mkgirl -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (9.5.2019 15:56:46)
|
Vec sam otkucala sta sam htela kad ono sve se obrisa sad ispocetka [sm=smiley36.gif] Pratila sam i citala sve vase komentare al rekoh aj necu da se ukljucim dok ne krenem zvanicno da ne izbaksuziram [sm=jezicek.gif] kad ono opet baksuz [sm=smiley13.gif] Danas sam imala zakazano prve konsultacije za VTO u Visegradskoj, i bila toliko puna pozitivizma sto je konacno dosao taj dan posle 4 meseca cekanja kad ono doktorka se nije pojavila [sm=zz_eek.png] tako da mi je samo doktorka koja je bila umesto nje primila i brzo uradi bris, suprug spermogram, spermokulturu mozda ce ti doktorka traziti novije rezultate i dodji 2, 3 dana ciklusa, pa ce ti MOZDA doktorka krenuti sa terapijama, ne znam videces! Tako da sam danas poprilicno smorena, sto eto sve nesto zapinje, sve nam od pocetka ide komplikovano, te menjaj sve analize zbog promene prezimena, te ne moze sad suprug da radi spermogram renovira im se laboratorija, i evo sad nista od prvih konsultacija :/ Zna li neko da mi kaže kakva je dalja procedura? Koliko traju terapije i slično? Inače kod supruga je problem, dijagnoza oligospermia, jako izrazena patologija, kod mene sve ok, sem policisticnih jajnika otkrivenih na ultrazvuku, blaga insulinska rezistencija i malo iznad granice povisen prolaktin.
|
|
|
|