 embriona, uspela nasa tackica! Nemojte se držati slepo jedne klinike, cujte malo i druge jer medicina napreduje neverovatnom brzinom. Na zalost retko ko gleda svaki par kao posebni problem. Sada smo u GR, odlučili smo na osnovu licnog osecaja, bez preporuke. Drugačiji su i lagano sam prosla kroz sve, iako imam 40 godina. Kakav god da bude ishod, meni su ostavili odlican utisak. Znaci, glavu gore i samo pozitivno! Bice sigurno!
|
|
|
|