Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 19:47:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Srecna godisnjica! I nadam se da je ova vest jos vise ulepsala danasnji dan. Navijam da sve bude fantasticno nadalje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 19:50:14
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Hvala vam zenice drage 🤗 Ja jos ne mogu da verujem previse me je plasilo sve ovo, prvo samo dve jc pa sam razmisljam non stop da li su se oplodile plasila se svakog zvona tel a tek posle transfera ne mogu da vam opisem kako su teski ovi dani svi u stvari vecina vas sve to nazalost zna 🙂Sutra zovem embriologa a planiram i u subotu ponovo na betu cisto da me umiri
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 19:57:08
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Mene bas uplasila kolegica, kaze nadam se da nije vanmaternicna. Sta to znaci sada? Ne krvarim, imam lagane grceve, beta se fi o poduplala. Bas me rastuzila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 19:59:41
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Boze dragi odakle im pravo tako da lupetaju, vanmatericne su na Vto jako retke
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 20:02:07
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ma kao nije zlonamjerno, a ja sada imam sta cijelu noc razmisljati.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 20:05:19
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Jel to lupila zbog bola u nozi ili sta? I mene boli noga danima i to leva i beba se namestila na levu stranu a na levoj strani nemam jajovod tako da sigurno nije to, ne dopusti da te takvi komentari nerviraju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 20:10:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nemojte slusati takve stvari. Citajte lepe knjige, slusajte muziku, pozitivno razmisljajte... Od srca vam želim sve najbolje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 20:16:21
|
|
|
|
Maslacak15
|
uvek mi je bilo fascinantno sta sebi ljudi sve dopustaju. glupost je stvarno neunistiva. Em nema blagog pojma sa zivotom, ali dovoljno da raspiruje paranoju trudnici.... Dno zaista. Pocetkom godine dozivela sam ovde na forumu da je dobra drugarica jedne forumasice uzela da joj tumaci rezultate amniocenteze i protumacila joj da je 4/5 znaci 80% celija bebinih nenormalno a rezultat je zapravo bio da su nasli samo jednu od 100 neregularnih celija i to se ispostavilo bio artefakt. Rodila je zdravo dete. Ali koji kreten ( i neznalica) treba da budes da se trpas da tumacis nesto o cemu nemas pojma. Ko ima takve prijatelje neprijatelji mu ne trebaju. Kakve van matericne kakvi bakraci. Udrite brigu na veselje....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 20:21:12
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Al da i je tako nesto valjda bi se vec nesto nedaj Boze desilo, evo me u 5 tjednu i sve je ok. Bradavice potamnile, grcevi blagi su tu, glad takodjer. Heheheh
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 21:30:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Vojvođanka, znala sam da je kod tebe borac, na mamu svoju, srećno draga, i srećna vam decenija braka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 21:51:56
|
|
|
|
Maraj
|
Vojvodjanka cestitke i srecna godisnjica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 22:05:00
|
|
|
|
Bebana17
|
Vojvodjanka, srecna godisnjica! Moj maleni se tako duplirao tj.njegova beta, onoliko koliko mora da bi cifra bila ok, nikada mi sa njim beta nije rasla vise tj.kao kod vecine drugih zena, pa se rodio mali decacic, slutim da je i taj tvoj neka lenstina po pitanju bete, samo neka se duplira, pa do prvog uz-a, posle se beta ne gleda, tj.trudnoca se dalje prati ultrazvucno. Ja sam kao luda proveravala betu non stop, dok mi moj ginekolog nije rekao da se bezveze opterecujem i da se trudnoca dalje prati preko uz-a. Ja drzim fige da beta i dalje lepo raste. Ti lepo vidi sa klinikom da li treba jos proveravati ili da cekas uz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 22:07:09
|
|
|
|
Bebana17
|
I zaboravih da cestitam, neka ti bude lepa i laka trudnoca!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 8:44:04
|
|
|
|
Licasce
|
Pozdrav za sve devojke koje pomazu i podrzavaju jedna drugu. Imam neke nedoumice vezane za skupljanje papira za vto. I molim vas da mi pomognete. Zanima me da li komisija moze da zahteva recimo laparoskopiju nakon HSG-a? Moj nalaz HSG-a glasi: oba jajovoda se projektuju citavom duzinom s tim sto se jedan izliva u ogranicen prostor, a drugi oskudno u trbusnu duplju. U Frontu su mi rekli da je nalaz dobar a doktorka kod koje idem privatno da to nije dobar nalaz i da odmah idem na VTO.Drugo pitanje je da li partneri koji zele dete VTO treba nekim papirom da dokazuju da su u braku ili vanbracnoj zajednici?Hvala za izdvojeno vreme
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 8:52:48
|
|
|
|
m@j@25
|
ako ste u braku ne treba nista
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 8:54:52
|
|
|
|
Licasce
|
Nismo u braku a i ne vodimo se na istoj adresi cak ni u istom gradu. Pa me zanima da li se to igde zahteva da znam kojom papirologijom prvo da se bavim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 8:57:28
|
|
|
|
m@j@25
|
najbolje pozovi rfzo ili vidi kod njih na sajtu mislim da pise
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 9:15:39
|
|
|
|
Licasce
|
Hvala :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 11:12:06
|
|
|
|
nata11
|
Negde traze potvrdu uz sva svedoka da ste u vanbracnoj zajednici negde ne.Ja ti mogu pomoci samo sto se tice komisije Nis koja ne trazi tu potvrdu i dovoljan je samo hsg. Kako je u drugim gradovima ne znam.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 11:15:59
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Hvala vam devojke moje 🤗 puno mi znaci vasa podrska ❤️ Zvala sam kliniku jutros i pricala sa embriologom kaze dobro je da se duplirala i jedino ako hocu sebe da umirim malo da izvadim krv ponovo u ponedeljak i da joj isto javim rezultat, i da za 10 dana zovem kliniku da zakazem uz.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 12:20:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam draga,uzivaj u trudnoci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 13:49:42
|
|
|
|
degu
|
Bravo Vojvodjanka, cestitam!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 16:46:45
|
|
|
|
lesli
|
Vojvodjanka, divno! Cestitam! I godisnjicu, sa malim zakasnjenjem :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 16:54:59
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodjanka, sada se mozes opustiti! 🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2018 17:02:13
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Degu, lesli 😘❤️ Pa ne mogu jos skroz ali malo sam bolje, osecam svo vreme blage grceve i grudi pocinju ponovo da boluckaju, danas sam bas bila aktivna radimo oko kuce pa su nam bili majstori, ne mogu vise ni da lezim sve me zaboli, bolje se ovako osecam, kako si ti sad ima li promena? 😘
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?