Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 9:14:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma ja nekako uvek imam osećaj da li je uspelo ili nije. Nego neću sve da pišem, da ne ispadne da mračim Sa Savom sam znala da je to to. A svih ostalih puta, se desi nešto, imam neke simtpome, ali pomešane, i uvek bude trudnoća ali biohemijska (ili blighted koji je bio pre Save). Nijednom nije bila negativna beta (ni u Mađarskoj,a ni u pokušajima kod Ivanovića), i zato nisam načisto. A nekako Gocin komentar, dok je radila transfer da ja ostajem trudna iz FET-a, mi je nagovestio da je one ekstra embrione zamrzla jer sa njima imam mnogo bolje šanse, a ovaj osrednji je vratila, da i njemu da šansu, ali mnogo manju nego sa smrzlićima. Dok mi je radila transfer rekla da je uspešnost iz FET-a 70% kod njih na klinici, prosto zato što su blaste mnogo kvalitetnije. A evo Sava je pored mene (ja ležim sa utrogestanom), i priča mi kako ga bole leđa od pranja zuba, i demonstrra mi - evo makana (tako mi dao nadimak), vidi, kada krenem da ustanem, guza se vrati, znači bole me leđa I onda nemam vremena da budem tužna, sli stvarno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 9:18:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Suzi kako god bilo, dobro je što si psihički ok, što si pozitivna. Biće bebica sigurno, sada ili sledeći put. Ljubi Savketa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 9:55:49
|
|
|
|
lesli
|
Sto bi ti maslacak rekla, nadam se da ces demantovati sebe oko tog rozikastog! Drzimo palceve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 10:06:55
|
|
|
|
Maslacak15
|
Drzi se Dunja . Mislim na tebe!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 11:39:30
|
|
|
|
Maraj
|
Suzo jako je umirujuce kada znas da imas smrzlice. Al nikad se ne zna. Sacekaj da uradis betu. Goca je i mojoj prijateljici vratila 1 jer joj je rekla da joj materica sada nije ok. Al kao ajd da vrati pa se vide na fetu. I njoj se "primio" taj jedan I ako je Goca bila ubedjena da nece Tako da nikad se ne zna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 14:51:17
|
|
|
|
MojMiki
|
Dunja mislimo na tebe i drzimo palceve!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 17:14:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Žene, trudna sam. Nije krenulo neko ozbiljnije krvarenje, još su ti braonkasti tragovi, ali su me zvali sa klinike, rekli da je dobra beta, da sam trudna i rekli da mirujem. A ja malopre prošetala do Slavije da uradim betu i nazad pešaka Ništa sada mirujem, sutra ujutru na kliniku da primim progesteron i pregledaće me dr Brakus. Plaši me to krvarenje
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.6.2018 17:18:10 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 17:18:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
jupijeee. Bice sve u redu. Miruj.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 17:19:33
|
|
|
|
Maraj
|
Joj dunja pa diiiivno Ma nemoj da razmisljas. Dosta zena krvari na pocetku. Dace ti progesteron najverovatnije. Nemoj mnogo da mozgas. Odmaraj do pregleda I taman nam je pusto tamo h trudnickim temama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 17:24:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Suzi, nije svaka trudnoća ista. Miruj, odmaraj i da bude sve kako treba Jeeeeeeej
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 17:34:34
|
|
|
|
MojMiki
|
Jeeeeeeeee bravo Dunja Drzimo i dalje fige...❤❤❤
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 17:47:48
|
|
|
|
emicaa
|
Dunja uljepsala si mi dan.Sad samo slusaj sta ti kazu,odmaraj,lezi i zapovjedaj muzu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 17:56:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Emi, hoću, kada dodje kući. On još ne zna da sam trudna, jer je na šahovskom turniru do večeras a tamo su im zabranjeni telefoni. Sada sam sama sa Savom, naručila sam hranu i cratmo u krevetu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 18:00:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dunjiceees diivne vestiiii Dace bog da bude sve ok do kraja!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 18:10:52
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo Dunja, cestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 18:12:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Jeeej.bice to sve ok!! Puno nas je krvarilo na pocetku trudnoce,pa evo nam velika deca!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 18:19:22
|
|
|
|
lesli
|
Dunjaaaa Lepo ti rekoh pre neki dan da si trudna, samo sto ne znas A za krvarenje, znam da je zastrasujuce...ali gledaj ovako samo je braonkasto brljanje i to je dobro. Mozda je implantacijsko. A cak i da je sveza krv ne mora i dalje nista da znaci. Ja sam krvarila svezom krvlju, bas dugo i na svakih nekoliko dana. U par navrata je bilo toliko krvi da sam bila ubedjena da je kraj, a ona je ipak tu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 18:35:20
|
|
|
|
lesica
|
Divne vesti.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 18:55:07
|
|
|
|
milicicak
|
Dunja ulepsala si mi dan Mazi stomak, ljubi Savu i miruj za sad. Bas divne divne vesti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 19:02:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi ❤️
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 19:02:27
|
|
|
|
Rosita
|
Dunja, draga, braaavoooo! Mnogo mi je drago zbog tebe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 20:21:37
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ooooo jupppiiii divno Dunja!!!! Bravooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 20:27:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala vam drage moje Pisala mi je moja dr endokrinolog da je to braonkasto jer mi fali progesterona i da ce se srediti kada ga primim sutra. Kaze da ne brinem da je beta skroz dobra 102,9 - 12. dan od transfera. . Maslacak sta ti mislis? Za sada se smanjilo, leskarim koliko mogu, Sava je nemoguć a sami smo. Gadja me loptama, malopre me zvao da mu podignem krevet jer mu je ispala igracka ispod i tako.
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.6.2018 20:28:22 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 20:31:51
|
|
|
|
Maraj
|
Joj dunja...i ja padnem s nogu pored L. Tek kad ga moji preuzmh ja malo danem dusom. Al tad lezim jer me stomak boli od premora oko L
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 28.6.2018 20:35:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Suzi, jeste dobra beta odmaraj, kaži Savi da mora da čuva mamu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?