Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 11:37:08
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vokvodjanka, jesi tu??
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 12:09:30
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Jesam, izvadila sam krv cekam rezultate 😕 boli me stomak zeludac vise ne znam ni sta me tacno boli, kako si ti?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 12:11:46
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ok sam, boli me bedreni misic na desnoj nozi. Onako lagano i to samo kada lezim. Sada sam popila magnezij pa mozda popusti. Valjda ce sada rezultati uskoro..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 13:16:30
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Mene tako boli sve vreme kad lezim ali svi misici u nozi ne znam sta je to ali je povezano😕
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 13:17:48
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Povezano je sigurno, i meni je lakse kada hodam. Ali sam taj jedan misic... 🤞
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 13:23:31
|
|
|
|
jess021
|
Vojvodjanka, kad ce biti rez? U kojoj lab si radila?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 13:30:08
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ne znam rekla mi je posle 6 ali ja mislim da ce pre posto sam i prekjuče vadila krv u jugolab i zvala sam u 3 bili su gotovi rezultati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 13:33:26
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Meni se to cini jako dugo, kod nas budu za nekih 3 sata gotovi..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 13:36:08
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Sta mogu u medlabu bi ih mozda sutra dobila 😀
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 13:37:52
|
|
|
|
Malenamrvica
|
😂, sad ce to, uskoro..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 13:53:57
|
|
|
|
Ksenix
|
Vojvodjanka, čekamo sa tobom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 13:57:14
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Hvala vam zene drage Celu noc sam sanjala betu i u svakom snu je bila dobra ,nadam se da to nesto znaci
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 14:27:55
|
|
|
|
Bebana17
|
Vojvodjanka, ja ti od srca zelim da se beta lepo povecala i da te lansiramo u trudnice. Niska beta ne mora nista lose da znaci, moj sincic je uvek imao traljavu betu (14 dan od ovulacije je bila oko 25), i rasla je tek koliko mora, pa se rodio i evo vice na mene dok ovo kucam. Dace Bog i tebi takvog derana!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 16:39:16
|
|
|
|
Malenamrvica
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Hvala vam zene drage Celu noc sam sanjala betu i u svakom snu je bila dobra ,nadam se da to nesto znaci jos malo pa cemo se zajedno veseliti,sigurna sam..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 17:59:47
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Hvala bebana 🙂 Inace zene da vam se pohvalim da je meni i mm danas 10 god braka i bas bi bilo lepo da cujemo neku lepu vest danas 🙂 jos nije gotovo zvala sam ih oko 4
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 18:16:56
|
|
|
|
Malenamrvica
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Hvala bebana 🙂 Inace zene da vam se pohvalim da je meni i mm danas 10 god braka i bas bi bilo lepo da cujemo neku lepu vest danas 🙂 jos nije gotovo zvala sam ih oko 4 cestitam vam, nadajmo se da ce vam ovo bit najljepsi poklon za godisnjicu ❤
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 18:38:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vojvodjanka, jesu bili rezultati?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 18:56:03
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ja isto mislim da bi vec trebali bit gotovi. 🤔
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 18:57:42
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Nista jos rekli su kad sam zvala cim budu gotovi posledice kao posle 6,ako ne stignu za 20min zovem opet, bezobrazluk
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 18:59:16
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Znam da si napeta sada, cekamo zajednoo 😊
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 19:27:25
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Cure stigla beta 🙂 50,140 sta kaze te jel mogu malo da se opustim? Ne znam smem li da budem srecna 🙂jos se nisam radovala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 19:36:06
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Cestitam ti, fino se poduplala. Sada si trudnica 🤗🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 19:38:02
|
|
|
|
Ksenix
|
Konačno! Ja mislim da je ovo jedini dobar scenario za danas! Ne znam kako se na taj broj gleda za dalje, ali za sad sigurno možeš da odahneš! Javi sutra šta kažu na klinici! Grlim te jako!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 19:41:12
|
|
|
|
jess021
|
Vojvodjanka, mislim da sve ide u dobrom pravcu 😊 Jos je rano da se opustis skroz, ali mislim da ce to biti jedna super bebica! Javi sta su rekli iz Betanije.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.11.2018 19:46:00
|
|
|
|
Maslacak15
|
I ja mislim isto sto i Jess. Nadam se najboljem scenariju I srecna vam godisnjica!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?